فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

راز یک میلیون دلاری من

اختصاصی از فی فوو راز یک میلیون دلاری من دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

راز یک میلیون دلاری من


راز یک میلیون دلاری من

راز یک میلیون دلاری من

 

اموزش میلیونر شدن در مدت کوتاه

 

     کتاب کامل راز یک میلیون دلاری من در قالب pdf

 

توماس اسمیل (Thomas Smale) کارآفرین و یکی از بنیان‌گذاران استارتاپ FE International است. استارتاپی که یک بستر اینترنتی برای خرید و فروش وبسایت‌ها و کسب و کارهای اینترنتی فراهم آورده‌است. توماس در نتیجه چند سال کارآفرینی، موفق به کسب چندین میلیون دلار سود از کسب و کارهای خود شده‌است. او در این مطلب به ۹ عامل اصلی که در به‌دست آوردن این موفقیت به او کمک کرده‌، می‌پردازد.

کسب درآمد یک میلیون دلاری برای هر استارتاپ و کارآفرینی دشوار است. از آن دشوارتر، به‌دست آوردن سود یک میلیون دلاری است. هر کارآفرینی وقتی کسب و کار اولش را ایجاد می‌کند در رویای روزی است که به اولین سود هنگفتش دست پیداکند. من هم وقتی اولین کسب و کارم را تنها با چند دلار شروع کردم همین حس را داشتم.

بسیاری از مردم برای هم از درآمدهای کلان خود تعریف می‌کنند. برای من درآمد کلانی که پایدار نباشد تنها یک معیار کسب و کار پوچ و بی‌ارزش است. یک کسب و کار ارزشمند، کسب و کاری است که به‌طور پایدار سوددهی داشته باشد.

عوامل متعددی به من کمک کردند تا به اولین سود یک میلیون دلاری خود برسم. در ادامه ۹ عامل کلیدی موثر در این موفقیت را معرفی می‌کنم. امیدوارم استفاده از این موارد به شما نیز کمک کند تا در کارآفرینی و کسب و کار خود به چنین نقطه‌ای از سودآوری برسید.

۱. خودراه‌اندازی در چند سال اول مهم است.

من کسب و کارم را بدون سرمایه‌ی خارجی و وام کسب و کار شروع کردم. هر یک سِنتی که به‌دست می‌آوردم را مجدداً برای رشد و توسعه‌ی کسب و کار خرج می‌کردم. خودراه‌اندازی (Bootstrapping) به من اجازه داد بدون هرگونه نگرانی و استرس برای قرض و بدهی، ۱۰۰% تمرکز را بر روی کسب و کارم قراربدهم. سخت کار کردم و کل سود حاصله را مجدداً به کسب و کارم برمی‌گرداندم. این کار البته مستلزم برخی فداکاری‌های شخصی بود، اما در نهایت کسب و کاری بدون بدهی ایجادکردم.

۲. اولین ایده‌ی شما، سازنده‌ی اولین یک میلیون دلار سود شما نخواهدبود.

معمولاً برای اغلب کارآفرینان دست‌یابی به هدفی بزرگ با اولین کسب و کارشان به ندرت اتفاق می‌افتد. من نیز از این قاعده مستثنی نبودم؛ من اولین سود یک میلیون دلاری‌ام را با استارتاپم، FE International، به‌دست آوردم، اما این استارتاپ اولین تجربه‌ی من در کارآفرینی نبود. من چند باری زمین خوردم و شکست را تجربه‌کردم ولی این شکست‌ها هرگز من را متوقف نکرد. اگر بعد از چند شکست اول تسلیم شده بودم هرگز موفق نمی‌شدم. اگر اولین ایده‌تان طبق برنامه پیش نرفت ناامید نشوید و ادامه دهید.

۳. ادامه‌ی فعالیت همراه با محدودیت‌های موجود، عادت‌های خوبی برای آینده ایجاد می‌کند.

وقتی برای خود محدودیت‌هایی می‌گذارید و در قلمروی آن محدودیت‌ها کار می‌کنید زیربنای مستحکمی برای آینده‌ی خود درست می‌کنید. زمانی که من کارآفرینی را شروع کردم، سرمایه‌ی محدودی داشتم و باید برای هر دلاری که خرج می‌کردم حساب و کتاب می‌کردم. اینها من را تبدیل به صاحب کسب و کاری منظم کرد و هنوز هم همین برخورد را حفظ کرده‌ام. هر فرصت را تحلیل می‌کنم و مزایای و معایب آن‌را می‌سنجم.

۴. انسان‌های منفی‌باف را از اطراف خود دور کنید.

هیچ چیز سریع‌تر از محاصره شدن توسط افراد منفی‌باف کارآفرینان را از مسیر اصلی خارج نمی‌کند. با شروع کارآفرینی به سرعت یادمی‌گیرید که هرگز نمی‌توانید همه را راضی نگه‌دارید و همیشه افرادی شکاک و منفی‌باف برای ابراز مخالفت وجود خواهند داشت. خودتان را در بین یا در معرض دائمی افرادی با طرز فکر مشابه قراردهید و انرژی منفی را از زندگی خود بیرون برانید. بسیار پربارتر، متمرکزتر و در نهایت موفق‌تر خواهید شد.

