
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه34
ماکروویو امواج رادیویی با طول موج کوتاه است که بخشی از طیف الکترو مغناطیس می باشد. این امواج در تلویزیون، رادار، تلفن همراه، پزشکی برای دیاترمی و در آشپزخانه برای پخت غذا کار برد دارد. ماکروویو ها مانند نور بوسیله مواد جذب و یا منعکس شده ، فلزات این امواج را منعکس نموده و غیر فلزات مانند شیشه و پلاستیک امواج را از خودعبور میدهند و موادی که در ساختمان آنها آب وجود دارد مانند غذاها و مایعات به آسانی انرژی ماکرو ویو را جذب نموده و آنرا به حرارت تبدیل می کنند. در اجاقهای ماکرو ویو امواج زمانی ساطع می شود که درب آن بسته باشد و در این زمان نشت امواج از کناره های درب و شیشه اجاق کمتر از میزان توصیه شده استاندارد جهانی میباشد. اما در صورت تعمیر یا آسیب دیدن اجاق ممکن است نشت اشعه وجود داشته باشد و به اعضایی نظیر چشم و بافت بیضه که به گرما حساسند صدمه بزنند. حد تماس شغلی برای پرتو های رادیو فرکانس و ماکرو ویو فرکانس-ْGHZ 30-300، به میدان الکتریکی و مغناطیسی و جریانهای القایی به بدن در اثر پرتو گیری بستگی داشته و میزان جذب ویژه (SAR) برای تمام بدن بایستی کمتر از 0.4w/kg باشد.
مخابرات مایکروویو در شبکههای LAN دارای استفاده محدودی هستند. اگر چه به دلیل توان بیشتر آنها، این سیستمها در شبکههای WAN ترجیح داده میشوند، برخی از مزایای این سیستمها عبارتند از:
عرض باند خیلی بالا: در مقایسه با همه تکنولوژیهای بیسیم، سیستمهای ماکروویو دارای بالاترین عرض باند بوده ( به دلیل توان بالای سیستمهای فرستنده) دستیابی به سرعت 100 مگابیت بر ثانیه و بالاتر در این سیستمها امکانپذیر است. سیگنالهای ارسال شده ، مسافتهای خیلی زیادی را طی میکند:
همچنان که قبلاً ذکر شد توان بالای سیگنالها، امکان ارسال آنها به مسافتهای خیلی دور را فراهم مینماید. اطلاعات ارسال شده را میتوان تا صدها مایل انتقال داد. ارتباط سیگنالها میتواند بصورت نقطه به نقطه یا broadcast باشد: همانند سایر انواع مخابرات بیسیم، سیگنالها را میتوان دقیقاً در یک مسیر ارتباطی نقطه به نقطه متمرکز نمود یا آنها را از طریق ارتباطات broadcast،
تحقیق در مورد سیستمهای ماکروویو