گزارش کارآموزی کارخانه فراورده های گوشتی نوشین شیراز(تولید همبرگر و سوسیس و کالباس ) برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 20 صفحه
مقدمه :
مجتمع گوشتی نوشین در 3 کیلو متری شیراز واقع شده است در سال 1361 ه . ش با هدف تولید همبرگر پیشگام در استان فارس اقدام به کار کرده است از سال 1375 مدیریت شرکت با ارائه طرح توسعه و کسب مجوز و با گسترش ساختمان کارخانه و دستگاه تصمیم به تغییر محصول و در دهه اول تولید آزمایشی آن گرفت کل مساحت این کارخانه 2500 متر مربع است که 1200 متر مربع آن شامل سوله ها انبار و آزمایشگاه قسمت اداری سالن غذا خوری و سالن تولید است همچنین 150 مترمربع خارج از سوله را نیز تاسیسات فنی شرکت شامل می شود که شامل سرد خانه و دیگ بخار و تاسیسات گرمازا است .
تعریف سوسیس و کالباس :
نوع محصولات تولیدی:
در حال حاضر 6 نوع محصول این کارخانه دارای مهر استاندارد می باشد کالباس خشک ،کالباس لیونر ،مخصوص ، مارنادلا ،سوسیس کوکتل ،سوسیس معمولی همچنین دارای محصولات متنوع دیگری نیز می باشد که در صدد گرفتن مهر استاندارد برای آنها می باشند و از کیفیت خوبی برخوردارند مانند انواع کالباسهای 60% و 70% گوشت و همچنین کالباس بیرشینکن که 95% به بالا گوشت دارد
شرح مختصری از فرایند تولید:
گلوتن :
آرد سفید :
نشاسته :
شیر خشک بدون چربی :
کازوئینات :
سویا:
فسفات ها:
اسید اسکوربیک :
نیتریت و نیترات:
سیر:
پودر یخ:
ادویه جات:
پوشش ها :
فرآیند تولید:
واحد کنترل کیفی :
آزمایشگاه:
آزمایشات شیمیایی :
آزمایش رطوبت :
آزمایش پروتئین:
آزمایش نشاسته :
آزمایش چربی:
آزمایش خاکستر:
تاسیسات و کارگاه ها :
پیشنهادات و انتقادات :
برنامه آتی :
گزارش کارآموزی کارخانه فراورده های گوشتی نوشین شیراز