۵. آدم‌های باهوش و با مهارت‌های مختلف را استخدام کنید.

در کارآفرینی و کسب و کار خود نمی‌توانید همه‌ی کارها را خود به تنهایی انجام دهید. هم‌چنین، نمی‌توانید انجام بی‌نقص همه‌ی کارها را هم یاد بگیرید و خودتان انجام‌دهید. کارهایی که باید انجام دهید بسیار و ساعات موجود در شبانه‌روز محدود است و وقتی برای یادگیری همه‌چیز وجود ندارد. در هر بخش و برای موضوعات مهم موردنیاز، اگر امکان مالی‌اش را دارید، افراد متخصص استخدام کنید. کسب و کار خود را با استفاده از بهترین و باستعدادترین افراد بناکنید.

آیا بعضی از اعضای گروه کسب و کار شما در بعضی رشته‌ها باهوش‌تر خواهند بود؟ البته! اما ملکوم فوربز (Malcolm Forbes) به‌درستی می‌گوید:"هرگز کسی را که از شما نسبت به کاری که قرار است انجام دهد کمتر می‌داند استخدام نکنید."

۶. روی رقابت با دیگران گیر نکنید.

اگر وقت خود را به نگرانی درباره‌ی رقبا بگذرانید، در بهترین حالت نسخه‌ی کمی بهتر از آنها خواهید شد. بله! باید نسبت به فعالیت‌های آن‌ها باخبر باشید و مدام استراتژی‌های آنها را تحلیل کنید، اما اگر تمامی وقت و انرژی خود را صرف پیگیری و نظارت بر دیگران بگذارید از کارهای واجبی که باید برای رشد و توسعه‌ی کسب و کار خود انجام دهید بازمی‌مانید.

آیا می‌خواهید مانند راننده‌ای که جلو حرکت می‌کند ولی همیشه با نگرانی به پشت سر خود نگاه می‌کند باشید یا می‌خواهید بر روی نوآوری و عوض کردن بازی تمرکز کنید؟ آیا فکر می‌کنید کمپانی Apple نگران رقباست؟ بله، این شرکت حواسش به کارهای انجام شده‌ توسط رقبا هست اما بیشتر تمرکز خود را بر روی نوآوری قرارداده‌است.

۷. وقت شما گران‌بهاست، پس سرهم بندی نکنید.

هر کارآفرینی درنهایت می‌فهمد که زمان باارزش‌ترین دارایی اوست. ما معمولاً همگی وقت بیشتری برای انجام کارهایمان آرزو می‌کنیم و همیشه دچار محدودیت زمانی هستیم. بدترین اتفاق این است که کاری را اشتباه انجام دهید و مجبور شوید به عقب بروید و اشتباه‌تان را جبران کنید. در حالیکه اگر کمی با تمرکز و دقت بیشتر آن کار را انجام داده‌بودید به احتمال زیاد نیازی به دوباره‌کاری و رفع اشتباهات خود نداشتید.

۸. رُم یک روزه بنا نشد!

در کارآفرینی و کسب و کار باید برای خود اهداف قابل دستیابی قرار بدهید و برای رسیدن به آنها سخت کار کنید. به‌عنوان یک کارآفرین با فرصت‌های بسیار زیاد دیگری روبرو خواهید شد و در طول مسیر به ایده‌های دیگر فکر خواهیدکرد. تمرکز خود را از دست ندهید! نمی‌توانید در یک زمان به‌دنبال چند هدف بزرگ و هر فرصتی که در ذهنتان ایجاد شد بروید. تمرکز داشته‌باشید!

آنهایی که تمرکز خود را از دست می‌دهند، به جای دست‌یابی کامل به اهداف از پیش تعیین‌شده‌ی خود، به نیمی از راه چند هدف غیرمرتبط می‌رسند! تمرکز داشته‌باشید، تلاش کنید و به اهداف خود برسید. تعیین (و رسیدن به) اهداف دشوار در مسیر به جای پرداختن به پروژه‌های حاشیه‌ای به شما کمک می‌کند تا بتوانید در مسیر کارآفرینی، به رشد پایدار ادامه دهید.

۹. از خودتان حمایت کنید.

کارآفرینی و مدیریت یک کسب و کار دشوار است. جایی برای خجالتی بودن و نداشتن ایمان و اعتماد به نفس وجود ندارد. در مسیر کارآفرینی برخی به شما خواهندگفت که در اشتباهید، برخی به ایده‌های شما خواهند خندید، ممکن است شما را ترک کنند و یا حق و حقوق‌تان را به شما پرداخت نکنند.

صرف نظر از اینکه باید در انتخاب کسانی که با آن‌ها طرف حساب می‌شوید دقت کنید، هیچ کس به اندازه‌ی خود شما به موفقیت شما (و کسب و کار شما) بها نمی‌دهد. باید به خود ایمان داشته باشید و برای موفق شدن تا سرحد ممکن از خودتان حمایت کنید؛ حتی اگر به دیوار محکمی رسیدید و دیگران نسبت به شما تردیدکردند.

 


دانلود با لینک مستقیم


راز یک میلیون دلاری من
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.