فصل اول
معرفی فعالیت اقتصادی
این فعالیت اقتصادی که می تواند نان سنتی می باشد تولید نان با کیفیت بهتری که مورد رضایت مردم باشد راه اندازی شده است ومشغول به فعالیت است.
تأمین سرمایه:
سرمایه اولیه تولید نان سنتی در کل به مبلغ 000/000/60 ریال که 000/000/20 ریال آن به صورت نقد و مابقی آن به صورت وام از بانک کارآفرینی می باشد.
فصل دوم
هدف کلی:
هدف کلی تولید نان با کیفیت بهتر وهزینه مناسب می باشد به طوری که مردم از پخت نان راضی باشند ومورد استقبال تعداد زیادی از مردم قرار بگیرد.
سرمایه کل:
سرمایه کلی تولید نان سنتی در آغاز فعالیت 000/000/60 میلیون ریال می باشد که 000/000/20 میلیون ریال آن نقد و مابقی به صورت دریافت وام از بانک کارآفرینی می باشد.
وام دریافتی به صورت اقساط 24 ماهه که ماهیانه به مبلغ 000/500/1 ریال می باشد وبانک مبلغ 000/500/3 ریال به عنوان بهره وام واگذار شده اضافه برسازمان دریافت می کند.
اندازه فعالیت اقتصادی:
تولید نان سنتی علاوه بر فعالیت در سطح منطقه ای و شهری می تواند در سطح استان نیز پیش رود.
فرصتها :
1- نان سنتی با کیفیت بالا مورد استقبال تعداد زیادی از مردم قرار می گیرد که این فرصتی مناسب است برای تولید بهتر.
2- این طرح در سطح منطقه ای یک فرصت خوب محسوب میشود.
3- داشتن یک رقیب یک فرصت محسوب میشود به دلیل اینکه می توانیم با آن رقابت داشته باشیم وبه ایده نوع دست پیدا کنیم.
تهدیدها:
تولید نان سنتی رقیب به دلیل سابقه کاری بالا وتجارب زیادی به کسب کرده است این برای تولیدی ما یک تهدید به شمار می رود.
نقاط ضعف:
1- عدم شناسایی رقیبان 2- عدم شناسایی تعداد مصرف کنندگان
نقاط قوت:
1- استفاده از افراد با تجربه
2- استفاده از شیوه تبلیغی مناسب
3- قبول سفارشها
فصل سوم
شرح فعالیت کارآفرینانه
هدف از ایجاد طرح :
راه اندازی نان سنتی برای برطرف کردن نیازهای مصرف کنندگان است.
نان سنتی در هر روستا، منطقه وشهری می تواند راه اندازی شود وهمچنین برای تعدادی از افراد بومی اشتغال زایی نماید.
شامل 31 صفحه word
دانلود تحقیق نان سنتی