پروژه اصول طراحی کارخانه ی بیسکویت نل امل ، که با فرمت قابل ویرایش ورد است ، تعداد صفحه 91 عدد ، منظم با حاشیه ، و فونت منظم NAZANIN و دارای جداول مربوطه و همچنین تصاویر زیاد از فرایند و دستگاه ها
در ضمن برای گزارش کار آموزی نیز مناسب است
کلا گزارش کاملی است
فهرست کلی :
فهرست مطالب
- مقدمه
- تعریف بیسکویت
- مواد اولیه طرح
- ویژگیهای محصول
- کارایی اقتصادی
- بررسی بازار شامل
- موارد مصرف
- واحدهای فعال کشور
- تجارت جهانی بیسکویت
- صادرات ایران
- بازار مواد اولیه مکانیابی
- آدرس و مشخصات کلی کارخانه
- خط تولید
- نمودار فرایند مواد
- پلان خط تولید
- پلان عمومی کارخانه
- چارت سازمانی
- برنامه زمانبندی
- نمودار احداث کارخانه
- بررسی اقتصادی طرح
- نتیجه گیری
- پیوستها
مقدمه
بیسکوییت از لغت Biscoctus به معنی دو بار پخته، گرفته شده است و دارای معادل های مختلفی در زبان های مختلف می باشد. در آمریکا به جای بیسکوییت از واژه Cokies استفاده می شود. بیسکویت یکی از مهمترین فراورده های آرد است که به سهولت تهیه و نگهداری و مصرف تولید آن رواج زیادی دارد بیسکوییت دارای انواع مختلفی است که برای تولید هر یک از آرد های مشخصی لازم است.
آدرس ومشخصات کلی کارخانه:
شرکت صنایع غذای بیسکویت آمل(نل)-مازنداران-آمل-شهرک صنعتی امام زاده عبدالله –فاز 1-خیابان لاله شرکت تعاونی وتولیدی صنایع غذای بیسکویت آمل (نل)
شرکت صنایع غذای بیسکویت آمل (نل) به تولید انواع محصولات انواع بیسکویت در طعم واوزان مختلف و انواع ویفر در طعم و اوزان مختلف و انواع شکلات مشغول می باشد که به صورت نمونه می توان به محصولات زیر اشاره نمود
- بیسکویت چاشت 2عددی
- چاشت 2عددی کنجدی
- بیسکویت چاشت 700گرمی-360گرمی
- بیسکویت نان روغنی 3عددی
- بیسکویت نل طلایی لیوانی
- بیسکویت کرم مانژ
- بیسکویت عینکی 4عددی -6عددی
- بیسکویت کرم دار لیوانی بلند
- بیسکویت مغزدار شکلاتی نل
- بیسکویت چاشت فله
- ویفر مانژ نل 2سر پرس
- ویفر شکلاتی 18گرمی شانل
- ویفر پذیر 42گرمی
- ویفر مدرسه ای میوه ای
- بیسکویت عصرانه ی شکری 1400گرمی
- بیسکویت پذیرایی 450گرمی-170گرمی
پروژه اصول طراحی کارخانه ی بیسکویت نل امل