10 ص
آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه
1 - هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .
این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی میرسند کاربرد ندارد .
2- آماده سازی گوجه فرنگی
2-1- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .
2-1-2- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی به عوامل زیر دارد:
- مقصد ترابری
- مدت ترابری
- شرایط ترابری
- مورد یا موارد مصرف
فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص