فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه بررسی فنی و اقتصادی معدن دره بخاری

اختصاصی از فی فوو دانلود پروژه بررسی فنی و اقتصادی معدن دره بخاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه بررسی فنی و اقتصادی معدن دره بخاری


دانلود پروژه بررسی فنی و اقتصادی معدن دره بخاری

دانلود پروژه بررسی فنی و اقتصادی معدن دره بخاری

  • وضعیت زمین شناسی معدن دره بخاری (منطقه سیاه دره):

در غرب و جنوب غربی شهرستان دلیجان از مسیر جاده دلیجان – محلات سنگ تراوتن گسترش وسیعی دارد که کلاً نتیجه رسوب گذاری چشمه های متعدد آهک ساز می باشد. معروفترین نواحی تراورتن که به صورت مجزا از یکدیگر ظاهر شده اند عبارتند از:

تراورتن حاجی آباد

تراورتن آتشکوه

 

تراورتن عباس آباد

تراورتن دره بخاری:

که در بین این معادن معدن حاجی آباد از نظر حیث ذخیره نسبت به نواحی اطراف برتری داشته است و از نظر رنگ و مرغوبیت تراورتن آتشکوه از دیگر معادن برتری دراد در این منطقه تراورتن به صورت لایه های افقی به ضخامت حدود 10 متر روی توف های آهکی سبز رنگ قرار گرفته است و در گستره یاد شده کمتر سنگ های وجود دراد که سنگ های سازنده آن مربوط به (دوره پوراسیک) بوده که روی سنگ هیا آهکی گرفته است.

ناحیه شمال غرب- عموماً سنگ های پالئوزوئیک

ناحیه جنوب شرقی- سنگ هیا مزوزوئیک

نایحه مرکزی- کنلگومرا- ماسه سنگ و توف های ائوسن گسلهایی در جهت شمال شرقی- جنوب شرقی این ناحیه را از هم جدا می کند این منطقه بخشی از زون زمین ساختی تبریز- کرمان است ولی سنگ های آتشفشانی در ین منطقه بخشی از زون زمین ساختی تبریز- کرمان است. ولی سنگ های آشتفشانی در این منطقه گسترش چندانی ندارد.

سنگ های تراورتن به حالت افقی یا شیب ملایم به صورت دگر شیبی به روی نهشته های ائوسن قرار دارند تراورتن به وسیله چشمه های آبگرم و یا آهک ساز تشکیل شده است که اکنون از تمامی مظاهر چشمه های به جز چشمه آبگرم محلات اثری باقی نمانده است. این منطقه دارای سن جوانی می باشد و دوره آن از دوره کوارتز می باشد و در سمت چپ جاده تاقدیس هایی از جنس کنگلومرا مشاهده می شود پس از طی مسافتی منطقه دولومیت سلطانیه را پشت سر گذاشته به تشکیلات میلا برخورد می شود که بعد از آن گسترده ای از دولومیت قرار گرفته است و منطقه وسیعی را شامل می شود.

  • چینه شناسی

1-8-1 نهشته های زمین شناسی قبل از دوران اول (پرکامبرین):

قدیمی ترین نشهته های زمین شناسی منطقه مورد مطالعه سنگ های دگرگونی پرکامبرین می باشد که از گرانودیوریت، گابرودیورین، مرمرف شیست سبز و آمفی بولیت تشکیل شده است این نهشته در جنوب روستاهای گلچشمه، یکه چاه، یا جنوب شرقی محلات گسترش دارد.

این سازند زمین شناسی با اینکه در قسمت هایی حالت تورق داشتند و خورد گردیده ولی بر اثر دو عامل دگرگونی و زمان غیر قابل نفوذ شده و حاوی ذخایر آب زیر زمینی نیست.

بر روی سنگ های دگرگونی فوق الذکر سازند گهر قرار دارد که به طور جزئی دگرگون شده و از شیست های سبز و اسلیت های ماسه ای تشکیل گردیده است. این سازند در محدوده کمی در شمال شرقی محلات یا در شمال روستاهای دلیجان وجود دارد.

ضخامت سازند کهر در شرق روستاهای گلچشمه حدود 800 متر بوده و از نظر نفوذ ناپذیری همان خصوصیت سنگ های دگرگونی فوق الذکر را دارد.

همچنین گابرودیوریت، دیوریت، و گرانودیوریت های که به احتمال زیاد مربوط به پرکامبرنی می باشد و در حاشیه یا درون سنگ های دگر شده نفوذ کرده اند خاصیت نفوذ پذیری بنابراین مانع نفوذ آب به داخل زمین می شوند.

1-8-2- نهشته های دوران اولک

1-8-2-1 سازند سلطانیه (کامبرین زیرین):

دولومیت سلطانیه رنگ هوازدگی زرد متمایل به قهوه ای و سطح شکست تیره رنگ دارد. ضخیم لایه، چرت دار و گاهی توده ای است. ضخامتی در حدود 1000 متر دارد و در جنوب غرب محلات و ا رتفاعات شمال شرقی گلچشمه به طور دگر شیب روی تشکیلات گهر قرار دارد.

علاوه بر ان در جنوب محلات (نصرت آباد) و در شمال محلات به سویله گسل تراستی در مجاورت نهشته ائوسن قرار گرفته است. آزمایشاتی که توسط کارشناسان وزارت نیرو انجام گرفته نشان می دهد که این نهشته در آب گاز کربنیک دار (اسید کربنیک) حل نمی شود و در آن شکستگی و خوردشدگی زیادی وجود ندارد. بنابراین قابلیت نفوذ چندانی ندارد.

 

این فایل در قالب word در 32 صفحه قابل ویرایش میباشد


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه بررسی فنی و اقتصادی معدن دره بخاری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.