فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها

اختصاصی از فی فوو تحقیق درباره عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها


تحقیق درباره عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 26 صفحه

 

 

 

 

 

بخشی از متن

لگوم ها محتوی دامنه وسیعی از ترکیبات سمی هستند : مانند مواد بازدارنده تریپسین لکتین یا هماگلوتین ها سیانوژن ها ساپونین ها و اسیدهای آمینه سمی. 

مقدار این مواد در گونه ها و واریته های مختلف متفاوت است ولی به طور کلی لگوم ها مواد سمی بیشتری نسبت به غلات دارند . در این مبحث وازه سمی به معنی " هر گونه عکس العمل وخیم فیزیولوژکی تولید شده در انسان یاحیوان توسط یک ماده غذایی به خصوص یا ماده استخراج شده از آن ها " به کار برده شده است و به معنی صریح سم یا مواد کشنده نمی باشد .                                                    

 

برای مثال سموم طبیعی ممکن است ترکیباتی باشند که کیفیت پروتئین را تحت تاثیر قرار دهند (مثل مواد بازدارنده تریپسین ) یا موجب نفح (باد) شکم شوند (مثل قند رافینوز).                                                                                                

 

وجود موادی که ضد تغذیه ای هستند ممکن است فقط به طور اتفاقی در تغذیه   انسان   موجود در بذور از جذب مواد    (phytate)وارد شده  باشند مثلا فیتیت

معدنی دانه های  مصرفی توسط انسان جلوگیری کرده ولی باعث نگهداری فسفر لازم برای توسعه دانه در هنگام جوانه زدن می باشد.   


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره عوامل ضد تغذیه ای و بیماری زا در لگوم ها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.