فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق ساختار حافظه های فلش و آموزش نحوه ذخیره و بازیابی فایل های فلش

اختصاصی از فی فوو دانلود تحقیق ساختار حافظه های فلش و آموزش نحوه ذخیره و بازیابی فایل های فلش دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق ساختار حافظه های فلش و آموزش نحوه ذخیره و بازیابی فایل های فلش


دانلود تحقیق ساختار حافظه های فلش و آموزش نحوه ذخیره و بازیابی فایل های فلش

حافظه ی فلش چیست ؟
سیستم های کامپیوتری ، از تجهیزات ساده تا شبکه های پیچیده ، شامل اجزای گوناگون و متنوعی می باشند : پردازنده ها ، نمایشگرها ، نرم افزارها ، درایورها ، صفحه کلیدها ، موشواره ها ، مدارات فیبر چاپی ، سوئیچ ها ، مودم ها ، و البته حافـظه ها تنها چند مورد از آن هاهستند .
اما به راستی حافظه و به ویژه حافظه ی فلش چیست ؟
 به طور کلی حافظه عبارتسـت از قابلیت نگهداری اطلاعات دیجیتال تحت شرایط معین .
 اطلاعات نگهداری شده ممکن است کدهای عملیاتی یا فایل های داده و یا ترکیبی از هر دو باشـد . یک حافظه ی ایده آل حافظه
ایست که ضمن دارا بـودن حجم مناسب از لحاظ فیزیکی ، اطلاعات حساس ما را در شرایط پایداری حفظ نـموده و به راحتی قابل برنامه ریزی و برنامه ریزی مجدد باشد ، همچنین سرعت دسترسی به اطلاعات ( خواندن اطلاعات ) در آن بالا بوده و از لحاظ قیمت نیز مقرون به صرفه باشد .
 برخی فناوری های حافظه پاره ای از این نیاز ها را به خوبی براورده می کننـد ، اما محدودیت های موجود باعث شـده تا
نتوان محصول مشخصی را به عنوان یک راه حل کلی برای مشکل حافظه ، به خصوص در کاربردهای جدیدتر ، ارائه کرد .
حافظه ی فلش یک نوع حافظه ی ماندگار است که به کاربر اجازه می دهد اطلاعات خود را به طور الکتریکی ذخیره یا پاک کند ، این نوع حافظه دارای ویژگی های منحصر به فردی است که باعث شده استفاده از آن طی سال های اخیر رشد چشمگیری داشته باشد ، به طوری که پیش بینی می شود تا سال 2007 ، حافظه های فلش بخش عمده ای از  بازار حافظه های کامپیوتری جهان را به خود اختصاص دهد .
حافظه ی فـلش در واقع نوع تکامل یافته ای از حافظه ی EEPROM بوده و یک حافظه آرایه مانند محسوب می شـود . آدرس دهی در این گونه ازحافظه به جای بایت در سطح بلاکی انجام می شود ، از این رو عمل نوشتـن اطلاعات در آن بسیار سریع تر از حافظه ی EEPROM انجام می گیرد . حافظه ی فلش از ترانزیستور های با گیت های شناور به منظور ذخیره سازی اطلاعات استفاده می کنـد که اگر به طور دقیق کنترل شود ، می توان در هر ترانزیستور 2 بیت داده را ذخیره نمود .
حافظه های فلش استاندارد از هر ترانزیستور تنها برای نگهداری یک بیت بهره می برند، اما چگالی داده در آن ها نسبت به حافظه های حساس تر که در هر ترانزیستور 2 بیت را ذخیره می کنند ، نصف می باشد .

انواع حافظه ی فلش :
حافظه ی های فلش به نوبه ی خود به انواع مختلفی تقسیم می شونـد ، ایـن دسته بندی بر اساس فناوری بکار رفته در ساخـت آن ها و درواقع وابسته به نوع گیت های سخت افزاری است که در هر دسته برای ذخیره سازی اطلاعات از آن استفاده می شـود .
 ضمن اینکه نحوه ی خواندن و نوشتن اطلاعات در هر گونه متفاوت است .
از مهمترین این فناوری ها می توان به فناوری های NOR , DINOR , T-Ploy , AND و NAND اشاره نمود که هر یک از آن ها به وسیله ی یک یا چند کمپانی عمده توسعه یافته اند . نمودار شماره 2 و جدول شماره 2 اطلاعات بیشتری را در این باره ارائه می دهند :

 

 

شامل 21 صفحه word و 9 صفحه pdf


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق ساختار حافظه های فلش و آموزش نحوه ذخیره و بازیابی فایل های فلش
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.