پاورپوینت فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی ، 15 صفحه اسلاید همراه با تصاویر مربوطه به صورت بک گراند صفحه
بخشی از عناوین و متن :
واژه ی روغن برای آن دسته از مایعات به کار می رود که با آب مخلوط نمی شوند و به دلیل آن که چگالی آنها کمتر از آب است، روی آب شناور می مانند. اصولاً روغن به چربی اطلاق می شود که در دمای اتاق معمولاً به حالت مایع باشد.
روغن ها هم همچون چربی ها متشکل از تری گلیسرید، مونوگلیسرید و مقداری هم دی گلیسرید می باشند. از آنجا که روغن حاوی مقدار زیادی چربی اشباع نشده است، در دمای اتاق مایع می باشد. اصل واژه روغن لاتین است. روغن ها انواع مختلف دارند. می توانند صنعتی بوده یا تنها برای مصارف خوراکی و پخت و پز مورد استفاده قرار گیرند. در این بخش به توضیح در مورد روغن های خوراکی که معمولاً برای پختن غذاها مورد استفاده قرار می گیرند، می پردازیم.
فرایند تولید روغن نباتی
شماتیک تولید روغن را در زیر مشاهده می نمایید:
روغن کشی و پالایش روغن
خط خنثی سازی روغن: (Neutralization)
خط رنگبری: (Bleaching)
روش مداوم بی رنگ کردن:
روش بی رنگ کردن غیر مداوم :
خطوط بوگیری: (Dedorizing)
روش نیمه مدوام:
خط هیدروژیناسیون(Hydrogenation)
روشهای تولید گاز هیدروژن :
پاورپوینت فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی