![مقاله تاریخ](../prod-images/226023.jpg)
ارسطو شاید اولین و بزرگ ترین متفکر جامع الاطراف بود، چنان که مشهور است، او دربارة همه چیز، از شکل گوش ماهی ها گرفته تا نازایی، از تأملات نظری دربارة ماهیت روح گرفته تا هواشناسی، شعر و هنر، و حتی درباره تعبیر خواب مطالبی نوشته است. گفته شده است که ارسطو هر رشته ای از دانش را که بر آن انگشت گذاشت دگرگون کرد (به استثنای ریاضیات، که در آن افلاطون و تفکر افلاطونی همچنان برتری خود را حفظ کردند.) اما مهم تر از همه اینها، ارسطو بنیانگذار منطق به شمار می رود.
زمانی که او برای اولین بار دانش بشری روزگارش را در دسته هایی جدا از هم طبقه بندی کرد، به فهم ما از جهان این قابلیت را بخشید که به شیوه ای نظام بند ببالد و پرورش یابد. اما در قرن های اخیر دانش ما تا آنجا گسترش یافت که همین طبقه بندی خود تبدیل به مانعی جدی بر سر راه پیشرفت دانش شد. پیشرفت دانش در این گونه نظام های اندیشه تنها در راه هایی از پیش معین امکان پذیر بود؛ راه هایی که بسیاری از آنها با خطر محو شدن و زوال تدریجی مواجه بودند. رویکردی از بیخ و بن متفاوت مورد نیاز بود. نتیجة این رویکرد، فضای معاصر علوم نوین است.
این واقعیت که بیش از بیست قرن طول کشید تا ما به این محدودیت ها در تفکر ارسطو پی ببریم، تنها نشان دهندة ابتکار و خلاقیت بی مانند اوست. با این حال، حتی افول تفکر ارسطویی، خود پرسش های فلسفی نغز بسیاری را برانگیخته است.
این مقاله به صورت ورد (docx ) می باشد و تعداد صفحات آن20صفحه آماده پرینت می باشد
چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده پرینت بودن مقالات می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد
مقالات را با ورژن office2010 به بالا بازکنید .
مقاله تاریخ