فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه

اختصاصی از فی فوو گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی از کارخانه آرد سعید کرمانشاه ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، با تعداد صفحه 78 عدد ، با حاشیه و صفحه بندی و فهرست و فونت منظم و برخی تصاویر

فهرست :

فصل اول : گندم

  • تاریخچه گندم

2-1 گیاه شناسی گندم

1-2-1 دسته بندی گندم بر اساس میزان پروتئین وعدد رسوبی

2-2-1 دسته بندی بر اساس استاندارد ایران

3-1 مرفولوژی دانه گندم

1-3-1 آندوسپرم

2-3-1 پوسته خارجی

3-3-1 جوانه

4-1. طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی

1-4-1 گندم قرمز بهاره

2-4-1 گندم نرم قرمز زمستانه

3-4-1 گندم سفید (سخت و نرم)

4-4-1 گندم مخلوط

5-1 عوامل مؤثر در کیفیت گندم

1-5-1سختی دانه

2-5-1دانه های آسیب دیده

6-1 بذر علف های هرز

7-1 بیماری های گندم

1-7-1 زنگ گندم

2-7-1 ناخنک

8-1 عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم

1-8-1 رطوبت

2-8-1 مقدار پروتئین

3-8-1 کیفیت پروتئین

4-8-1 اسیدیته چربی

9-1 جنبه های صنعتی ترکیبات گندم

1-9-1 کربوهیدارت ها

2-9-1 گلوتن

3-9-1 چربی ها

4-9-1 آنزیم های گندم

5-9-1 مواد معدنی گندم

 

فصل دوم :

1-2 نگهداری گندم

1-1-2 آلودگی به آفات انباری

2-1-2 میکروارگانیسم ها

3-1-2 حیوانات موذی

4-1-2 جوانه زدن دانه

 

فصل سوم : جداسازی ناخالصی ها از گندم

1-3 شستشوی گندم

2-3 تمیز کردن به روش خشک

3-3 الک جدا کننده

4-3 Dise and triur cylinde

5-3 جدا کردن بذر علفهای هرز

6-3 آسپیراتور

7-3 شن گیر

8-3 پوست گیر

9-3 آهن گیر

 

فصل چهارم :

کارخانه آرد

1-4 اطلاعات کلی در مورد کارخانه

1-2-4 خرید گندم

2-2-4 قیمت گذاری

3-2-4 درصد سن زدگی

4-2-4 درصد سیاهک زدگی

5-2-4 درصد تلخک زدگی

6-2-4 درصد چاودار

7-2-4 درصد جو

3-4 باسکول وتخلیه

4-4 بوجاری اولیه

5- 4 انتقال و ذخیره سازی در سیلو

6-4 انتقال از سیلوی ذخیره به سیلوی خشک کارخانه

7-4 جداسازی فلرات

8-4 دستگاه بوجاری ثانویه

9-4 دستگاه پوست گیر

10-4 دستگاه شن گیر

11-4 دستگاه سیاه دانه گیر

12-4 دستگاه نم زن نیمه اتوماتیک

13-4 دستگااه نم زن اتوماتیک

14-4 مشروط کردن

1-14-4 مشروط کردن سرد

2-14-4 مشروط کردن گرم

3-14-4 مشروط کردن داغ

4-14-4 مشروط کردن با بخار

15-4 تاثیر رطوبت

16-4 دستگاه پوست گیرمرطوب

17-4 دستگاه بوجاری اطمینان

18-4 دستگاه تریور

19-4 تولید آرد

1-19-4 هدف ازآسیاب کردن گندم

2-19-4 تاریخچه آسیاب کردن گندم

3-19-4 فرایند آسیاب کردن

4-19-4 سیستم آسیاب های غلتکی

1-4-19-4 غلتک های خرد کننده

2-4-19-4 غلتک های ساینده

3-4-19-4 غلتک های نرم کننده

20-4 سیکلون

21-4 الک کردن

22-4 دستگاه تایفون

23-4 دستگاه میکرو فیلد ر

 

               فصل پنجم : آرد گندم

1-5 درصد استخراج آرد

1-1-5 طبقه بندی آرد

2-5 نگه داری آرد گندم

3-5 مواد افزودنی به آرد.

1-3-5 مواد سفید کنند

2-3-5 آنزیم ها

3-3-5 امولسیون کننده ها

4-3-5 لسیتین

5-3-5 سایر مواد افزودنی به آرد

4-5 عوامل موثر در کیفیت آرد

1-4-5 رطوبت آرد

2-4-5 قوت آرد، فارینو گرافی

3-4-5 گلوتن آرد

 

فصل ششم : آزمایشگاه  

1-6 آزمایشگاه شیمیایی

1-1-6 اندازه گیری گلوتن مرطوب

2-1-6 اندازه گیری اسیدیته

3-1-6 عدد زلنی

4-1-6 اندازه گیری Ph

5-1-6 اندازه گیری رطوبت

6-1-6 اندازه گیری پروتئین

7-1-6 اندازه گیری خاکستر

8-1-6 اندازه گیری ذرات

9-1-6 اندازه گیری آهن

2-6 آزمایشگاه میکروبی

1-2-6- قارچها و کپک ها

2-2-6 شمارش کلی کلستریدیوم پرفرانژانش

3-2-6 شمارش کلی میکروارگانیسم ها


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.