لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:11
فهرست مطالب:
تغذیه دوران بارداری
هشدار به خانم باردار
آنچه شما خواهید خواست
آهن
چگونه از یبوست در بارداری جلوگیری کنیم؟
نبایدهای تغذیه در بارداری
چگونه از تهوع در بارداری جلوگیری کنیم؟
به تدریج وزن اضافه کنید
رژیم گرفتن، قدغن
تناسب اندام بعد از بارداری
منبع
متخصصان تغذیه میگویند یک خانم باردار در طول دوران بارداریاش باید به اندازه دو نفر مواد مغذی دریافت کند، اما آنها تأکید میکنند که این توصیه لزوماً به معنای زیاد غذا خوردن نیست. جنین در شکم مادر، تمام مواد مغذی مورد نیازش را از مادر و از طریق بند ناف دریافت میکند. با این حساب، اگر مادر دچار فقر انواع ویتامین، کمبود مواد معدنی و کمبود هر ماده مغذی دیگری باشد، جنین او نیز از همان کمبودها رنج خواهد برد. اما صرف نظر از نیازهای جنین، اگر مادر در طول دوران بارداری تغذیه درستی نداشته باشد، خودش بعد از زایمان به مشکلاتی از قبیل فقر آهن، کلسیم و… دچار میشود. متأسفانه این مسأله بین زنان ایرانی نیز شیوع زیادی دارد. آشنایی با اصول تغذیه در دوران بارداری میتواند از بروز مشکلاتی از این قبیل پیشگیری کند.متخصصان تغذیه میگویند یک خانم جوان که در شرایط عادی، روزانه تقریباً 2100 کالری مصرف میکند؛ وقتی باردار میشود، روزانه به 2500 کالری (یعنی 400 کالری بیشتر از همیشه) نیاز خواهد داشت. نیاز این زن در دوران شیردهی نیز به 3000 کالری در روز (یعنی 900 کالری بیشتر از همیشه) خواهد رسید.
هشدار به خانم باردار- یک برنامه غذایی درست، تمام گروههای غذایی را شامل میشود: لبنیات، میوهها، سبزیجات، ماهی، گوشت قرمز، تخممرغ، اسیدهای چرب، کربوهیدرات (قند) و … زنان باردار باید به اندازه لازم از تمام این غذاها در سبد غذاییشان بهره ببرند؛ مشروط بر اینکه: حدود 10 درصد از کالریهای مورد نیاز روزانه از پروتئینها دریافت شود (و پروتئینها اصولاً در گوشت قرمز، ماهی، لبنیات و سویا یافت میشوند). حدود 35 درصد از کالریهای مورد نیاز روزانه از اسیدهای چرب دریافت شود (و اسیدهای چرب اصولاً در کره، روغن، لبنیات و آجیل یافت میشوند). حدود 55 درصد از کالریهای مورد نیاز روزانه از کربوهیدراتها یا قندها دریافت شود (و کربوهیدراتها اصولاً در نان، برنج، سیبزمینی، ذرت و ماکارونی یافت میشوند).
تحقیق درمورد تغذیه دوران بارداری