فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی نوشابه

اختصاصی از فی فوو دانلود گزارش کارآموزی نوشابه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی نوشابه


دانلود گزارش کارآموزی نوشابه

شامل بخشهای:

 تاریخچه نوشابه سازی 

فصل اول : تعاریف و اصطلاحات

            1-1-  آشامیدنی ها – آب مقوی (سودا) – آب کربناته – نوشابه های                     

                   نوشابه غیرالکلی – نوشابه های گازدار و بدون گاز – نوشابه گوارا....13

           1-2- تعریف نوشابه های گازدار

            1-3-  نوشابه های گازدار نوع کولا

            1-4- نوشابه های گازدار نوع طعم دار رنگی

          1-5- نوشابه های گازدار نوع طعم دار بی رنگ

           1-6- نوشابه های گازدار نوع میوه ای

             1-7- نوشابه های گازدار نوع بدون طعم و رنگ

فصل دوم : اجزاء تشکیل دهنده ساخت نوشابه های گازدار

                  2-1- آب 

                   2-2- شیرین کننده ها                

                    2-3-  رنگ ها

                 2-4- اسیدها 

                  2-5-طعم دهنده ها

                  2-6- دی اکسید کربن

فصل سوم :  فرآیند تولید نوشابه

                3-1- (تهیه مواد اولیه و آب مورد نیاز – ساخت شربت نوشابه – شربت  

                                     خام)

                 3-2-  پاستوریزه کردن

                 3-3- استریل کردن 

                 3-4- اختلاط شربت، آب و گاز CO2 - سرد کردن – کربناسیون

                 3-5- روش های سرد کردن و کربناسیون – روش ساخت شربت 

                 3-6- روش اختلاط پیوسته یا پری میکس – سرد کردن 

                 3-7-اصول کربناسیون – کارایی کربناسیون – هوا در نوشابه های

                               گازدار

                 3-8- هواگیری – پرکردن و بسته بندی

فصل چهارم :  طرح کارخانه نوشابه سازی و  واحدهای اصلی تولید

                      4-1- دستگاه برداشتن و گذاشتن پالت ها

                     4-2- دستگاه برداشتن و گذاشتن جعبه ها

                     4-3- دستگاه بطری شور

                     4-4- دستگاه جعبه شور

                     4-5- بازرسی بطری ها (دستگاه چشم الکترونیک – آینه بان ها)

                     4-6- دستگاه پرکنی و تشتک زنی(خط تولید تشتک زنی

                             شرح تولید)

                     4-7- دستگاه جعبه پرکنی 

                      4-8-  طریقه ضدعفونی مخازن شربت و دستگاه اینتر میکس

                      4-9- طریقه ضدعفونی کف سالن شربت خانه 

                     4-10- نوشابه های گوارا – نوشابه های گوارای غیرکربناته 

                     4-11-  نوشابه های گوارای کربناته- پودرهای مخلوط نوشابه 

                     4-12-  فرمولاسیون نوشابه های نوع کولا با پودر شیرین بیان 

                     4-13-  فرایند تولید نوشابه های کولا با پودر شیرین بیان 

                     4-14-  نگرش کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه شفاف

فصل پنجم : فرمولاسیون نوشابه گازدار با آبمیوه های مختلف                                        5-1- توت فرنگی 

                 5-1-1-  مراحل فرایند

                  5-1-2- فرمولاسیون 

                    5-2-  آلبالو

                  5-3- تانن 

                    5-4- انار

                  5-4-1- روش انجام پژوهش برای تهیه نوشابه گازدار بر پایه انا

                         5-5-   تهیه نوشابه گازدار از آب میوه سیب

فصل ششم : آزمایشات و فساد در نوشابه های گازدار 

 

                     6-1-فساد میکروبی نوشابه های گاز دار 

                  6-2-  مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار

                      (منابع: M.O ها در نوشابه های گازدار – اثر تیمار حرارتی)

                 6-3- میکروارگانیسم هاعامل فساد در نوشابه ها

                  6-3-1-  باکتری های  عامل فساد در نوشابه     

              6-4- آزمایشهای میکروبی اختصاصی نوشابه های گازدار – فلور  میکروبی  طبیعی نوشابه های گازدار

                  6-5- سنجش و شناسایی آب مصرفی 

                  6-6-  آزمایشات مقدار رسوب آب 

                  6-7- مواد و سطوح مورد استفاده جهت شفاف سازی102

                  6-8- تست های تشخیص کدورت ثانویه 

                  6-9- ساپونین 

                  6-10- یون های فلزی 

                  6-11- سولفات کلسیم 

                  6-12- تست فلوک ساپونین 

                  6-13- تعیین فرمولاسیون 

                  6-15- آزمایش سنجش سود  کاسیتک دستگاه بطری شور

                  6-15-1- شناسایی مقدار و اندازه گیری کلر در آب 

شامل 115 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی نوشابه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.