این کتاب ویرایش هفتم کتاب میکروبیولوژی غذایی مدرن تألیف جیمزام. جی، مارتین جی. لاسنر و دیویدای. گلدن میباشد که در سال ۲۰۰۵ منتشر شده است. بدون شک این کتاب یکی از معتبرترین و بهترین کتابها در زمینهٔ میکروب شناسی مواد غذایی میباشد که مورد استفادهٔ بسیاری از پژوهشگران، کارشناسان میکروبشناسی، اساتید و دانشجویان در سراسر جهان میباشد. در نگارش این کتاب از بیش از حدود ۳۰۰۰ مقاله و کتاب استفاده شده است و چنین منابع عظیمی در کمتر کتاب مشابهی به چشم میخورد. ویرایشهای قبلی این کتاب (سوم، چهارم وششم) قبلاً در دو جلد ترجمه و منتشر شدهاند و همان گونه که در پیشگفتار عنوان شدهاست تمام فصول این کتاب دارای اضافات و اصلاحات اساسی میباشند و فصلهایی نیز به ویرایشهای قبلی افزوده شده است.
میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن - ویرایش هفتم