فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان

اختصاصی از فی فوو دانلود پایان نامه تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان


دانلود تحقیق تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان

کشاورزی وزراعت در ایران بدون توجه به تأمین آب مورد نیازگیاهان میسرنیست. بنابراین بایستی برنامه ریزی صحیح برای آن بخصوص درشرایط خشکسالی صورت گیرد. برنامه ریزی صحیح مستلزم محاسبه دقیق نیاز آبی گیاهان می‌باشد. براساس روش‌های موجود مبنای محاسبات نیاز آبی گیاهان ، تبخیرـ تعرق مرجع و ضرائب گیاهی است. تبخیر ـ تعرق مرجع توسط لایسیمتر اندازه گیری می‌شود و برای سادگی کار می‌توان آنرا با توجه به نوع منطقه از روش‌های تجربی نیز تخمین زد. ضرائب گیاهی نیز از مطا لعات لایسیمتر قابل  محاسبه است. این ضرائب تابعی از عوامل مختلفی از جمله اقلیم می‌باشد. بنابراین بایستی درهر منطقه ای با دقت برای هرمحصولی محاسبه شود. (19) برای محاسبه و برآورد مقدارتبخیر ـ تعرق سازمان خوار باروکشاورزی ملل و متحد«FAO » تقسیم بندی زیر را منظور نموده است:
اندازه گیری مستقیم تبخیر ـ تعرق به وسیله لایسیمتر
اندازه گیری مستقیم تبخیر بوسیله تشتک یا تبخیر سنج
فرمول‌های تجر بی
روشهای آئرودینامیک
روش تراز انرژی(5)
بعضی از روشها فقط جنبه تحقیقاتی داشته تا بتوانند فرایند‌های انتقالی بخار آب را بهتر و عمیق تر بررسی نمایند.برخی دیگر به جهت نیاز در برنامه‌های روزانه کشاورزی بکار می‌روند. ولی دقت و اصالت روش‌های تحقیقاتی را ندارد. به هر حال برای عملیات روزانه درمزارع می‌توان از روشهایی که نتیجه آنها بیش از ده درصد با مقدار واقعی تبخیر ـ تعرق متفاوت نباشد استفاده نمود.
هدف از انجام این طرح بدست آوردن ضرایب گیاهی و تعیین نیاز آبی سیب زمینی دراستانهای خراسان و سمنان می‌باشد که بوسیله لایسیمتر زهکش دار  در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است. در مورد لایسیمتر و نحوه عملکرد آن و روابط تجربی بکار رفته دراین طرح درفصل بعدی توضیح داده می‌شود.

فصل اول
1-1مقدمه2
1-2اهمیت کشت سیب زمینی3
1-3 اهمیت سیب زمینی در ایران4
1-4 منطقه مورد مطالعه5
1-4-1 استان خراسان5
1-4-2 استان سمنان7
فصل دوم
2-1 سابقه تحقیقات در زمینه تبخیر -تعرق10
2-2 عوامل موثر بر تبخیر و تعرق18
2-2-1  عوامل هواشناسی18
2-2-2  فاکتورهای گیاهی18
2-2-3  شرایط محیطی و مدیریتی19
2-3 روش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (  FAO )19
2-4  روش فائو – پنمن- مانتیس20
2-4-1  تعیین گرمای نهان تبخیر (    )21
2 -4-2 تعیین شیب منحنی فشار بخار ()21
2-4-3  تعیین ضریب رطوبتی ( )22
2-4-4  تعیین فشار بخار اشباع (ea )22
2-4-5 تعیین فشار واقعی بخار (ed )22
2-4-6 تعیین مقدار تابش برون زمینی(Ra )23
2-4-7  تعداد ساعات رو شنایی(N)24
2-4-8 تابش خالص(Rn )24
2-4-9  شار گرما به داخل خاک(G)25
2-4-10 سرعت باد در ارتفاع 2 متری25
2-5 لایسیمتر25
2-6 تارخچه ساخت لایسیمتر26
2-7 انواع لایسیمتر:28
2-7-1 لایسیمتر زهکشدار28
2-7-2  لایسیمتر وزنی29
2-7-2-1  لایسیمتر‌های وزنی هیدرولیک30
2-11-2-2 میکرو لایسیمتر‌های وزنی 32
2-8 طبقه بندی لایسیمترها از نظر ساختمانی35
2-8-1 لایسیمترهای با خاک دست نخورده35
2-8-2 لایسیمتر‌های با خاک دست خورده36
2-8-3 لایسیمترهای قیفی ابر مایر 36
فصل سوم
3-1 محل انجام طرح38
3-2 معرفی طرح و نحوه ساخت لایسیمتر38
3-3 تهیه بستر و نحوه کشت39
3-4 محاسبهَ ضریب گیاهی40
3-5 انتخاب روش مناسب برآورد تبخیر-تعرق42
3-6 پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی43
فصل چهارم
4-1 بافت خاک45
4-2 اندازه گیری پتانسیل آب در گیاه45
4-3 محاسبه ضریب گیاهی (kc) سیب زمینی45
4-4 محاسبه تبخیر ـ تعرق و تحلیلهای آماری46
4-5 پهنه بندی نیازآبی گیاه سیب زمینی46
4-6 بحث در مورد نتایج47
4-7 نتیجه گیری48
4-8 پیشنهادات48
منابع و ماخذ84

 

شامل 115 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.