فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان

اختصاصی از فی فوو دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان


دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان

چکیده :
به منظور بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر درصد تشکیل میوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در سال 1394 در تاکستان های اطراف قوچان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه غلظت (0، 5 و 10 گرم در هزار) و سه غلظت از کودهای اسید بوریک و سولفات روی (0، 5/1 و 3 گرم در هزار) بودند که در زمان یک هفته قبل از باز شدن کامل گل ها محلولپاشی شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای محلولپاشی بر درصد تشکیل میوه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. بیشترین درصد تشکیل میوه در تیمارهای حاوی عنصر روی و کمترین درصد در شاهد وجود داشت. همچنین نتایج حاکی از آن بود که تیمارهای محلولپاشی بر درصد قند، اسیدیته، مواد جامد محلول، وزن و طول خوشه، وزن، طول و قطر حبه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. در مجموع محلولپاشی بوته های انگور رقم کشمشی بی دانه با عناصر نیتروژن، بُر و روی با غلظت های 10، 3 و 5/1 گرم در هزار، تأثیر مثبتی بر درصد تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی داشت و نقش عنصر بُر بیشتر از بقیه عناصر بود.  

واژه های کلیدی: انگور، نیتروژن، بُر، روی، محلولپاشی، تشکیل میوه


فهرست مطالب
چکیده    1
مقدمه    2
فصل اول:  مروری بر تحقیقات گذشته    6
1-1 قدمت کشت و پرورش انگور در جهان و ایران    7
1-2 تولید و عملکرد انگور در ایران و جهان    7
1-3 گیاه شناسی انگور    8
1-3-1جنس موسکادینیا    8
1-3-2 جنس ویتیس    9
1-3-2-1 گروه انگورهای آمریکایی    11
1-3-2-1-1 گونه لابراسکا  یا انگور روباه شمالی    11
1-3-2-1-2 گونه آئستی والیس  یا انگور تابستانی    12
1-3-2-1-3 گونه ریپاریا  یا انگور ساحلی    12
1-3-2-1-4 گونه برلاندیری    13
1-3-2-1-5 گونه روپستریس  یا انگور صخره    13
1-3-2-1-6 گونه کاندیکانز    13
1-3-2-2 گروه انگورهای اوراسیایی    13
1-3-2-2-1 انگور آمور    14
1-3-2-2-2 مو اروپایی    14
1-4 آب و هوا    15
1-4-1 دمای فصل رشد    15
1-4-2طول فصل رشد    16
1-4-3 حداقل دمای زمستان    16
1-4-4 میزان رطوبت نسبی و بارندگی    17
1-5 تغذیه مو    17
1-5-1 مقدمه    17
1-5-2 عناصر ضروری برای رشد و نمو بوته مو    18
1-5-2-1 نیتروژن    19
1-5-2-2 فسفر    20
1-5-2-3 پتاسیم    21
1-5-2-4 منیزیوم    22
1-5-2-5 آهن    22
1-5-2-6 منگنز    23
1-5-2-7 روی    24
1-5-2-8 ب‍ُر    26
1-5-2-9 مس    27
1-5-2-10 مولیبدن    28
1-5-2-11 گوگرد    28
1-5-3 کودها    28
1-5-3-1 کودهای حاوی نیتروژن    29
1-5-3-1-1 استفاده از اوره برای محلول‌پاشی (تغذیه برگی)    29
1-5-3-1-2 اوره در فرمول‌های محلول    30
1-5-3-1-3 کودهای نیتراته    30
1-5-3-2 کودهای فسفره    31
1-5-3-3 کودهای حاوی پتاسیم    33
1-5-3-4 کودهای مورد استفاده برای تأمین سایر عناصر    34
1-5-3-4-1 منیزیوم    34
1-5-3-4-2 آهن    34
1-5-3-4-3 منگنز    34
1-5-3-4-4 روی    35
1-5-3-4-5 بُر    36
1-5-3-5 کودهای مخلوط    36
1-5-3-6 کودهای آلی    36
1-5-3-7 کودهایی که برای محلول‌پاشی و یا اسپری (تغذیه برگی) استفاده می‌شوند    37
1-5-4 تعیین نیاز کودی گیاه    38
1-5-4-1علائم کمبود    38
1-5-5 رابطه بین خاک و گیاه    39
1-5-6 اندازه‌گیری عناصر در گیاه به منظور تعیین وضعیت آنها در خاک    40
1-5-6-1 در چهار مورد تجزیه بافت مفید واقع می‌شود    41
1-5-7 تجزیه خاک    42
1-5-8 برنامه کوددهی    42
1-5-8-1 نیتروژن    42
1-5-8-2 فسفر    43
1-5-8-3 پتاسیم    44
1-5-8-4 عناصر کم مصرف    44
1-5-8-5 تعیین زمان کوددهی    44
1-5-8-6 تأثیر پایه    45
فصل دوم: روش تحقیق و مواد    46
2-1 مشخصات و نحوه¬ی اجرای آزمایش    47
2-2 صفات مورد بررسی    50
2-2-1 قند میوه    50
2-2-2 اسیدیته میوه    51
2-2-3 pH آبمیوه    52
2-2-4 مواد جامد محلول    53
2-2-5 درصد تشکیل میوه    54
2-2-6 وزن و طول خوشه میوه    55
2-2-7 طول و قطر میوه    56
2-2-8 وزن تک حبه و پنجاه حبه    57
فصل سوم: نتایج تحقیق    58
3-1 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر قند میوه    62
3-2 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر اسیدیته میوه    63
3-3 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر pH میوه    64
3-4 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر درصد مواد جامد محلول میوه    65
3-5 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر وزن خوشه    66
3-6 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر طول خوشه    67
3-7 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر طول حبه    68
3-8 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر قطر حبه    69
3-9 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر وزن تک حبه    70
3-10 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر وزن 50 حبه    71
3-11 اثر محلولپاشی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر درصد تشکیل میوه    72
فصل چهارم: نتیجه گیری و پیشنهادات    73
4-1 بحث    74
4-2 نتیجه گیری کلی    77
4-3 پیشنهادات    78
4-4 منابع    79


