مقاله با عنوان تکنیک های تهیه و تولید کشت آگار در فرمت ورد در 14 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
* مقدمه
* به طور کلی منابع اصلی آلاینده محیط کشت عبارتند از
* طراحی و احداث آزمایشگاه استریل
* تجهیزات ذیل در هر آزمایشگاه ضروری است:
* آماده کردن محیط کشت
* آگار PDY (مخمر دکستروز سیبزمینی)
* آگار MPG (مخلوط بذرـ پپتین ـ مالت)
* آگار MEA (آگار عصاره مالت)
* در تهیه محیط کشت، رعایت نکات زیر ضروری است
* کشت هاگ
* گرفتن نقش هاگ
تکنیک های تهیه و تولید کشت آگار