فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره مقایسه شترمرغ با طیور

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله کامل درباره مقایسه شترمرغ با طیور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره مقایسه شترمرغ با طیور


دانلود مقاله کامل درباره مقایسه شترمرغ با طیور

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :12

 

بخشی از متن مقاله

کارشناس تغذیه معاونت امور دام 65 تا 75 درصد هزینه های یک فارم را مربوط به بخش تغذیه دانسته و ادامه دادند در مقایسه شترمرغ با طیور به قدرت فوق العاده آن در استخراج انرژی از خوراکها می توان اشاره نمود به طوریکه میزان انرژی را که طیور می توانند از ذرت بگیرند در حدود07/4 مگاژول در هرکیلوگرم است که در شترمرغ مقدار استخراج شده از همان ذرت به 22/15 مگا ژول در هر کیلوگرم می رسد. ایشان افزودند در تغذیه جوجه شترمرغها باید دقت شود که غذای اضافه، پرپروتئین و پر انرژی حتما نمی تواند رشد سریع داشته باشد یعنی در صورتی که همخوانی نداشته باشند پیچیدگی پا، در رفتگی مفاصل و .... وجود خواهد داشت. همینطور میزان غذای مصرفی شترمرغ را به شرح زیر اعلام داشتند جوجه ها از 0 تا 1 ماهگی حدودا 750 گرم تا 3 کیلوگرم وزن می گیرند و روزانه 120 گرم خوراک مصرف می کنند. 1 تا 5/2 ماهگی مقدار مصرف خوراک روزانه 360 گرم و میزان وزن بدن 3 تا 15 کیلوگرم، 5/2تا6 ماهگی- مقدار مصرف خوراک روزانه5/1 کیلوگرم، 6 تا 11 ماهگی- مقدار مصرف خوراک روزانه5/2 کیلوگرم، 11 تا 14 ماهگی- مقدار مصرف خوراک روزانه2/2 کیلوگرم، مولدین در دوران تخمگذاری- مقدار مصرف خوراک روزانه5/2 تا 3 کیلوگرم،جیره نگهداری- مقدار مصرف خوراک روزانه 2 تا 300/2 کیلوگرم

 

فاکتورهایی که در بالانس جیره باید مورد توجه قرار بگیرند عبارتند از: انرژی متابولیسمی، پروتئین، فیبر خام و اسیدهای آمینه ضروری. در روزهای اول توصیه می شود برای تامین مواد معدنی از ویتامینهای محلول در آب استفاده شود همچنین در سنین پایین نباید بیشتر از 5 درصد فیبر برای جوجه ها در نظر گرفته شود و بهتر است این میزان از قسمتهای نرم یونجه استفاده شود. توصیه می شود در داخل دانخوریها به مقداری خوراک ریخته شود که در عرض 2 تا 3 ساعت تمام شود و بهتر است این کار را 2 تا 3 بار در روز انجام داد. در پرنده های بزرگتر به دلایل زیر بهتر است از پلت استفاده شود : قابلیت هضم بالا، آردینگی کم( کمتر ایجاد شدن بیماریهای تنفسی)، سرعت کم عبور از دستگاه گوارش و از بین رفتن قدرت انتخاب توسط دام

تهیه و توزیع و مصرف شتر مرغ

تهیه ،توزیع و مصرف شتر مرغ اینک در بسیاری از کشورهای جهان از قبیل انگلستان، آمریکا ، فرانسه، بلژیک ، استرالیا،آفریقای جنوبی و بسیاری از کشورهای دیگر رقیب انواع گوشتهای مصرفی شده و در خیلی از کشورها مصرف آن به یک فرهنگ عمومی تبدیل گردیده و در مقایسه با سایر گوشتهای قرمز و سفید حرف نخست را میزند

 

- دشواری نگهداری دام، هزینه‌های بالای قیمت تمام شده، گزافی خدمات پرورش و درمان و هزینه‌های ساخت و ساز اولیه، اولین توجیه‌گر خواهد بود 

- کندی تولید مثل گاو و گوسفند در صنعت دامپروری کشور به طوری که در شرایط حاضر عموماً، گاوها و گوسفندان در سال یک یا دو بچه به دنیا می‌آورند و پس از 3 سال، تولیدی کمتر از 5 راس دارند در حالی که یک شتر مرغ ماده، در سال حداقل حدود 30 قطعه جوجه تولید می‌کند و در سال سوم تا چهارم، تعداد جوجه‌ها به حدود 450 عدد به بالا می‌رسد که توجیه اقتصادی بسیار خوبی دارد 

