فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم

اختصاصی از فی فوو انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

عنوان کامل مقاله:

انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم در خشک کن خورشیدی فعال

تعداد صفحات:

9 صفحه

همراه با چکیده فارسی و انگلیسی، منابع و نتیجه گیری

چکیده

     دراین تحقیق مناسب ترین مدل ریاضی خشک کن خورشیدی زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم، انتخاب شد. آزمایش ها خشک کردن بر روی دانه های زیره سبز در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در خرداد ماه 1386 انجام گرفت. رطوبت اولیه محصول، 5/43 درصد (براساس پایه خشک) بوده و دانه ها تا رطوبت نهایی 8درصد (میانگین) در مدت زمان تقریبی 90 دقیقه، در یک خشک کن خورشیدی از نوع کابینتی خشک شدند. به منظور پیداکردن مناسب ترین مدل ریاضی خشک کردن، نتایج حاصل از آزمایش با یازده مدل مختلف، تطبیق داده شدند تا بهترین ضرایب در هر مدل بدست آید. سپس پارامترهای آماریR, و RMSE برای هر مدل محاسبه شدند. سرانجام مدل Midilli با 996795/0 ,R=22578 0/0=x2 و 004588/0 =RMSE به عنوان مناسب ترین مدل برگزیده شد.

 

کلیدواژه: خشک کن فعال، مدل ریاضی، خشک کردن لایه نازک، زیره سبز


دانلود با لینک مستقیم


انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.