فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان


دانلود مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان

 

مشخصات این فایل
عنوان: بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 15

این مقاله درمورد بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان می خوانید :

هدایت الکتریکی
هدایت الکتریکی نمونه‌های آب مورد آزمایش، از 18 آب انبار در دامنه 1382-95 میکروموس بر سانتیمتر می‌باشد. هدایت الکتریکی در آب‌های شیرین، از 1500-1000 میکروموس بر سانتیمتر بوده که با توجه به دامنه قید شده، کمتر از حداکثر مجاز می‌باشد. حداکثر هدایت الکتریکی نمونه‌های آب مورد آزمایش، مربوط به آب انبار شماره 2، برابر 1382 میکروموس بر سانتیمتر قبل از بارندگی می‌باشد و علت آن می‌تواند ناشی از تامین آب از رودخانه گرگانرود باشد. هدایت الکتریکی آب در همین آب انبار، بعد از بارندگی، به 519 میکروموس بر سانتیمتر کاهش یافته است. لذا با توجه به نتایج حاصل، در آب انبارهایی که آب رودخانه افزوده است، هدایت الکتریکی به دلایل بالاتر بودن کل جامدات محلول در آب‌های سطحی در مقایسه با آب باران معمولاً زیادتر است. نوع پوشش پشت بام منازل (حلب یا ایرانیت) تاثیر محسوسی بر هدایت الکتریکی نداشته است.

قلیاییت
قلیاییت کل در 18 آب انبار از تعداد 57 نمونه مورد آزمایش، در دامنه 320-37 میلی‌گرم  در لیتر بر حسب کربنات کلسیم می‌باشد. با توجه به نتایج حاصله در آب انبارهایی که آب رودخانه افزوده شده است، قلیاییت افزایش چشمگیری یافته است. در غالب آب‌های نمونه‌برداری‌ شده از آب انبارها، میزان قلیاییت فنل فتالئین صفر بود که موید قلیاییت کل معادل قلیاییت بی‌کربناتی است و همچنین pH کمتر از 3/8 می‌باشد.
سختی کل
مقدار سختی کل تعیین شده از تعداد 57 نمونه آب مورد آزمایش، در دامنه 445-46 میلی‌گرم در لیتر بر حسب کربنات کلسیم می‌باشد. حد قابل قبول بر اساس استاندارد ایران، 500 میلی‌گرم در لیتر بر حسب کربنات کلسیم می‌باشد. علت عمده افزایش سختی کل در بعضی از آب انبارهای مورد مطالعه، استفاده برای ذخیره‌ از آب رودخانه‌ در هنگام کم آبی و همچنین تبخیر آب بوده است. نوع پوشش پشت بام منازل (حلب یا ایرانیت) تاثیر محسوسی بر سختی آب نداشته است.

سرب
از تعداد 62 نمونه آب مورد آزمایش در 18 آب انبار، میزان سرب موجود در آب‌های موجود در لیتر متغیر بوده و در 42 نمونه غلظت سرب بیش از حد استاندارد بوده است. با توجه به نتایج حاصله، مقدار (حداقل و حداکثر) سرب نمونه‌های آب مورد آزمایش در زمان‌های قبل و بعد از باردنگی، متغیر بوده و به زمان خاص نمونه‌برداری بستگی ندارد. همچنین نوع پوشش پشت بام منازل حلب یا ایرانیت روی میزان سرب تاثیر محسوسی نداشتند. یکی از عوامل موثر افزایش میزان سرب تاثیر محسوسی نداشتند. یکی از عوامل موثر افزایش میزان سرب در آب‌های ذخیره شده در آب انبارهای این منطقه، استفاده از آب‌های سطحی از جمله گرگانرود (که ممکن است در حین عبور از لایه‌های مختلف کوهستانی و دشت حاوی غلظت معینی سرب باشند) برای ذخیره در آب انبارها، در ایام کم‌باران می‌باشد. عامل احتمالی دیگر، واقع شده روستاهای مورد تحقیق در حاشیه جاده مواصلاتی شهر کلاله به بخش مراوه تپه و یا انتقال آلودگی هوای شهرهای همجوار آلوده به سرب ناشی از سوخت بنزین اتومبیل‌ها می‌باشد که در حین بارندگی وارد آب انبارها می‌شود. منابع آلوده کننده دیگری از جمله صنایع و غیره در این بخش و مناطق اطراف وجود ندارد.

کروم
از تعداد 61 نمونه آب مورد آنالیز از 18 آب انبار میزان غلظت کروم از 001/0 تا 1/0 میلی‌گرم در لیتر متغیر بوده و در 3 نمونه بیشتر از حداکثر استاندارد می‌باشد. در دو مورد، مربوط به منازلی با پوشش حلبی و یک مورد با پوشش ایرانیتی بوده است. لذا نوع پوشش پشت بام منازل در میزان غلظت کروم در آب آب انبارها می‌توانسته نقش موثر داشته باشد. نتایج حاصل در آب انبارهای مورد مطالعه، موید این حقیقت است که میزان کروم موجود در آب‌های ذخیره شده کمتر از حداکثر مجاز می‌باشد. در جدول 2، خلاصه نتایج شیمیایی نمونه‌های آب ذخیره شده در آب انبارها آورده شده است.
پارامترهای میکربی
از تعداد 68 نمونه جمع‌آوری شده از آب‌های ذخیره شده در 18 آب انبار، تعداد کلیفرم در 56 درصد نمونه‌ها (38 نمونه) و اشرشیاکلی در 32 درصد نمونه‌ها (22نمونه) و استرپتوکوک فیکالس در 26 درصد نمونه‌ها (18 نمونه) بیش از حد مجاز بوده است. از 18 نمونه آب آلوده به استرپتوکوک فیکالس، 50 درصد آلودگی از نوع مدفوع انسانی و 50 درصد از نوع مشترک انسانی و حیوانی بوده است. علل احتمالی عمده آلودگی میکروبی آب‌های ذخیره شده در آب انبارها را می‌توان به شرح زیر اعلام نمود:
1.    وجود گرد و غبار و فضله پرندگان در پشت بام منازل و سطوح جمع‌آوری آب باران؛
2.    احتمال نفوذ فاضلاب‌های سطحی و فضولات حیوانی و انسانی از دریچه برداشت آب؛
3.    عدم دسترسی کودکان به توالت بهداشتی و بی‌توجهی والدین؛
4.    عدم وجود سیستم تصفیه آب در آب انبارهای مورد مطالعه.
پیشنهاد برای ارتقای کیفیت آب آب انبارها
1.    تمیز کردن محل ذخیره آب سالی یک بار؛
2.    فیلتراسیون فیزیکی قبل از ورود آب به سیستم جمع‌آوری و یا قبل از مصرف و تعویض آنها طبق دستور کارخانه سازنده فیلتر؛
3.    ضدعفونی از طریق کلرزنی و نگهداری کلر باقی مانده در حد استاندارد، استفاده از اشعه UV قبل از استفاده و جوشانیدن.

بخشی از فهرست مطالب مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان

چکیده:    1
مقدمه    2
روش انجام تحقیق    3
روش‌ها و دستگاه‌های مورد استفاده    4
نتایج    4
بحث و نتیجه‌گیری    5
هدایت الکتریکی    5
قلیاییت    6
سختی کل    6
کلرور    8
آهن    8
منگنز    9
سرب    9
کروم    10
پارامترهای میکربی    10
پیشنهاد برای ارتقای کیفیت آب آب انبارها    11
نتیجه‌گیری و نظریات شخصی:    12

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی شیمیایی و میکروبی آب آب‌انبارهای روستایی در استان گلستان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.