امروزه بحث نیاز غذائی در رأس مباحث علمی و کشاورزی قرار گرفته و مقبولترین روش جهت مقابله با این بحران افزایش عملکرد گیاهان زراعی در واحد سطح است. این مهم تحقق نمییابد مگر با شناخت عوامل محدودکننده افزایش عملکرد گیاهان زراعی.
از جمله عوامل محدود کننده عملکرد در تعدادی از گیاهان غلظت Co2 در اتمسفر است.
تاریخچه شناخت گاز Co2 و استفاده از آن به عنوان یک ماده غذائی به اوایل قرن 17 برمیگردد و دانشمندی به نام هلمونت آزمایشی به این ترتیب انجام داد.که یک درخت بید به وزن 2/2 کیلوگرم را در داخل یک گلدان که حاوی 8/90 کیلوگرم خاک خشک شده درآون بودکاشت و با آب باران درمواقع لزوم گلدان را آب می داد. بعد از پنج سال وزن درخت بید به حدود7/76 کیلوگرم رسید. در صورتی که وزن خاک گلدان حدود3/90 گیلوگرم بود. مهمترین نتیجه این آزمایش این بود که ماده اولیهای که سبب رشد گیاهان میگردد و اندامهای مختلف گیاهی در اثرآن رشد و نمو و تکامل می یابند Co2 موجود در اتمسفر میباشد. یک پدیده قابل توجه بیولوژیکی گیاهان در سطح کره زمین جذب حدود 15 میلیون تن گاز کربنیک در طول سال است.
مقدمه
اثرافزایشی گاز
Co برروی فرایندهای زیستی گیاه
ساختن یک دستگاه ترریق CO2
دی اکسید کربن :
تغییرات آب و هوای اقلیمی در اثر افزایش اسیددوکربن اتمسفر :
استفاده از گاز2CO در گیاهان گلخانه ای
2CO و ارتباط آن با تولید محصولات زراعی
اثر عوامل محیطی در جذب 2CO به وسیله گیاه:
اعمال مدیریتهای لازم جهت جذب بیشتر2CO بوسیله گیاه:
روند افزایشی 2CO در اتمسفر و واکنش گیاه نسبت به آن
افزایش دی اکسید کربن :
کربن در اقیانوس :
پدیده دی اکسیدکربن :
مزیت درختکاری :
پیشنهادات :
شامل 45 صفحه فایل word
به همراه اسلاید powerpoint
و توضیحات
دانلود پایان نامه غنی سازی گاز Co2 و تأثیرات آن بر روی فرآیندهای زیستی گیاه