فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره امولسیون های غذایی

اختصاصی از فی فوو پاورپوینت درباره امولسیون های غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره امولسیون های غذایی


پاورپوینت درباره امولسیون های غذایی

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•امولسیون های غذایی از دیر باز و حتی قبل از زمانی که انسان شروع به فرآوری واد غذایی کند وجود داشته اند به عنوان مثال شیر یک امولسیون/ کلوئید طبیعی است که در آن یک قطره چربی توسط غشای گلبول چربی احاطه و پایدار شده است کره و بعضی از سس های ابتدایی اولین مواد غذایی بودند که برای بهبود طعم و کمک به فرآیند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسیون کننده های طبیعی مانند پروتئین ها و فسفولیپیدهایی شیر و تخم مرغ اولین ترکیباتی بودند که به صورت عمودی مورد استفاده قرار می گرفتند توسعه تکنولوژییهای غذایی مصنوعی شد. امولسیون کننده ها به دو صورت یونی و غیر یونی هستند که خود گروهی یونی شامل سه نوع کاتیونی، آنیونی و آمفوتری می باشد عیب اصلی امولسیون کننده های یونی این است که می توانند با یونهای مختلف وارد واکنش شده و تشکیل کمپلکس داده که در نتیجه قدرت امولسیون کنندگی را کاهش می دهد برعکس ظرفیتی وارد واکنش نمی شوند از این نظر به میزان وسیعی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
کاربرد امولسیفایر
•امولسیفایرها کاربرد بسیار گسترده ای در صنایع غذایی و محصولات کنسروی دارا می باشد این مواد را میتوان بر اساس نقشی که در مواد غذایی ایفا می کنند به انواع مختلف نظیر امولسیفایر پایدار کننده، دتوجنت (شوینده) بهبود دهنده کریستالیزاسیون، کف کننده، مرطوب کننده، روان کننده و مواد کمپلکسی دهنده طبقه بندی کرد امولسیفایرها معمولاً‌خواص سطحی موادی را که با آنها تماس دارند را تغییر می دهند لذا به عنوان سورفاکتانت عمل می نمایند مولکول امولسیفایر یا سورفاکتانت از دو بخش آب دوست و چربی دوست تشکیل شده است موقعی که روغن و آب با هم مخلوط می شوند امولسیفایرها در سطح مشترک تجمع یافته به طوری که بخش هیدروفیل آنها در فاز آبی و بخش لیپوفیل آنها در فاز چربی جهت گیری می کنند و همچون تخم مرغ پلی بین دو فاز ارتباط برقرار می نمایند امولسیفایرها دارای انواع طبیعی و مصنوعی هستند تخم مرغ، گوشت و خردل و سویا مثالهایی از غذاهای حاوی امولسیفایر طبیعی می باشند.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره امولسیون های غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.