فهرست جداول
جدول 1-1 مشخصات کلی صفات گونه¬های انگور آمریکایی و اوراسیایی    10
 جدول 1-2 تأثیر کاربرد سوپر فسفات بر تشکیل میوه در انگور.    21
جدول 1-3 واکنش عملکرد بوته انگور رقم سلطانا به کاربرد روی    25
جدول 1-4 کودهای حاوی فسفر    31
جدول 1-5 غلظت فسفردر پروفیل خاک در زیر بوته مو در یک موستان سه سال پس از کاربرد کود سوپر فسفات    32
جدول 1-6 کودهای حاوی پتاسیم    33
جدول 1-7 اشکال ترکیبات روی که به طور معمول در دسترس هستند    35
جدول 1-8 غلظت عناصر غذایی برای محلولپاشی کودی موفق    38
جدول 1-9 راهنمای غلظت عناصر در نمونه‌های بافت برگ    41
جدول 3-1 تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه در محلولپاشی درختان انگور رقم کشمشی بی دانه    59
جدول 3-2 مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارها بر خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم کشمشی بی دانه    61


فهرست نمودارها
نمودار 3-1 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر درصد قند انگورکشمشی بی دانه    62
 نمودار 3-2 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر درصد اسیدیته انگور کشمشی بی دانه.    63
نمودار 3-3 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر pH انگور کشمشی بی دانه    64
نمودار 3-4 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر مواد جامد محلول انگور کشمشی بی دانه    65
نمودار 3-5 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر وزن خوشه انگور کشمشی بی دانه    66
نمودار 3-6 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر طول خوشه انگور کشمشی بی دانه    67
نمودار 3-7 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر طول حبه انگور کشمشی بی دانه    68
نمودار 3-8 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر قطر حبه انگور کشمشی بی دانه    69
نمودار 3-9 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر وزن تک حبه انگور کشمشی بی دانه    70
نمودار 3-10 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر وزن 50 حبه انگور کشمشی بی دانه    71
نمودار 3-11 اثر متقابل تیمارهای محلولپاشی بر درصد تشکیل میوه انگور کشمشی بی دانه    72


فهرست اشکال
شکل 2-1 محل اجرای باغ آزمایشی    48
شکل 2-2 نحوه¬ی علامت گذاری درختان مورد آزمایش    49
شکل 2-3 نحوه اندازه گیری قند میوه    50
شکل 2-4 نحوه اندازه گیری اسیدیته میوه    51
شکل 2-5 نحوه اندازه گیری پی اچ آبمیوه    52
شکل 2-6 نحوه اندازه گیری مواد جامد محلول    53
شکل 2-7 نحوه اندازه گیری میزان تشکیل میوه    54
شکل 2-8 نحوه اندازه گیری وزن و طول خوشه    55
شکل 2-9 نحوه اندازه گیری طول و قطر میوه    56
شکل 2-10 نحوه اندازه گیری وزن حبه    57


شامل 102 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.