فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره بافق

اختصاصی از فی فوو تحقیق درباره بافق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره بافق


تحقیق درباره بافق

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:21

فهرست و توضیحات:

فصل 1

موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی

گسل پشت بادام: گسل‌ها و فاز کوهزایی منطقه

فاز کوهزایی کاتانگایی

فصل 4:‌

ماگماتیسم اینفراکامبرین

1ـ‌ توده‌های نفوذی

ـ‌گرانیت زریگان

ـ ‌گرانیت زریگان (شمال شرقی بافق)

بنا به نوشته حقی‌پور (1974)، ‌گرانیت زریگان، گرانیتی ساب ولکانیک به رنگ خیلی روشن است و تودة وسیعی را در کوه پشت سرخ و در کوههای غرب دهکده زریگان (ایران مرکزی) تشکیل می‌دهد. در کوه پشت سرخ، مایون و تاشک گرانیت مزبور، دیوریت‌های پرکامبرینرا قطع می‌کند و در کوه زریگان علاوه بر دیوریت پرکامبرین در داخل ولکانیتها و دیولیتهای اینفراکامبرین نیز نفوذ کرده است.

در کوه ساغند و نواحی شمالی آن، سنگهایی نظیر ‌گرانیت زریگان یافت می‌شود که تا اندازه‌ای جهت‌دار و دگرگون شده است (بر اثر فاز تریاس میانی) و کمابیش با متا ولکانیتهای پرکامبریندر هم آمیخته است. در شمال چغارت و نزدیکی کوشک، این گرانیت توده‌های کم و بیش مهمی را تشکیل می‌دهد. که ویژگیهای آتشفشان آن بیشتر بوده و با ولکانیکهای اینفراکامبرین همراه است. در شمال کویر زریگان، دولومیتهای اینفراکامبرین جدیدترین سنگهایی است که مورد نفوذ و تهاجم این گرانیت قرار گرفته‌اند.

اگرچه در بسیاری از مناطق ایران حد بین رخساره‌های پلاتفرمی اینفراکامبرین و ماسه سنگ لالون تدریجی است ولی در شمال غرب کرمان و ناحیه زریگان بین آنها دگر شیبی وجود داشته که حقی‌پور(1981) به آن حرکات زریگانین اطلاق کرده و آن را معادل آسینتیک می‌داند. در این منطقه، ماسه سنگ لالون و کوارتزیت قله‌ای آن با رخسارة‌ کنگلومرایی شروع می‌شود که در آن قطعات مختلف آتشفشانی و رسوبات اینفراکامبرین یافت می‌شود. با توضیحات فوق، ‌گرانیت زریگان  جوانتر از گرانیت دوران و معرف مرز اینفراکامبرین با کامبرین است.

2


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره بافق
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.