فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه تعمیر ونگهداری ساختمان (خانه کرمانی درمشهد)

اختصاصی از فی فوو دانلود پروژه تعمیر ونگهداری ساختمان (خانه کرمانی درمشهد) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه تعمیر ونگهداری ساختمان (خانه کرمانی درمشهد)


دانلود پروژه تعمیر ونگهداری ساختمان (خانه کرمانی درمشهد)

بناها و ساختمانهای قدیمی که دارای ارزش معماری می باشندبرخی مسکونی و مورد استفاده می باشند حال آنکه این بناها آینه سنت و فرهنگ دیرین سرزمین ما هستند و در بسیاری از شهرهای ایران مانند اصفهان ، مشهد ، دزفول ، یزد ، کاشان ، نیشابور و . . . نمونه های زیادی از این بناها وجود دارد و در هر یک نقش و نگارهایی آجری ، آجر چینی ها ، سنگ فرشها ، کتیبه ها ، نقاشی های روی دیوار ، منبت و کندکاری روی درها ، نماها ، ستونها و پنجره ها و کوبه ها ، زیبایی خاصی به بنا داده است اما نا آگاهی بعضی و اهمیت زیاد مردم امروز به معماری مدرن و پست مدرن باعث شده است که معماری سنتی ایران با گذشت زمان کم رنگ و بی فروغ شود یکی از مشکلات این بناها هزینه مرمت و روش مرمت آنهاست در محاسباتی که انجام شده ارقام نشان می دهد که مرمت یک خانه قدیمی بزرگ حدوداً برابر با هزینه ایجاد دو واحد مسکونی در زمینهای آزاد هریک به مساحت 250 متر مربع در حاشیه شهر است .

این مقایسه نشان می دهد که چرا خانه های قدیمی بیشتر متروک هستند تا مسکونی و بافت قدیمی آن را فقط باید در کتب معماری جستجو کرد . در عین حال مردم معماری سنتی را یک چیز قدیمی و کم اهمیت می پندارند در حالیکه خود محسور جلوه های زیبایی این معماری در شهرهای مختلف ایران می شود .چه بسیار مردمی که از کشورهای دور دست جهان بخصوص معماران ایشان از این گونه بناها در ایران دیدن کرده و از حسنات آن بهره مند می شوند و در طراحی های خود از آن الهام گرفته اند .پس ما که خود ایرانی هستیم باید ارزش این الگوهای فرهنگی را دریابیم و در حفظ میراث فرهنگی سرزمین که شجره دیرین معماری آن بر کسی پوشیده نیست بکوشیم .

ایران :

موقعیت :

کشور ایران در قسمت غربی فلات وسیعی به همین نام از جنوب غربی آسیاست که بین  َ00 و˚25 تا َ40 و˚39 عرض شمالی از خط استوا و َ14و˚44 و َ20و˚63 طول شرقی از نصف النهار گرینویچ است . ایران از شمال به جمهوری ترکمنستان ، دریای خزر ، جمهوری آذربایجان و ارمنستان از مشرق به افغانستان و پاکستان از جنوب به دریای عمان و خلیج همیشه فارس و از مغرب به عراق و ترکیه محدود است و در سال 1375 طبق آمار و سر شماری 60055488 نفر جمعیت دارد کشور ایران دارای 252 شهرستان – 680 بخش – 614 شهر و 2213 دهستان است .

پیشینه تاریخی خراسان

استان پهناور خراسان با ساختار گوناگون و کهن زمین شناختی ، اقلیم متنوع و جاذب ، موقعیت ویژه جغرافیایی ، بی گمان از قدیمی ترین دوران حیات بشری ، بستر فعالیتهای معیشتی ، بازرگانی و نظامی عمده بوده است ، به دلیل همین موقعیت خاص ، کهن ترین ، معروف ترین و طولانی ترین راه ارتباطی بین شرق و غرب یعنی در « جاده تاریخی ابریشم» از طریق خراسان ، شرق را به غرب مرتبط می سازد .

تنوع جغرافیایی سرزمین خراسان با وجود آب و هوای کویری و گرم در بخش جنوبی و معتدل کوهستانی در شمال استان زمینه ای مناسب برای استقرار بشر از قدیمی ترین ایام و جذب اقوام و طوایف متعدد در دورانهای مختلف بوده است .

 استان خراسان

موقعیت :

استان وسیع خراسان در شمال شرقی کشور بین 55 درجه و 17 دقیقه تا 61 درجه و 15 دقیقه طول شرقی و 30 درجه و 24 دقیقه تا 38 و17 دقیقه عرض جغرافیایی نیم کره شمالی قرار گرفته است و مرکز آن شهر مشهد است این استان دارای 23 شهرستان ، 74 بخش ، 54 شهر ، 224 دهستان و 25185 آبادی ( دارای سکنه و خالی از سکنه ) بوده است .

