فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره دانستنی هایی از تغذیه

اختصاصی از فی فوو تحقیق درباره دانستنی هایی از تغذیه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره دانستنی هایی از تغذیه


تحقیق درباره دانستنی هایی از تغذیه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:4

فهرست و توضیحات:

مقدمه

بیان مسأله

دانستنی هایی از تغذیه 

 

رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است که باید به آن توجه شود تا :

1 .  سلامت بدن حفظ شود.

  1. بیماریهای که در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود.
  2. قدرت روحی و جسمی حفظ شود.

تحقیقات نشان داده است افرادی که از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند:

  • هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند.
  • در هر وعده حجم غذای کمی مصرف می کنند.
  • همواره وزن ثابتی دارند.
  • میوه و سبزی در برنامه غذایی روزانه آنها وجود دارد.
  • چربی و مواد غذایی چرب کمتر مصرف می کنند.
  • از مصرف نمک و مواد غذایی شور به مقدار زیاد خودداری می کنند.

چگونه می توانید یک برنامه غذایی مناسب داشته باشید:

ابتدا باید بدانید که از چه مواد غذایی و به چه مقدار بخورید تا سلامتی خود را حفظ کنید. بطور کلی نیازهای غذایی بدن شامل انرژی، پروتئین، چربی ، ویتامینها، مواد معدنی و آب است.

1- قندها و مواد نشاسته ایی :

با افزایش سن، سوخت و ساز مواد قندی و نشاسته ایی کاهش می یابد و تحمل بدن نسبت به قندها تغییر می کند.

مواد قندی و نشاسته ایی به مقدار زیاد و به عنوان منابع اولیه و مهم انرژی برای بدن مورد نیاز هستند. بیش از نیمی از انرژی بدن از مواد نشاسته ایی مثل برنج، نان ، غلات و حبوبات تامین کنید.

سبزیها، دانه ها و میوه علاوه بر اینکه مواد قندی هستند ویتامین و فیبر نیز دارند.

  • غلات سبوس دار و نان های تهیه شده از آرد سبوس دار حاوی فیبر بالایی هستند . بهتر است از این مواد استفاده کنید.

2- پروتئین :  محل ذخیره پروتئین عضلات هستند. مقدار پروتئین بدن در دوره سالمندی کم می شود. بنابراین در این دوره پروتئین بیشتری مصرف کنید.

  • سوء تغذیه پروتئین به سیستم دفاعی بدن آسیب می رساند. و بدن را مستعد ابتلاء به بیماری می کند.
  • گوشتهای کم چربی، مرغ، ماهی، تخم مرغ، فرآورده های لبنی بدون چربی یا کم چرب غلات و حبوبات از منابع کم کالری و با کیفیت بالای پروتئین می باشند.

مصرف 3-2 بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و آلزایمر را کاهش دهد.

3- چربی با افزایش سن، بر مقدار چربی بدن افزوده می شود.

مصرف زیاد چربی باعث افزایش خطر ابتلاء به چاقی ، بیماریهای قلبی، عروقی، فشارخون بالا، دیابت و برخی از سرطانها میشود.

محدودیت شدید در مصرف چربی باعث کمبود مواد مغذی و کاهش وزن شود. روغن های گیاهی و مایع ( زیتون، کلزا، ذرت، گلرنگ ، سویا ، گردو، کنجد، آفتاب گردان ) استفاده کنید.

توجه :

  • مصرف گوشت قرمز به علت چربی پنهان محدود نمائید.
  • چربیهای قابل رؤیت گوشت را تا حد امکان قبل از پخت و مصرف جدا نمائید مواد غذایی با چربیهای بالا مثل کله پاچه، مغز، دل و قلوه اجتناب کنید.
  • مصرف سوسیس ، کالباس و همبرگر را به حداقل برسانید.
  • پوست مرغ را قبل از پخت و مصرف جدا کنید.
  • از حبوبات و غلات سبوس دار بیشتر استفاده کنید.
  • مصرف غذاهای سرخ شده را تا حد امکان کاهش دهید. بیشتر از غذاهای آب پز و بخارپز استفاده کنید.

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره دانستنی هایی از تغذیه

تحقیق درباره دلایل رویکرد به گیاهان دارویی

اختصاصی از فی فوو تحقیق درباره دلایل رویکرد به گیاهان دارویی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره دلایل رویکرد به گیاهان دارویی


تحقیق درباره دلایل رویکرد به گیاهان دارویی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:13

فهرست و توضیحات:

مقدمه

بیان مسأله

    «نیرودهنده و موجب تصفیه خون، مدر، اشتهاآور، مقوی معده، آرام کننده دردهای عصبی، تب بر، کرم کش و خلط آور» دنبال چه دارویی هستید که تمام این اثرات را یکجا و بدون کوچک ترین عوارض جانبی دارا باشد؟! نیاز به جست وجوی زیادی ندارید، علف چشمه یا بولاغ اوتن فقط یکی از هزاران گونه های گیاهی است که تاکنون شناسایی و مورد استفاده قرار گرفته است. در یک فهرست بلندبالا از گیاهان دارویی این نام ها به چشم می خورد: «صبر زرد، سنبل الطیب، باباآدم، هل، بابونه، فلوس، گشنیز، زیره، قاصدک، زنجبیل، عناب، اسطوخودوس، زوفا، دم اسب، روناس، شیرین بیان و گز علفی»
    آیا مردم به داروهای گیاهی نیاز دارند؟ پاسخ این سؤال را می توان در مسابقه ای جست که شرکت های بزرگ و سازندگان معتبر داروهای شیمیایی با یکدیگر به راه انداخته اند. به طوری که هرکدام با اصرار درباره وجود ماده گیاهی با منشأ صددرصد طبیعی در ترکیبات داروهای ساخته شده خود حرف می زنند.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره دلایل رویکرد به گیاهان دارویی

