فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد یولاف Avena sativa/Oat

اختصاصی از فی فوو تحقیق در مورد یولاف Avena sativa/Oat دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد یولاف Avena sativa/Oat


تحقیق در مورد یولاف Avena sativa/Oat

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:13

 

  

 فهرست مطالب

 

  یولاف Avena sativa/Oat

ویژگی های گیاه شناسی یولاف:

زراعت یولاف:

خوراک استارتر :

پرورش تلیسه های جایگزین شونده

پرورش گله پرواری یولاف

فرآیند سازی شده درجات VSDA

یولاف ترکیب دانه

وزن بوشل  

 

 

 

 

 

یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت  گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است.

 

دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با  سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده  است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف آمریکا.کانادا و لهستان می باشند.عمده ترین  ارقام یولاف زراعی از گونه ی sativa می باشند.دانه یولاف به طور مستقیم  مورد استفاده ی اسب.گوسفند و پرندگان قرار می گیرد.

ویژگی های گیاه شناسی یولاف:

گیاهی یکساله از قبیله یAvenae بوده و مانند سایر غلات بند بند و تو خالی  است.ارتفاع ساقه از 150-60 cmمتغییر است.گل اذین آن خوشه وانشعابات  ممکن است از یک سو یا از دو سو باشدو قدرت پنجه زنی آن کمتر از گندم و  جو است.برخی از ارقام بدون ریشک هستند.ریشک در ارقام ریشک دار از  رگبرگ میانی منشا میگیرد.یولاف گیاهی خود گشن است که درصد  خودگشنی آن از10-0 درصد متغییر است.

زراعت یولاف:

یولاف مانند سایر غلات معتدله دارای ارقام بهاره و پاییزه است.کمینه ی دما  برای جوانه زنی یولاف3-2 درجه است.یولاف به صورت مخلوط با جو برای  تولید دانه به عنوان خوراک دام کاشته می شود. میوه ی یولاف گندمه است.میزان بذر مصرفی 90 کیلوگرم در هکتار است. تا حدود زیادی به شرایط نامساعد محیطی مقاوم است.یولاف را حساس  ترین گیاه به خوابیدگی است.مناسب ترین زمان برداشت برای مصرف  سیلویی در مرحله ی شیری شدن دانه ها و برای سایر موارددر مرحله ی خمیری شدن دانه است

در یولاف انرژی پائین است و جسه بزرگی نسبت به دیگر خوراک دانه های غلات عمومی بعد از خرمن کوب کردن با پوسته قابل مصرف است . معمولا پوسته 24 تا 30 % وزن دانه یولاف را تشکیل می دهد . از آنجایی که دانه یولاف تولید شده در فصل خنک اند کرده که کیفیت آن پائین تر از آنهاست .

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد یولاف Avena sativa/Oat
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.