در آبان ماه 75 ، استان خراسان دارای جمعیت 6047661 نفر جمعیت بوده است . این استان از شمال و شمال شرقی به جمهوری ترکمنستان با مرز مشترک حدود 751 کیلومتر ، از شرق به جمهوری اسلامی افغانستان با مرز مشترک حدود 619 کیلومتر ، از غرب به استانهای گلستان ، سمنان و اصفهان و از جنوب به استانهای سیستان و بلوچستان ، کرمان و یزد محدود است طول استان به خط مستقیم 750 کیلومتر و عرض متوسط آن حدود 420 کیلومتر است . خراسان بیش از 6/14 درصد از خاک کشور را در بر گرفته و دارای مساحتی معادل 238 هزار کیلومتر مربع است .

 مشهد  :

پیشگفتار :

شهر مشهد که بنا به روایت تاریخ ، یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران به شمار می رود ، بر دامن پر مهر خود ، در گذر زمان گنجینه های فرهنگی – تاریخی گران بهایی را به ثمر رسانیده است ، که نمایانگر روند تاریخی خود و حیات اقتصادی – اجتماعی شهر است . هر فضای تاریخی آن بیانگر بخشی از زوایا و ابعاد زندگی مردم و حکومت حکمرانان این مرز و بوم است . تاسیس و تخریب ، مرمت و انهدام ، همه و همه ، نشانگر حیات پر جنب و جوش این

دیار است . کم بودن آثار تاریخی مشهد نسبت به شهرهایی همچون ف اصفهان ، شیراز و ... به دلیل رنجی که کشیده و آسیبی که دیده است ، می باشد . منتها همین معدود آثار و در و دیوار شکسته ، نشانه قدرتها ، پایداری ها و کوشش های مردم این خطه از کشور پهناورمان ایران می باشد .

در اغلب شهرهای ایران هسته اولیه شهرها بر فراز تپه ها مستقر می شد یا به صورت قلعه اکتفا می شد . آغاز خانه سازی انسانها همواره با اندیشه برای یافتن راه های گوناگون دفاع در برابر دشمنان و حیوانات وحشی همگام و همراه بوده است . به همین دلیل مساکن اولیه که به صورت خانه های منفرد بدون دیوار ساخته می شد تدریجاً دارای دیوار شد و رفته رفته هرچند خانه ای که در یک ناحیه بوجود می آمد در بین یک دیوار دفاعی محاط و محصور می گردید . نظریه ای دیگر که در مورد قلعه ای بودن هسته اولیه شهرها موجود است که مهرپرستی و نیایش مهر ، مردمان آن روزگاران را بر آن داشت که در متاطق سوق الجیشی پر اهمیت که در اطراف آن نیز شرایط زیست – اقلیمی وجود داشت ، قلاعی برای پرستش الهه مهر ایجاد کنند و به مناسبت آنکه مظهر الهه را مونث می پنداشتند ، اینجا و آنجا

 قلاع دختر برپا می داشتند و در کنار آن قلاع نظامی برپا می کردند همچنین مهمترین مرکز تمدنی در توس ، شهر تاریخی توس است .

 شهر ویران شده توس بی شک یکی از معتبرترین مراکز تمدنی ، صنعتی و تجاری شرق ایران بوده و مراکز تلاقی راه های مهم کاروان رو ، وجود این تمدن های غنی در گوشه و کنار مرز و بوم خراسان ، حکایتگر دیرینگی به شمار می رفته است .

   مطالعات تاریخی  :

چگونگی پیدایش شهر مشهد :

عوامل موثر در شکل گرفتن سکونت در حوزه مشهد : مهمترین عاملی که درطول تاریخ به شکل گرفتن سکونت در این منطقه موثر بوده است ، موقعیت طبیعی حوزه کشف رود و حوزه رود اترک میباشد . با در نظر گرفتن این عامل بعنوان امری نسبتا ثابت برای جذب جمعیت می توان تأثیر عوامل تاریخی و سیاسی و اجتماعی و مذهبی را در دوره های مختلف مورد بررسی قرار دارد . حوزه کشف رود در تمام  دوره اسلامی و حتی در دوره پیش از اسلام از مراکز عمده سکونت در خراسان شمالی بوده است . در دوره اسلامی مهمترین و پرجمعیت ترین سکونت گاه حوزه کشف رود ، ولایت طوس بوده است که مرکز آن شهر طابران بوده است . به مرور زمان از اهمیت شهرهای طابران و شهر نیشابور کاسته شد . شهرهای جدید با اسامی نوغان و دهکده سناباد بوجود آمدند .

