فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه دکترا رشته کشاورزی تغذیه دانه های روغنی خام و حرارت دیده کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها ....

اختصاصی از فی فوو پایان نامه دکترا رشته کشاورزی تغذیه دانه های روغنی خام و حرارت دیده کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها .... دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه دکترا رشته کشاورزی تغذیه دانه های روغنی خام و حرارت دیده کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها ....


پایان نامه دکترا رشته کشاورزی تغذیه دانه های روغنی  خام و حرارت دیده کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها ....

دانلود پایان نامه دکترا رشته کشاورزی تغذیه دانه های روغنی  خام و حرارت دیده کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها .... با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 263

دانلود پایان نامه آماده

مقدمه:

در سال های اخیر مصرف چربی های خوراکی به ویژه چربی های حیوانی (به سبب اشباع شدگی آنها و ارتباط با بیماری هایی مانند تصلب شرایین) نگرانی هایی را در ارتباط با سلامت انسان ایجاد کرده اند (گلاسر و همکاران- 2008). در این رابطه شیر و فرآورده های آن به دلیل پرمصرف بودن (دلبچی و همکاران - 2001) و داشتن مواد مغذی باارزش و امکان ایجاد تغییرات در آن به خصوص چربی و اسیدهای چرب، موضوع خوبی برای تحقیق بوده است (دلبچی و همکاران - 2001 و پال مک کوییست و همکاران - 1993). بر اساس گزارش ها، اسیدهای چرب غیراشباع[1] خواصی از قبیل ضد سرطان زایی، تصلب شرایین، چاقی و دیابت دارند (میلر و همکاران – 1994 و پاریزا و همکاران – 1996). شیر و فرآورده های آن می توانند منابع مناسبی از این گونه اسیدهای چرب در غذاهای انسانی باشند (لاوسون و همکاران – 2001). میزان اسیدهای چرب غیراشباع شیر دامنه ای بین 34/0 تا 70/1 از مجموع کل چربی را دارند و تقریباً معادل یک سوم مقدار مورد نیاز انسان می باشد.

 

فهرست مطالب
عنوان                                                                                                                                              صفحه
مقدمه                                                                                                                                1

فصل اول) بررسی منابع                                                                                                     4
1-1- شیر و اسیدهای چرب آن                                                                                                                 4
1-2- تغییر اسید چرب شیر                                                                                                                        6
1-3- استفاده از چربی های گیاهی                                                                                                            6
1-4- عمل آوری دانه های روغنی                                                                                                          12
1-5- سطوح استفاده از کانولا و آفتابگردان                                                                                             14
1-6- مدت زمان استفاده از دانه های روغنی                                                                                            15
1-7- چربی در تغذیه گاو شیری                                                                                                             16
1-8- اثرات شکمبه ای چربی                                                                                                                  18
1-9- مروری بر سنتز اسیدهای چرب شیر                                                                                                24
1-10- مروری بر سابقه تحقیقات                                                                                                            25

فصل دوم) روش تحقیق                                                                                                  36
2-1- حیونات و محل اجرای پژوهش                                                                                                      36
2-2- تیمارها و جیره های غذایی                                                                                                             37
2-3- ترکیب شیمیایی خوراک ها                                                                                                           41
2-4- تولید شیر و ترکیبات آن                                                                                                                42
2-5- وزن بدن و BCS                                                                                                                           42
2-6- مدل آماری                                                                                                                                   42

فصل سوم) نتایج                                                                                                              45
3-1- ترکیب شیمیایی جیره های آزمایشی                                                                                               45
3-2- مصرف خوراک، وزن بدن و BCS                                                                                              53
3-3- تولید و ترکیبات شیر                                                                                                                     62
3-4- پروفیل اسیدهای چرب شیر                                                                                                            69

فصل چهارم) بحث                                                                                                          87
4-1- ترکیب شیمیایی جیره های آزمایشی                                                                                               87
4-2- مصرف خوراک، وزن بدن و BCS                                                                                                93
4-3- تولید و ترکیبات شیر                                                                                                                   104
4-4- پروفیل اسیدهای چرب شیر                                                                                                          118

فصل پنجم) نتیجه گیری                                                                                                132

فصل ششم) پیشنهاد                                                                                                         133
پیوست ها                                                                                                                       134
نمودارها                                                                                                                         134
جداول تجزیه واریانس رگرسیون ، معادلات و نمودار روابط                                            184
جداول تجزیه واریانس کوواریت                                                                                    201
فهرست منابع فارسی                                                                                                        213
فهرست منابع انگلیسی                                                                                                      213
چکیده انگلیسی                                                                                                               221









