فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه ارزیابی و بهبود خصوصیات کمی و کیفی آلوئه‌ورا جهت بهینه سازی تولید جهت صنایع غذایی، داروسازی وبهداشتی

اختصاصی از فی فوو دانلود پروژه ارزیابی و بهبود خصوصیات کمی و کیفی آلوئه‌ورا جهت بهینه سازی تولید جهت صنایع غذایی، داروسازی وبهداشتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه ارزیابی و بهبود خصوصیات کمی و کیفی آلوئه‌ورا جهت بهینه سازی تولید جهت صنایع غذایی، داروسازی وبهداشتی


دانلود پروژه ارزیابی و بهبود خصوصیات کمی و کیفی آلوئه‌ورا جهت بهینه سازی تولید جهت صنایع غذایی، داروسازی وبهداشتی

این تحقیق به منظور ارزیابی و بهبود خصوصیات کمی و کیفی آلوئه‌ورا جهت بهینه سازی تولید جهت صنایع غذایی، داروسازی وبهداشتی تحت تأثیرکاربرد تیمارهای ازت و فسفرطی بهار و تابستان 92 در یکی از گلخانه‌های تجاری شهرستان محلات انجام شد. آزمایش در قالب فاکتوریل برپایه طرح کامل تصادفی انجام گرفت. تیمارها شامل چهار سطح ازت (0 ،600 ، 1200 ، 1800 میلی‌گرم در گلدان) وتیمار فسفر شامل 4 سطح (0 ،150 ، 300 ،450 میلی‌گرم در گلدان) در 3 تکرار و هر گلدان به صورت یک واحد آزمایشی انجام گردید. گیاهان دریک دوره شش ماهه مورد بررسی قرارگرفتند.چکیده

فصل اول:

کلیات پژوهش

1-2-1-1- مشخصات ظاهری

1- 2 – 1 – 2 - مشخصات فیزیولوژیکی

1- 2 – 2 -1- گونه‌های مختلف آلوئه

1 – 2 – 3 - نیازها و عوامل محیطی

1 – 2 – 4 - مراقبت­های لازم از گیاه آلوئه­ورا  

1 – 2 – 5 - تکثیر

1 – 2 – 6 - برداشت محصول

1 – 2 – 7 - منشأ-زیستگاه و دامنه پراکندگی گیاه

1 – 2 – 8 - مناطق کشت و کار و فرآوری آلوئه ورا

1 – 2 – 9 - تحقیقات و کاربرد دارویی

1 – 2 – 11 - ارزش اقتصادی

1 – 2 – 12 - بازار تجاری و جهانی

1 – 2 – 13 - ترکیبات شگفت آور آلوئه ورا

1 – 2 – 14 - رازدرمانگری برگهای آلوئه ورا

1-2- 15- کاربرد در صنایع غذایی

1 – 2 – 16 - آلوئه ورا وطول عمر

1 – 2 – 17 - موارد مصرف

1 – 3 – اهداف علمی و کاربردی

1 – 4 – ضرورت‌های خاص تحقیق

فصل دوم:

ادبیات و پیشینه پژوهش

2 – 1 - اهمیت عناصر غذایی برای رشد گیاهان

2 – 2 - برگ و محتویات آن

2-3- مروری بر مطالعات انجام شده

فصل سوم:

فرآیند پژوهش

3 – 1 - مواد گیاهی و شرایط رشد

3- 2 - جمع آوری داده‌ها

فصل چهارم :

یافته‌های پژوهش

4-1- تعداد برگ

4-2- پهنای برگ

4-3- ضخامت برگ

4-4- ارتفاع گیاه

4-5- وزن ترگیاه

4-6- وزن ریشه

4-7- وزن پاجوش

4-8- تعداد پاجوش

4-9- وزن ژل

4-10- حجم برگ

فصل پنجم :

نتیجه گیری و بحث

5 -3- پیشنهادات

 5-4- منابع

 

فایل حاضر به صورت word و شامل 125 صفحه و قابل ویرایش می باشد.   

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه ارزیابی و بهبود خصوصیات کمی و کیفی آلوئه‌ورا جهت بهینه سازی تولید جهت صنایع غذایی، داروسازی وبهداشتی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.