فرمت فایل word بوده و قابلیت ویرایش دارد
تعداد صفحه:12
فهرست مطالب
سه روش شناخته شده پوست گیری کنجد به قرار زیر است
روش شیمیایی
روش سنتی
تشریح فرآیند پوستگیری کنجد به روش سنتی
معایب این روش
مسیر خط تولید کارخانه پوستگیری کنجد به روش سنتی
تشریح فرآیند پوست گیری کنجد به روش صنعتی
در روش فوق برای هر خط تولید از :
یک مخزن جهت خیساندن ، و یک کابین کنترل
معایب و مزایای این روش
برنامه ریزی مالی و مدیریت واحد
تدوین و تشریح جداول هزینه های اصلی واحد پوستگیری کنجد به روش صنعتی
هدف از این پروژه بررسی احداث یک واحد کارخانه پوست گیری کنجد به روش صنعتی ، از نظر فنی و اقتصادی می باشد . در ابتدا لازم میدانم هدف از برگزیدن این پروژه را به طور اجمال بیان کنم.
- واقعی بودن پروژه از نظر موضوع ، آمار و ارقام
- استفاده از صنعت در امر محصولات کشاورزی ، با توجه به درجه یک بودن اهمیت کشاورزی و ضایع تبدیلی در راستای برنامه .
- موجود نبودن چنین کارخانهای در ایران .
- سه روش شناخته شده پوست گیری کنجد به قرار زیر است.
- روش شیمیایی
- روش سنتی
- روش صنعتی روش شیمیایی پوست گیری کنجد مانند روش پوستگیری میوهها جهت تهیه کمپوت در کارخانه های کمپوت سازی است. در این روش استفاده از سود سوز آور پوست میوهها را جدا و سپس با اسید کلریدریک اثر سوز سود آور را خنثی میکنند ولی در مورد دانه های روغنی مانند کنجد سود سوز آور بر روی دانه های روغنی اثر میگذارد. و مزه آن را تغییر میدهد. و اسید هم نمی تواند اثر سود سوز آور را به طور کامل از بین ببرد. تشریح فرآیند پوستگیری کنجد به روش سنتی
- ابتدا کنجد را بوجاریو دانه های کنجد بوجاری شده را درون حوضهای سیمانی به ابعاد ( 2× 2 × 2 )به مدت 8 ساعت در آب خیس می نمایند. پس از خارج کردن آب دانه های خیس خورده را به دستگاه پوست جداکنی منتقل می نمایند. که تحت اثر سایش و ضربه پوست دانه ها شکسته می شود . مجمعه را درون حوضهای سیمانی متصل به ابعاد ( 1× 1 × 1 ) در آب نمک قرار می دهند.
- روش سنتی
- این روش در بعضی از مناطق چین استفاده می شود ولی کنجدهای پوست گرفته شده با این روش ، به دلیل تغییر مزه آنها مرغوبیتی ندارند و برای صادرات مناسب نمی باشند.
- روش شیمیایی
در این مرحله پوست ته نشین شده و مغز کنجد در سطح آب نمک قرار میگیرد بدین ترتیب مغز را که سطح قرار دارد به حوض سیمانی دیگری که درون آن شیر آب تعبیه شده است منتقل می نمایند و با آب شستشو می دهند. تا عاری از نمک گردد. مغز کنجد شسته شده را به دستگاه آبگیر منتقل مینمایند تا آب آن گرفته شود آنگاه مغز کنجد را جهت خشک کردن و بو دادن به دیگهای دوجداره ( نیم استوانه ) منتقل مینمایند که در داخل آن یک محور افقی میلههایی به طور نیم
طرح کارآفرینی احداث کارخانه پوست گیری کنجد