تحقیق در مورد مغناطیس

اختصاصی از فی فوو تحقیق در مورد مغناطیس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد مغناطیس


تحقیق در مورد مغناطیس

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه12

 

مغناطیس از این مشاهده که برخی سنگها (ماگنتیت) تکه‌های آهن را جذب می کردند سرچشمه گرفت. واژه مغناطیس از ماگنزیا یا واقع در آسیای صغیر ، یعنی محلی که این سنگها در آن پیدا شد، گرفته شده است. زمین به عنوان آهنربای دائمی بزرگ است که اثر جهت دهنده آن بر روی عقربه قطبهای آهنربا ، از زمانهای قدیم شناخته شده است. در سال 1820 اورستد کشف کرد که جریان الکتریکی در سیم نیز می‌تواند اثرهای مغناطیسی تولید کند، یعنی می‌تواند سمت گیری عقربه قطب نما را تغییر دهد در سال 1878 رولاند (H.A.Rowland) در دانشگاه جان هاپکینز متوجه شد که یک جسم باردار در حال حرکت (که آزمایش او ، یک قرص باردار در حال دوران سریع) نیز منشاأ اثرهای مغناطیسی است. در واقع معلوم نیست که بار متحرک هم ارز جریان الکتریکی در سیم باشد. جهت مطالعه زندگینامه علمی رولاند فیزیکدان برجسته آمریکایی به کتاب زیر مراجعه شود:

Phusics by John D.Miller,Physics

Today , July 1976Rowland
،s البته دو علم الکتریسیته و مغناطیس تا سال 1820 به موازات هم تکامل می یافت اما کشف بنیادی اورستد و سایر دانشمندان سبب شد که الکترومغناطیس به عنوان یک علم واحد مطرح شود. برای تشدید اثر مغناطیسی جریان الکتریکی در سیم می‌توان را به شکل پیچه‌ای با دورهای زیاد در آورد و در آن یک هسته آهنی قرار داد. این کار را می‌توان با یک آهنربای الکتریکی بزرگ ، از نوعی که معمولا در پژوهشگاههای برای کارهای پژوهشی مربوط به مغناطیس بکار

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مغناطیس

پاورپوینت اکوتوریسم و تاثیرات آن بر روی محیط زیست

اختصاصی از فی فوو پاورپوینت اکوتوریسم و تاثیرات آن بر روی محیط زیست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت اکوتوریسم و تاثیرات آن بر روی محیط زیست


پاورپوینت اکوتوریسم و تاثیرات آن بر روی محیط زیست

در 13 اسلاید مناسب ارائه کلاسی دانشجویان رشته محیط زیست

عناوین:
مقدمه
تاریخچه اکوتوریسم
تعاریف گردشگری و اکوتوریسم
نام های دیگر اکوتوریسم
شاخه های توریسم
مشخصات اکوتوریسم
اثرات مثبت زیست محیطی اکوتوریسم
اثرات منفی زیست محیطی اکوتوریسم


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت اکوتوریسم و تاثیرات آن بر روی محیط زیست

تحقیق در مورد معماری ساختمان تیرهای سقف و تیرهای لانه زنبوری

اختصاصی از فی فوو تحقیق در مورد معماری ساختمان تیرهای سقف و تیرهای لانه زنبوری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد معماری ساختمان تیرهای سقف و تیرهای لانه زنبوری


تحقیق در مورد معماری ساختمان تیرهای سقف و تیرهای لانه زنبوری

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه66

تیرهای سقف و تیرهای لانه زنبوری:

تیرآهنهای بال پهن در ساختمانهای خرپا، ستون و خصوصاً در پل سازی به کار برده می شود.

نبشی: نبشی یکی از پروفیل های ساختمانی است که به صورت مرکب و منفرد در ساختمانها به کار برده می شود.

نبشی به دو صورت است: 1- نبشی با بال های مساوی 2- نبشی با بال های نامساوی که در ساختمانها به کار برده می شود.

- نبشی معمولا از ابعاد 50 تا 150 میلی متر وجود دارد. از نبشی ها جهت اتصالات پل ها به ستون و یا تیر آهن ها به تیرهای باربر و اتصال ستون ها به صفحه ستون استفاده می شود.

- در نقشه های ساختمانی معمولا مشخصات نبشی را اینگونه م نویسند.

 

- ابعاد نبشی را معمولا با mm می نویسند.

سپری با علامت اختصاری 1: در ساختمان ها استفاده می شود مانند خرپا، اسکلت، گلخانه، سقفهای شیشه ای و نورگیر، زیرزمین ها استفاده می شود.

تسمه:

تسمه که با علامت  نشان داده می شود همان PL است که به ابعاد mm100 تا mm1250 و ضخامت 3 تا mm60 می باشد که ضخامت کمتر از 5 میلی متر جهت در و پنجره می باشد و ضخامت های بالای 3 تا 10mm جهت اتصالات تیرآهن ها و تسمه کشی در خرپاها به کار برده می شود.

ناودانی : که به ارتفاع 30 تا 400mm موجود است و بیشتر برای ساختن ستون و پل های و باربر به کار برده می شود.

ورق آهن: از ضخامت 3 تا mm30 جهت اسکلت و ستون های ساختمان

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد معماری ساختمان تیرهای سقف و تیرهای لانه زنبوری