فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله و پاورپوینت کامل خطر بیماریهای مقاربتی در جامعه حاضر درس سمینار

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله و پاورپوینت کامل خطر بیماریهای مقاربتی در جامعه حاضر درس سمینار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله و پاورپوینت کامل خطر بیماریهای مقاربتی در جامعه حاضر درس سمینار


دانلود مقاله و پاورپوینت کامل خطر بیماریهای مقاربتی در جامعه حاضر درس سمینار

در این مقاله برای بالا بردن اطلاعات شما در مورد مسائل جنسی و بیماری هایی که سلامت جنسی و مقاربتی شما را به خطر می اندازند، لیستی از شایع ترین بیماری های مقاربتی را به طور خلاصه فراهم آورده و در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

ما سعی می کنیم شما را آگاه کنیم که این قبیل بیماریها چگونه منتقل می شوند، علائم آنها چیست و روش های درمانی هر یک به چه صورت انجام می پذیرد.

 ===========================================

نوع فایل: word و powerpoint

تعداد صفحات: 23 صفحه و 13 اسلاید

حجم فایل: کمتر از 1 مگابایت

رشته تحصیلی: روانشناسی

مقطع تحصیلی: کارشناسی

توضیحات: این فایل قابلیت ویرایش دارد و آماده چاپ می باشد

===========================================

 

مقدمه

متاسفانه در جامعه حاضر، شیوع بیماریها و عفونت هایی که از طریق ارتباطات جنسی منتقل می شوند بسیار گسترده شده است و تمام افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در معرض خطرات ناشی از این بیماریها قرار دارند. برخی از آنـها با درد، زخم و ترشحات زیاد همراه هستند امـا سایر آنها بدون هیچ گونه نشانه ای بوده و برای مدت زمان طولانی بـه صورت نهفته باقی مانده و ممکن است سهوا بـه دیگران منتقل شوند. تعدادی از بیماری ها قابل درمـان بـوده و برخی دیگر درمان ناپذیرند.

کسانی که می خواهند برای اولین بار با فردی ارتباط جنسی برقرار کنند باید مراقب باشند و از خود محافظت کنند. بهتر است پیش از انجام هرگونه رابطه ای کلیه آزمایشهای پزشکی را انجام دهید تا از سـلامـت فردی خود و شخص مقابل آگاهی لازم را بدست آورید.[1]

تعدادی از این بیماریها ممکن است از طریق مادر آلوده به جنین انتقال یابند مثل سیفلیس و ایدز. یماریهای آمیزشی عمدتاً بدنبال تماس جنسی نامشروع با افراد متعدد و آلوده، چه زن و چه مرد پدید می‌آیند که این خود مولود شهوترانی و اغواء انسان توسط شیطان است. خداوند متعال به زن و مرد با ویژگیهای خاص خودشان جهت دستیابی به آرامش و تداوم زندگی و بقاء نسل، امر به ازدواج نموده تا در کنار هم زندگی شرافتمندانه و صالحانه‌ای داشته باشند و با دوری از بی‌قیدی و بی‌بند و باری جسم و روح خود را از آلودگی حفظ نمایند. پس در درجه اول تقوای الهی لازمه مبارزه با این آلودگیها است.[2]

بیان مسئله

بیماریهای مقاربتی یا آمیزشی آن دسته از بیماریهایی هستند که به دنبال تماس جنسی افراد با یکدیگر منتقل می‌شوند. از این بیماریها برخی صرفاً از راه تماس جنسی انتقال می‌یابند مانند سوزاک و برخی دیگر از قبیل ایدز و هپاتیت B علاوه بر انتقال از راه تماس جنسی از طرف دیگر مانند انتقال خون نیز به سایرین منتقل می‌گردد.