( نوغان محلی است که مشهد در آن بوجود آمده و سناباد قریه مشهوریست که حضرت رضا (ع) و هارون الرشید در آن دفن شده اند . )

در اواخر قرن دوم هجری هارون الرشید برای سرکوب کردن شورشیهایی که ایرانیان در سرزمین خراسان برپا می کردند به این خطه آمد و در همین سال در ولایت طوس وفات یافت و در دهکده سناباد در کنار شهر نوغان مدفون شد . درست ده سال پس از وقوع این حادثه یعنی در سال 203 هجری امام هشتم شیعیان علی بن موسی الرضا در طوس وفات یافتند و در هارونیه به خاک سپرده شدند . از آن تاریخ به بعد این محل زیارتگاه شیعیان گردید و بنام مشهد الرضا موسوم شد . نام مشهد برای نخستین بار در اواخر قرن چهارم بوسیله مقدسی آورده شده است .

 تاریخچه رشد مشهد :  

تاریخ مشهد خلاصه ای است از تاریخ خراسان در مقیاس نه چندان کوچکتر که با سرنوشت سلسله های حاکم بر ایران ارتباط دارد . این تاریخچه دارای سابقه ای از پیروزیها ، شکستها ، غارتها و پسرویهایی است که آنها را بطور خلاصه می توان چنین ارائه داد :

این شهر آنچنان که از نامش ( مشهد به معنی محل شهادت ) پیداست ، وجودش مدیون حرم مطهر حضرت رضا (ع) است که آخرین مکان زندگی پیچیده و پرماجرای ایشان است . حضرت امام رضا (ع) فرزند امام موسی کاظم (ع) و هشتمین امام از دوازده امام شیعیان قبل از شهادتش که در قرن سوم هجری قمری در شهر قدیمی طوس اتفاق افتاد ، روستای محصور سناباد را بعنوان مرکز قدرت انتخاب می کند. .

  مطالعات اقتصادی :

 استان خراسان پس از استان تهران با اشتغال بیش از 1.2 میلیون نفر ، بزرگترین بازار کار کشور را داراست . تحولات نیروی کار در این منطقه متأثر از تحولات اقتصادی کشور و تأثیرات جنگ تحمیلی و نیز دگرگونیهای سیاسی در کشور افغانستان و مهاجرتهای گسترده خارجی به این استان بوده است .

مقایسه ارقام مربوط به اشتغال در شهر مشهد و تفاوت آن با شهرهای بزرگ کشور ، سهولت پیدا کردن کار در بخشهایی از اشتغال را که نیاز چندانی به سرمایه ، تخصص ، سواد  و مهارت ندارد را بخوبی روشن می سازد و  آنرا به نقطه ایده آل برای مهاجران روستائی و افراد غیرکار آزموده در می آورد . مهاجران از اقصی نقاط کشور هم ولایتی هایی هم در آن شهر می یابند و به کمک آنان در بازار وسیع ، اشتغال کم دردسر و پردرآمد  وارد می شوند و خود محور و مشوق مهاجرت های جدید می شوند .

 طبق آمار سرشماری در سال 1365 شهر مشهد نزدیک به 1.4 درصد از تولید ناخالص داخلی ( بدون نفت کشور ) را تولید کرده و سهم آن از مجموع تولید ناخالص داخلی استان 44.3 و از تولید حوزه نفوذ 76.8 درصد  بوده است .در همین سال سهم جمعیتی شهر از کل جمعیت کشور 2.8 درصد ، از جمعیت استان کمتر از 28 درصد و از جمعیت حوزه نفوذ نزدیک به 72 درصد بوده است . این ارقام بیانگر نقش پراهمیت وفرامنطقه ای این شهر در اقتصاد ملی و نیز ارزش افزوده سرانه ای بیش از سرانه کل کشور است .

طبق آمار سال 1365 بیش از 53 درصد شاغلین حوزه نفوذ در این بخش فعالیت داشته اند و سهم آنان در تولید ناخالص داخلی حوزه نفوذ حدود 62 درصد بوده است . تمرکز جمعیت در این شهرستان زیارتی و توریستی و مرکزیت آن از حیث خدمات اداری ، آموزشی و بهداشتی از یک سو و سهولت ارتباط و وسعت بازار آن از سوی دیگر موجب شده است تا این منطقه بصورت قطب خدمات تبدیل شود .

 

شامل 35 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه تعمیر ونگهداری ساختمان (خانه کرمانی درمشهد)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.