فهرست جدول ها
عنوان                                                                                                                                             صفحه
جدول 1-1: ترکیب اسیدهای چرب موجود در روغن برخی منابع چربی                                                             10
جدول 2-1: ترکیب و مقدار مواد غذایی استفاده شده در جیره های آزمایشی                                                                  40
جدول 3-1: ترکیبات شیمیایی مواد غذایی اصلی استفاده شده در جیره ها                                                                     50
جدول 3-2: ترکیب شیمیایی جیره های استفاده شده در آزمایش                                                                                50
جدول 3-3: ترکیب اسیدهای چرب دانه های روغنی مورد استفاده در آزمایش                                                                51
جدول 3-4: ترکیب اسیدهای چرب جیره های آزمایش                                                                                            52
جدول 3-5: مصرف ماده خشک (DMI)، انرژی، NDF و چربی توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                     58
جدول 3-6: وزن بدن و BCS گاوهای دریافت کننده جیره های آزمایشی                                                                     60
جدول 3-7: میانگین وزن بدن و BCS گاوها در روز اول و روز آخر آزمایش                                                                   61
جدول 3-8: تولید و ترکیبات شیر گاوهای آزمایشی در روز اول آزمایش (بدون تاثیر جیره های آزمایشی)                                64
جدول 3-9: تولید و ترکیبات شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی در روز آخر                                                    65
جدول 3-10: آزمون t-student بین تولید شیر و درصد چربی شیر در روز اول و آخر آزمایش                                            67
جدول 3-11: پروفیل اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای شیری روز اول آزمایش                                                        75
جدول 3-12: پروفیل اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای شیری روز آخر آزمایش                                                       82
جدول 3-13: مقایسه میانگین تولید ترکیبات شیر در روز اول و روز پایان آزمایش                                                          86
جدول 3-14: مقایسه میانگین تولید اسیدهای چرب اشباع موجود در شیر روز اول و روز پایان آزمایش                                86
جدول 3-15: مقایسه میانگین تولید اسیدهای چرب غیراشباع غیر 18 کربنه موجود در شیر روز اول و روز پایان آزمایش           86
جدول 3-16: مقایسه میانگین تولید اسیدهای چرب غیر اشباع 18 کربنه موجود در شیر روز اول و روز پایان آزمایش               86
جدول 3-17: مقایسه میانگین تولید اسیدهای چرب غیر اشباع، n3 و n6  موجود در شیر روز اول و روز پایان آزمایش             86







فهرست نمودارها
عنوان                                                                                                                                                    صفحه
نمودار 1: وزن بدن گاوها در روز 28 آزمایش                                                                                                             134
نمودار 2: BCS گاوها در روز آخر آزمایش                                                                                                               135
نمودار 3: مقدار مصرف ماده خشک (DMI) توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                 136
نمودار 4: مقدار مصرف NDF توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                                  137
نمودار 5: مقایسه میانگین وزن بدن، انرژی مورد نیاز جهت نگهداری و BCS گاوها در روز اول و 28 آزمایش                              138
نمودار 6: مصرف انرژی توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                                           139          
نمودار 7: مصرف چربی خام توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                                     140  
نمودار 8: مصرف اسیدهای چرب اشباع توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                       141
نمودار 9: مصرف اسیدهای چرب غیراشباع توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                   142  
نمودار 10: مصرف اسیدهای چرب غیراشباع 18 کربنی توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                   143
نمودار 11: مصرف اسیدهای چرب غیراشباع تک پیوندی توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                  144
نمودار 12: مصرف اسیدهای چرب غیراشباع چد پیوندی توسط گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                  145
نمودار 13: تولید واقعی شیر گاوها در روز آخر آزمایش                                                                                                146
نمودار 14: FCM تولیدی در روز آخر آزمایش                                                                                                         147
نمودار 15: درصد چربی شیر گاوها در روز آخر آزمایش                                                                                                148
نمودار 16: درصد پروتیین شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                    149
نمودار 17: درصد لاکتوز شیر  در روز آخر آزمایش                                                                                                     150
نمودار 18: درصد TS شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                        151  
نمودار 19: درصد SNF شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                      152
نمودار 20: درصد اوره شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                         153
نمودار 21: تولید چربی شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                        154
نمودار 22: تولید پروتیین شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                     155
نمودار 23: تولید لاکتوز شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                       156
نمودار 24: تولید TS شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                          157
نمودار 25: تولید SNF شیر در روز آخر آزمایش                                                                                                       158
نمودار 26: مقدار C14:0 در شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                                      159
نمودار 27: مقدار C14:1n-5 در شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                                160
نمودار 28: مقدار C16:0 در شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                                      161
نمودار 29: مقدار C16:1n-7 در شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی                                                 &nb

دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه دکترا رشته کشاورزی تغذیه دانه های روغنی خام و حرارت دیده کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها ....
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.