فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی واحد پرورش بوقلمون گوشتی 2500 قطعه ای

اختصاصی از فی فوو طرح توجیهی واحد پرورش بوقلمون گوشتی 2500 قطعه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی واحد پرورش بوقلمون گوشتی 2500 قطعه ای


طرح توجیهی واحد پرورش بوقلمون گوشتی 2500 قطعه ای

 

طرح توجیهی فوق بر حسب قیمت سال 1388 میباشد، تعداد صفحات آن 59 صفحه و بصورت word میباشد

خلاصه ای از نتایج این ارزیابی در جدول زیر آمد

شناسنامه طرح

نوع تولیدات: بوقلمون گوشتی و کود بوقلمون  

مواداولیه: دان و پوشال

مساحت زمین: 4000 مترمربع

سطح زیربنا: 1112 مترمربع

تعداد کارکنان؛

تولیدی: 4 نفر

اداری و ستادی: -

جمع: 4 نفر

نحوه تأمین مواد اولیه و میزان آن؛

داخلی: 28/136 (تن/ کیلوگرم و ...)

خارجی: ........ (تن/ کیلوگرم و ...)

هزینه های ثابت و متغیر در حداکثر ظرفیت عملی؛

هزینه های ثابت: 8666/419334 (هزار ریال)

هزینه های متغیر: 138/1015454 (هزار ریال)

کل هزینه های سالانه: 005/1434789 (هزار ریال)

تأسیسات و انرژی؛

توان برق: 25 کیلووات آمپر

مصرف روزانه آب: ..........

نوع سوخت: گازوئیل، نفت سفید، بنزین

میزان مصرف روزانه سوخت: .........

سرمایه گذاری طرح؛ 908/2237984 (هزار ریال)

سرمایه ثابت: 838/1887242 (هزار ریال)

سرمایه در گردش: 07/350732 (هزار ریال)

سرمایه کل: 908/2237974 (هزار ریال)

نحوه تأمین منابع؛

سرمایه گذاری متقاضی: 472/671392 (هزار ریال)

سرمایه گذاری بانک: -

تسهیلات بلندمدت: 436/1566582 (هزار ریال)

تسهیلات کوتاه مدت: -

شاخصهای مالی و اقتصادی طرح؛

تولید در نقطه سر به سر: 890 قطعه  

میزان اشتغال طرح؛

مستقیم: 4 نفر

غیرمستقیم: -

 

 و اجزی آن بصورت زیر میباشد:

بخش 1. معرفی طرح2

بخش 2. خلاصه مدیریت ( خلاصه اجرایی )

  1. هدف کسب وکار را بنویسید
  2. توصیف زمینه کسب و کار
  3. معرفی مختصر محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
  4. بازار هدف و مولفه های آن
  5. مزیت های رقابتی

6 .وضعیت سود دهی

بخش 3. نوع صنعت، سازمان و محصولات و خدمات

چشم انداز صنعت

بخش 4. رقابت و مزیت های رقابتی

بخش 5. برنامه بازار یابی

تحقیق و تحلیل بازار

بخش6. اندازه بازار و روندهای آن

استراتژی بازار یابی

قیمت گذاری

استراتژی های تبلیغات

شیوه های توزیع فروش

سیاستهای خدمات پس از فروش و گارانتی

برنامه عملیات و تولید

الف. شرح دقیق دانش فنی و روش تولید محصول یا ارائه خدمت

ب. ارائه نموداری فرایند تولید

ج. ماشین آلات، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی

د. وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه

ه. مواد اولیه و بسته بندی برای هرکدام از محصولات

و. برآورد هزینه آب، برق، سوخت و تلفن مصرفی

ز. برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری

ح. برآورد هزینه لوازم و تجهیزات دفتری

بخش 7. برنامه عملیات ساختمانی

الف. کروکی و یا نقشه محل جغرافیایی

ب. زمین

ج. محوطه سازی

د. ساختمان سازی

ه. تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها

و. پلان ساختمانها

ز. پلان چیدمان ماشین آلات

بخش 8. ساختار سازمانی و حقوق و دستمزد

بخش 9. برنامه زمان بندی

بخش 10. برنامه مالی

  1. برآورد هزینه های سرمایه ای
  2. برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
  3. برآورد سرمایه در گردش
  4. هزینه تولید سالیانه
  5. برآورد قیمت تمام شده محصول :(هزار ریال)
  6. قیمت فروش محصول
  7. محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
  8. تعین نقطه سربه سر
  9. تعین درصد فروش در نقطه سربسر
  10. سود و زیان ویژه (هزار ریال)
  11. ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن (هزار ریال)
  12. سرمایه ثابت سرانه :(هزار ریال)
  13. سرانه کل سرمایه گذاری(هزار ریال)
  14. نرخ بازدهی سرمایه ساده (هزار ریال)
  15. دوره برگشت سرمایه
  16. نرخ بازده داخلی طرح

بخش 11. صورتهای مالی اساسی

الف. ترازنامه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام

ب. صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام

ج. جریان وجوه نقد حاصل از اجرای طرح برای مدت بازپرداخت اقساط وام بانکی اخذ شده

بخش 12. ارزش فعلی حال کل طرح

الف. از روش NPV:

بخش 13. برنامه مدیریت ریسک و خطر

بخش 14. تحلیل قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدها

بخش 15. نتیجه گیری و تحلیل اقتصادی

 

 


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی واحد پرورش بوقلمون گوشتی 2500 قطعه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.