فهرست مطالب :
۱ـ بــیان موضــوع پـــروژه
۱-1- عنوان پروژه
۲-۱- ضرورتهای پروژه(بیان مساله)
١-٣- اهداف پروژه
١-٤- منابع و مآخذ
2ـ مطــالعات پــایه
2-١- شناخت موضوع
2-1-1- جهانگردی
2-1-1-1- برخی تعاریف اولیه
2-1-1-2- جهانگردرا بهتر بشناسیم
2-1-1-3-حرکت های جهانگردی
2-1-1-4-نگاه کشور میزبان یا منطقه به جهانگرد
2-1-1-5-نگاه جامعه میزبان به جهانگرد
2-1-1-6- نگاه تجار به جهانگرد
2-1-1-7-ارزش هاواثرات جهانگردی
2-1-1-8-جهانگردی به عنوان یک صنعت
2-1-1-9- اهداف جهانگردی
2-1-1-10- اجزاء ترکیب کننده جهانگردی
2-1-1-11- برنامه ریزی جهانگردی
2-1-1-12- مشکلات اجتماعی توسعه جهانگردی در ایران
2-1-1-13- مشکلات اقتصادی جهانگردی در ایران
2-1-1-14- بررسی مسائل و مشکلات خدماتی و اجرایی جهانگردی در ایران
2-1-2- اسکان واقامت
2-1-2-1- معانی و ریشه واژه هتل
2-1-2-1- 1-هتل داری
2-1-2-2- تاریخچه هتل
2-1-2-2-1- سیر تحول هتل در اروپا
2-1-2-2-2- تاریخچه پذیرایی وهتل داری در ایران
2-1-2-2-3- تاریخچه هتل در ایران معاصر
2-1-2-3- انواع مکان های اقامت
2-1-2-4- تئوری های پایه در طراحی هتل
2 -1-2-5- اقتصاد هتل
2-1-2-6- درجه بندی و نرخ گذاری در هتل ها
2 -1-2-7- دسته بندی هتل از نظر کیفیت و طرح
2-1-2-8- هتل آپارتمان
2-1-2-9- دسته بندی هتل آپارتمان از نظر کیفیت و طرح
2-1-2-10- ضوابط معماری، ساختمانی و درجه بندی هتل آپارتمانهای کشور
2-1-2-11- اجزا و عناصر هتل به طور عام
2-1-2-11-1- طبقات اتاقهای خواب
2-1-2-11-1-1- ضوابط عام در طراحی و طبقهبندی اتاقهای خواب
2-1-2-11-1-2- اشکال مختلف سازماندهی پلان اتاقهای خواب
2-1-2-11-1-3- شکل وفرم معماری اتاقهای خواب
2-1-2-11-1-4- مبلمان
2-1-2-11-1-5- ابعاد و اندازهها
2-1-2-11-1-6- پلانهای مختلف اتاق خواب
2-1-2-11-1-7- سوئیتها
2-1-2-11-2- فضاهای عمومی
2-1-2-11-2-1- چیدمان فضاهای عمومی
2-1-2-11-2-2- دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل
2-1-2-11-2-3- لابی
2-1-2-11-2-4- فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی
2-1-2-11-3- فضاهای ورزشی
2-1-2-11-3-1- استخر شنا
2-1-2-11-3-2- کلوپ بدنسازی ـ ورزشی
2-1-2-11-4- پارکینگ
2-1-2-11-5- دفاتر اداری
2-1-2-11-5-1- پیشخوان و دفتر لابی
2-1-2-11-5-2- دفتر حسابداری
2-1-2-11-5-3- دفتر مدیر اجرائی
2-1-2-11-5-4- دفاتر فروش و تدارکات
2-1-2-11-6- فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید)
2-1-2-11-6-1- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه
2-1-2-11-6-2- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان
2-1-2-11-6-3- رختشویخانه و خانهداری
2-1-2-11-6-4- بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی
2-2- مطالعات زمینه
2-2-1- خراسان
2-2-1-1- موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی استان خراسان
2-2-1- 2- جغرافیای طبیعی واقلیم استان
2-2-1-3- جغرافیای تاریخی استان خراسان
2-2-1-4- وضعیت اجتماعی واقتصادی استان خراسان
2-2-2- بررسی وضعیت وامکانات گردشگری خراسان
2-2-2-1- هتل های استان
2-2-2-2-هتل آپارتمانهای استان
2-2-2-3- مهمان پذیرهای استان
2-2-3- مشهد
2-2-3-1- نحوه شکل گیری شهر مشهد
2-2-3-1-1- چگونگی پیدایش شهر مشهد
2-2-3-1-2- سلسله مراتب تاریخی رشد شهر مشهد
2-2-3-2- خصوصیات شاخص شهر مشهد
2-2-3-2-1- اهمیت مشهد به لحاظ ملی و مذهبی
2-2-3-2-2- اهمیت بین المللی مشهد
2-2-3-3- مطالعات و بررسی جمعیتی و اقتصادی
2-2-3-3-1- تعداد جمعیت ومیزان رشد آن
2-2-3-3-2- توسعه کالبدی شهر و آثار جمعیتی آن
2-2-3-3-3- مطالعات اقتصادی جمعیت ساکن
2-2-3-4- مطالعات و بررسی جمعیتی زائران
2-2-3-4-1- تعداد زائرین و مسافران
2-2-3-4-2- ترکیب شغلی زائران و مسافران
2-2-3-4-3- وسیله مسافرت زائران و مسافران
2-2-3-4-4- هدف از مسافرت زائران و مسافران
2-2-3-4-5- شرایط،امکانات مورد نیاز و توانایی های مسافر در شهر مشهد
2-2-3- 4-5-1- خصوصیات مسافر
2-2-3-4-5-1- علت سفر
2-2-3-4-5-3- بودجه سفر
2-2-3-4-5-4- طریقه آشنایی با هتل
2-2-3-4-5-5- موقعیت و محل قرارگیری هتل
2-2-3-4-5-6- امکانات مورد نیاز در اتاق
2-2-3-4-5-7- امکانات و فضا های عمومی مورد توجه و استفاده مسافر
2-2-3-4-5-8- امکانات و خدمات جنبی مورد استفاده مسافر
2-2-3-4-5-9- تمایل مسافر و نحوه پاسخگویی به نیاز های خوراکی و غذایی خود
2-2-3-4-5-10- متوسط اقامت مسافر
2-2-3- 5- مطالعه و بررسی فضاهای اقامتی شهر مشهد
2-2-3-5-1- واحدهای اقامتی مجاز (دارای پروانه)
2-2-3-5-2- واحدهای اقامتی غیر مجاز (فاقد پروانه)
توجه :
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل مطالعات و تحقیقات خود استفاده نمایید و از ارایه مستقیم این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی ، خودداری فرمایید.
دانلود مطالعات طراحی هتل ٣ ستاره در شهر مشهد 150 ص فایل ورد