لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:63
فهرست مطالب
مقاومت شیمیایی خیلی خوب
فرآیندپذیری
خوب
- چقرمگی
انعطافپذیری
- شفافیت فیلمهای نازک برخی از انواع آن نظیرLLDPE
مشخصات مهم از نظر تجاری
- MFI شاخص جریان مذاب
دانسیته
- وزن مولکولی
1) بسته بندی مواد غذایی
2)انواع روکشها
6)کاربردهای نوین به منظور جانشین شدن به جای مواد معمول همچون شیشه، فلز، کاغذ و بتن میباشد. PE تولید شده با متالوسن به عنوان پوشش ضد گلوله به کار میرود.
4)انواع وسایل
5) لوازم خانگی
اسباببازیها
1- فرآیند تولید با فشار بالا(یا فرآیند رادیکال آزاد)
2- فرآیند زیگلر
3- فرآیند فیلیپس
4- فرآیند استاندارد اویل(ایندیانا)
The Standard Oil (Indiana) Processes
· پلیاتیلن، تولید و کاربرد آن در کشور تا سال 1372 که نخستین واحد تولید پلیاتیلن در مجتمع پتروشیمی اراک راه اندازی شد تمامی مصرف پلیاتیلن از طریق واردات و بیشتر از کشورهای اروپایی و آسیای شرقی تامین می گردید. میزان مصرف پلی اتیلن در سالهای قبل از 1372 در جدول 1 و همچنین مصرف آن طی سالهای 1375 تا 1380 در نمودار 1 ارائه شده است. با آغاز تولید داخلی و با توجه به وجود یارانه برای صنایع پایین دست، واردات PE به شدت کاهش یافت به طوری که در سالهای بعد مصرف پلیاتیلن به طور عمده از تولیدات داخلی تامین گردید. همانطور که در جدول 2 ملاحظه میشود پلیاتیلن در حال حاضر در سه مجتمع پتروشیمی بندر امام، ارک و تبریز تولید میشود. در این بین پلیاتیلن سنگین بیشترین سهم مصرف را به خود اختصاص میدهد به گونهای که در حدود 60 درصد از مصرف داخلی از این گونه پلیاتیلن می باشد. با وجود تنوع نیاز بازار داخل به ویژه در کاربردهای خاص، کمبود ظرفیت و توانایی مجتمعهای تولیدی، از عوامل محدود کننده در تولید گریدهای خاص میباشد بنابراین واردات این مواد حتی در شرایطی که قوانین مربوط به واردات مشکلاتی را برای صنایع پاییندست بهدنبال داشته ادامه یافته است.
راه حل پشبینی شده از لحاظ کمی، افزایش تولید است که مطابق جدول 3 به انجام خواهد رسید با اینحال همکاری هرچه بیشتر دانشگاهها و مراکز پژوهشی با صنایع پلیمری و نیز گسترش بخشهای پژوهش و توسعه (R & D ) مجتمعهای پتروشیمی نه تنها در دراز مدت امکان دسترسی به فنآوریهای نوین در زمینه تولید بهتر و بیشتر فرآوردههای پلیمری را موجب میشود بلکه موجب دستیابی به دانش فنی انواع افزودنیها به منظور ایجاد تنوع در گریدهای تولیدی پلیاتیلن خواهد شد.
لازم به ذکر است که گرچه کاربرد پلیمرها به حالت خالص از جمله پلیاتیلن، پلیپروپیلن، پلیاتیلن تترافلوئورید(تفلون) و … نسبتاُ زیاد است، با اینحال تنوع نیازهای فنی و اقتصادی، اغلب تولیدکنندگان مواد پلاستیکی را تشویق میکند برخی از ویژگیهای رزینها را تغییر دهند و یا به کمک مواد مناسب، نوعی خاصیت تکمیلی را در ماده ایجاد کنند.
تحقیق در موردپلی اتیلن