فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی تعداد صفحات 34

اختصاصی از فی فوو برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی تعداد صفحات 34 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی تعداد صفحات 34


برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی     تعداد صفحات 34
•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
•این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

دانلود با لینک مستقیم


برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی تعداد صفحات 34
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.