در درجه بعد، رعایت بهداشت فردی و عمومی و آگاهی از راههای انتقال بیماریهای آمیزشی و تظاهرات این بیماریها سهم بزرگی در پیشگیری و کاهش بیماران و کنترل بیماری‌های آمیزشی دارد. [3]

علائم بیماریهای آمیزشی:

علائم بیماریهای آمیزشی در دستگاه تناسلی مرد و زن و همچنین در سایر دستگاه‌های بدن ممکن است ظاهر شوند. علائم اصلی این بیماریها در دستگاه تناسلی به اشکال زیر می‌باشد:

1- خروج ترشحات چرکی از مجاری ادراری مردانه یا زنانه که همراه با سوزش و درد بوده و باید از این ترشحات برای شناخت عامل عفونت نمونه‌برداری صورت گیرد.

2- خروج ترشحات از دهانه دستگاه تناسلی زنان به رنگهای مختلف سفید، سبز یا زرد که گاه بدبو بوده و همراه درد می‌باشد. احساس سوزش، خارش و تکرر ادرار و گاهی همراه با درد وجود دارد.

3- زخم در دستگاه تناسلی مردانه یا زنانه که گاه دردناک است. مثلاً در تبخال ویروسی و گاه بدون درد می‌باشد مثل بیماری سیفلیس.

4- در زنان گاه بدنبال گسترش عفونت، لوله‌های تخمبر و رحم عفونی شده و فرد مبتلا دچار درد در قسمت تحتانی شکم می‌شود و حتی در آینده ایجاد عقیمی می‌نماید.

5- در برخی از موارد علائم عفونت در نواحی دیگری به غیر از دستگاه تناسلی دیده می‌شود از این نواحی حلق و مقعد را می‌توان نام برد. [4]

1- بیماری سوزاک یا گنوره:

یکی از شایعترین بیماری‌های آمیزشی است. در اثر باکتری بوجود می‌آید که در سلولهای مخاطی مجرای ادراری مردان، مجرای تناسلی و گردن رحم زنان جایگزین شده و همیشه در اثر تماس جنسی با فرد آلوده شخص مبتلا می‌گردد. از زمان ورود میکروب بعد از آمیزش جنسی با فرد بیمار تا شروع علائم 2 تا 8 روز طول می‌کشد. از آنجا که در بسیاری از افراد مبتلا علامت مشخصه بیماری قابل مشاهده نیست لذا شناخت بیماران مبتلا به سوزاک و درمان آن مشکل است. [5]

علائم سوزاک در مردان:

ترشحات چرکی زرد رنگی از مجاری ادرار مردان مبتلا خارج می‌گردد. بیمار دچار درد و سوزش ادرار می‌باشد. در برخی از مردان مبتلا به بیماری سوزاک علائم فوق دیده نمی‌شود بنابراین بدون این که شناخته و درمان شوند بیماری را به سایر شرکاء جنسی خود منتقل می‌کنند.

از عوارض سوزاک در مردان عفونت لوله‌های منی‌بر و غده پروستات می‌باشد. در مردان همجنس‌باز عفونتهای سوزاکی حلق و مقعد شایع است.

علائم سوزاک در زنان:

حدود نیمی از زنان مبتلا علامتی ندارند یا این که علائم مختصری دارند. این گونه بیماران برای درمان مراجعه نمی‌کنند و سبب انتقال بیماری به افراد سالم می‌گردند. شایعترین محل آلودگی در زنان گردن رحم و پس از آن مجرای ادرار است.

[1] سهراب پور، همت، جوانان در طوفان غرایز، قم، دفتر تبلیغات اسلامی، چاپ سوم، 1382.

[2] تنه کار، محسن، آشنایی والدین با دوران بلوغ نوجوان، قم، نسیم حیات، 1389.

[3] شامیباتی، هوشنگ، بزهکاری اطفال و نوجوانان، تهران، ویراستار، 1382.

[4] شامیباتی، هوشنگ، بزهکاری اطفال و نوجوانان، تهران، ویراستار، 1382.

[5] موحدّی، محمدمهدی، دانستنی‌های زناشویی، تهران، نشر علم، 1385.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله و پاورپوینت کامل خطر بیماریهای مقاربتی در جامعه حاضر درس سمینار
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.