
دانلود پاورپوینت استفاده از ترکیبات طبیعی و در کنترل بیماری های پس از برداشت افزایش عمر انبارداری محصولات
مقدمه
با رویکرد انسان به استفاده ازقارچ کشها و سایر ترکیبات ضد پاتوژنی شیمیایی، که همواره سعی داشته است عمر انبارداری محصولات کشاورزی را افزایش دهد.و در این رابطه با عوارض جانبی و آلودگی های زیست محیطی این مواد روبرو شده و به سمت استفاده از ترکیبات طبیعی روی آورده است.ترکیبات طبیعی مورد استفاده درعملیات پس برداشت عبارتند از ترکیبات موجود در گیاهان،جانوران و سایر موجودات زنده ی طبیعت که دارای خواص ضد پاتوژنی می باشد و در ضمن اینکه برای انسان فاقد عوارض
جانبی و مسمومیت هستند و به راحتی مورد تجزیه قرار می گیرند و سبب آلود گی های زیست محیطی نمی گردند.طبق تحقیقات علمی صورت گرفته در سال های اخیر می توانیم این ترکیبات را به حداقل 8 دسته تقسیم نماییم:
ترکیبات معطر
اسید استیک
جاسمونیک اسید
پروپلیس
فوزاپیرون و دزوکسی فوزاپیرون
اسانس های گیاهی
چیتوسان
دانلود پاورپوینت استفاده از ترکیبات طبیعی و در کنترل بیماری های پس از برداشت افزایش عمر انبارداری محصولات