فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سمینار کارشناسی ارشد برق پس پردازش با استفاده از پراکندگی مجازی برای ارتقای لبه

اختصاصی از فی فوو سمینار کارشناسی ارشد برق پس پردازش با استفاده از پراکندگی مجازی برای ارتقای لبه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

سمینار کارشناسی ارشد برق پس پردازش با استفاده از پراکندگی مجازی برای ارتقای لبه


سمینار کارشناسی ارشد برق پس پردازش با استفاده از پراکندگی مجازی برای ارتقای لبه

این محصول در قالب پی دی اف و 106 صفحه می باشد.

این سمینار جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق-الکترونیک طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز سمینار ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این سمینار را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

چکیده:

مرحله نخست در تحلیل تصویر، بخش بندی است. با عمل بخش بندی، تصویر به قسمت های تشکیل دهنده اش تقسیم می شود. میزان بخش بندی، به موضوع مورد نظر بستگی دارد. یعنی وقتی اشیای مورد علاقه کاربر مورد نظر از هم جدا شده باشند، باید بخش بندی متوقف شود. الگوریتم های بخش بندی تصاویر تک رنگ، معمولا مبتنی بر یکی از دو خاصیت اصلی سطوح خاکستری یعنی ناپیوستگی یا شباهت هستند. در دسته اول، تصویر براساس تغییرات سریع سطح خاکستری بخش بندی می شود. موضوعات اصلی در این دسته آشکارسازی نقاط منفرد، خطوط و لبه های تصویر است. روش های اصلی در دسته دوم مبتنی بر آستانه گیری، رشد ناحیه و تقسیم و ادغام ناحیه هستند. پس یکی از مباحث مهمی که در راستای پردازی تصویر مطرح است لبه یابی است. آشکارسازی لبه متداول تری راه برای آشکار سازی ناپیوستگی های معنادار در سطح خاکستری تصویر است. لبه مرز بین نواحی با خواص نسبتا متفاوت سطح خاکستری است. از آنجا که عملگرهای مشتق بیانگر تغییرات هستند، لذا در آشکارسازی لبه در تصاویر که بیانگر تغییرات سطح خاکستری هستند از این عملگرها استفاده می شود. در عمل، عمومی ترین راه برای جستجوی ناپیوستگی ها پیمایش کامل تصویر با یک نقاب است.

مقدمه:

روش های ارتقا و بازیابی تصویر برای پردازش تصویر آسیب دیده غیرقابل بازیافت یا تصاویر آزمایش هایی که تکرار آن ها بسیار پرهزینه است به کار می روند. در باستان شناسی نیز روش های پردازش تصویر برای بازیابی عکس های مات شده ای که تنها باقی مانده آثار هنری نادر هستند مورد استفاده قرار می گیرند. در فیزیک و زمینه های مرتبط فنون رایانه ای بارها تصاویر آزمایش های مربوط به موضوعاتی نظیر پلاسماهای پرانرژی و تصاویر ریزبینی الکترونی را ارتقا داده اند. کاربردهای موفق دیگری از پردازش تصویر را نیز می توان در نجوم، زیست شناسی، پزشکی هسته ای، اجرای قانون، دفاع و صنعت بیان کرد. در این گزارش به موضوع ارتقاگر لبه بر مبنای شبکه های عصبی، برخی روش های ارتقای لبه و معرفی آن ها برای آشنایی بیشتر با این مبحث پردازش تصاویر و توصیف کوتاهی از این روش ها و در مورد یکی از روش های معرفی شده ارتقای لبه و پیاده سازی آن و گرفتن تصاویر خروجی بحث می کنیم. در همه فصل ها، هدف ارتقای لبه در تصاویر سیاه سفید و برجسته کردن لبه های تصویر برای واضح تر شدن آن ها در کاربردهای خاص است.

فصل اول:

کلیات

1-1) کاربردها

وسعت کاربردهای پردازش تصویر در طی سالیان اخیر، ضرورت فراگیری جامع چنین مبحثی را برای دانشجویان رشته های برق و رایانه و حتی سایر رشته های مهندسی چون مکانیک و مواد، به طور جدی مطرح کرده است. پردازش تصویر رقمی دانش جدیدی است که سابقه آن به پس از اختراع رایانه های رقمی باز می گردد. با این حال این علم نوپا در چند دهه اخیر از هر دو جنبه نظری و عملی پیشرفت های چشم گیری داشته است. سرعت این پیشرفت به اندازه ای بوده است که هم اکنون و پس از این مدت نسبتا کوتاه، به راحتی می توان ردپای پردازش تصویر رقمی را در بسیاری از علوم و صنایع مشاهده کرد. در اشاره به برخی از کاربردهای آن می توان به کاربردهای عکاسی مانند ارتقا و بازسازی تصاویر قدیمی و… کاربردهای پزشکی مانند تولید تصاویر MRI و CT-Scan و کاربردهای امنیتی مانند تشخیص اثر انگشت و تشخیص چهره، کاربردهای نظامی مانند رهگیری اهداف متحرک، کاربردهای سنجش از راه دور مانند ارتقا و تحلیل تصاویر هوایی و ماهواره ای که در کاربردهای نقشه برداری، کشاورزی، هواشناسی و موارد دیگر مفید هستند، کاربردهای صنعتی مانند تفکیک محصولات مختلف براساس شکل یا اندازه و آشکار سازی شکستگی های موجود در محصولات، کاربردهای فشرده سازی تصویر مانند ذخیره سازی و ارسال تصاویر با کیفیت بالا اشاره کرد. وسعت کاربردهای آن و ارتباط آن با دیگر مباحث اساسی علمی به گونه ای است که در سال های اخیر مقالات متعددی در مورد پردازش تصویر، ارتقای تصویر و لبه و… با استفاده از شبکه های عصبی، شکل شناسی، روش فازی و… به چشم می خورد.

 


دانلود با لینک مستقیم


سمینار کارشناسی ارشد برق پس پردازش با استفاده از پراکندگی مجازی برای ارتقای لبه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.