- دام‌ها مخصوصاً گوسفندان باعث تخریب مراتع و فرسایش خاک می‌شوند و به علت محدودیتی که مراتع دارند، دامداران نمی توانند تعداد دام‌های خود را افزایش چشمگیر دهند در حالی که شترمرغها در محل ثابت در اسارت انسانها زندگی می‌کنند و چون حداکثر غذای بالغین روزانه 2 تا 5/2 کیلوگرم می‌باشد، پرورش دهنده قادر خواهد بود که تعداد بیشتری پرنده نگهداری در نتیجه سود بیشتری عاید می‌گردد     

- وقوع انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماریهای خطرناک جدید مانند جنون گاوی وتب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق دام‌ها به انسان در حالی که تاکنون هیچ بیماری مشترک میان شترمرغ و انسان گزارش نشده است 

- شترمرغ بین 40 تا 50 سال عمر مفید تخمگذاری دارد و تزاید سریع آن که حدود حداقل 30 جوجه در سال می‌باشد، در حالی که گاو و گوسفند عمر تولید مثل خیلی کوتاهی دارند.

- تطابق کامل با هرنوع آب و هوا به طوری که از 15- و 50+ درجه ای پرنده به راحتی زندگی کرده و نسبت به کم آبی و خشکی هوا نیز مقاوم می‌باشد  

- گوشت قرمز با کیفیتی بالا و کلسترول پایین که باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی می‌گردد و در نتیجه امنیت غذایی بالایی دارد. گوشت شترمرغ گرم بوده و دارای آهن فراوان می‌باشد و در دنیا مورد استقبال تمام ورزشکاران نیز قرار گرفته است و درصد فسفات و منیزیم آن را با گوزن مقایسه کرده (340).  

- تنوع محصولات چرمی مانند کیف، کفش و لباس که قابل مقایسه با چرم گاو و گوسفند نیست  

- پرهای قیمتی، روده و حتی پوسته تخم شترمرغ خریداران فراوانی در تمام دنیا دارد به طوری که با فروش تنها پرهای کوچک آن می‌توان کلیه هزینه‌های این پرنده را بدست آورد  

- ارزان بودن ساخت جایگاه برای شترمرغ که فقط می‌تواند یک سایه‌بان برای جلوگیری از تابش آفتاب و یا ریزش باران بر غذای پرنده‌ها کافی باشد  

- طبق  اعلام مرکز علمی کشور چین خون آن در رفع بیماری سرطان پرستات نقش آشکاری دارد و حرف آخر اینکه حتی از مدفوع این پرنده می‌توان دارویی برای درمانسازی بسیاری از بیماریهای بقیه تیور خواهد بود 

- مغز برای بیماری الزایمر که از قرنها پیش در این بیماری مؤثر شناخته شده است(دوره رومیان باستان). 

- چشم آن براحتی برای جایگزین قسمتهایی از چشمهای آسیب دیده در بهره‌وری قرار می‌گیرد  

- زانوی آن تا درصد بسیار بالائی قادر به جایگزینی قسمتهای آسیب دیده زانوی انسان برای جایگزینی اثبات شده است

با توجه به مراتب یاد شده، رویکرد جدید در صنعت دامپروری به سمت پرورش شترمرغ آغاز گردیده است چرا که این پرنده سازگاری خوبی با سیستم آب و هوای خشک کشور دارد و درجه دمای بالای 50 درجه را مانند شتر کاملاً تحمل می‌کند و توان اقتصادی بالایی در محصولات تولیدی خود دارد ضمناً هیچگونه وابستگی به خارج هم ندارد، لذا در صورت فراگیر شدن صنعت شترمرغ در ایران، قطعاً می‌توان با رقابت جدی در جهان پایه‌های محکم گوشت قرمز را بر روی پرورش شترمرغ قرار داده و با تحقیقات کامل علمی و تخصصی، جایگاه ناپایدار و لرزان گوشت قرمز را تثبیت کرد.

متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.

/images/spilit.png

دانلود فایل 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره مقایسه شترمرغ با طیور
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.