فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن

اختصاصی از فی فوو تحقیق در مورد آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن


تحقیق در مورد آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:39

 

  

 فهرست مطالب

 

 

مقدمه:

 

محیط های کشت :

 

وسایل مورد نیاز در مزرعه

 

مشخصات نمونه خوب

 

بادزدگی سنبله )

 

بیماری مهم در غلات

 

 

عامل بیماری Fusarium  Graminearum

 

Septoria Leaf  Blotch : سپتوریوزبرگ

 

عامل بیماری   Septoria Tritici

 

کنترل :

 

Downy  Mildew  سفیدک سطحی

 

عامل بیماری      Erysiphe Graminis

 

Yellow  Rust   رنگ زرد

 

عامل بیماری      Puccinia Strii formis

 

بیماری ها در مرکبات

 

آنتراکنوز مرکبات :

 

قارچ عامل           Collectorichum   Gloesporiodes

 

علائم :

 

کنترل :

 

 شکل شناسی :

 

نماتد مرکبات

 

علائم بیماری :

 

تحریک به تولید اسپور با ایجاد شرایط رطوبتی مطلوب:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سومین جایی که زمین شادمان ترین است ، آنجاست که یکی از خداپرستان بیشترین غله را کشت کند و بیشترین گیاه را بکارد. »

مقدمه:

جانوران روی زمین ، برای ادامه زیست و بقایای نسل خود نیاز به مقدار معینی انرژی دارند که به تقریب تمام آن توسط نور خورشید تأمین می گردد. در ابتدا نور توسط گیاهان سبز ، تا به انرژی شیمیایی تبدیل شود. تا سایر جانداران بتوانند با تغذیه این گیاه نیروی مورد نیاز خود را بدست آورند.

ء

 

ء

 

محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند.
و از آغاز کشاورزی ، انسان با این مشکل روبرو بوده است. به طور کلی ، می توان جاندارانی را که به گیاهان خسارت وارد می سازند به سه گروه علف های هرز ، عوامل بیماری زا  و آفات تقسیم نمود. با اینکه نتیجه فعالیت هر سه گروه کم و یا نابود شدن محصول و بالارفتن هزینه تولید است. هر گروه با شیوه ای ویژه خود خسارت هایی وارد می آورد.

 

 


محیط های کشت :

امروزه محیط های کشت آماده بصورت پودر یا قرص در بازار موجود بوده و برای صرفه جویی در وقت با حل نمودن آنها در آب ، محیط غذایی آماده مصرف خواهد بود و بهترین محیط های کشت به قرار زیرند :

1)Potato Dextrose Agar ( سیب زمینی،اکستروز،آگار ): اکثر قارچ ها در این محیط به خوبی رشد می نمایند و از این محیط برای جدا سازی اکثر قارچ ها استفاده می شود.

2)Beef-Extract Agar یا عصاره گوشت گاو – آگار – Potato Dextrose Peptone Agar یا سیب زمینی اکستروز پیتون آگار ، این دو محیط بیشتر برای
جدا سازی باکتری های پاتوژن مصرف می شوند.

3)Water Agar (آب آگار) : این محیط کشت تهیه شده از آگار و آب به نسبت
5/1 %  محیط مناسبی برای جدا سازی باکتری ها از قارچ های تیوم و فوزاریم
می باشد. ضمناً گلوکز آگار نیز یک محیط کشت کم پروتئین محسوب می شود.

4)اسید لاکتیک : برای جلوگیری از رشد باکتری های پاتوژن و ساپروفیت به هر 10 میلی لیتر محیط کشت ذوب شده قبل از ریختن به داخل ظروف لیتری ، یک یا دو قطره اسید لاکتیک اضافه می گردد.



دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.