فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله پادشاهان هخامنشی

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله پادشاهان هخامنشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله پادشاهان هخامنشی


دانلود مقاله پادشاهان هخامنشی

 

مشخصات این فایل
عنوان: پادشاهان هخامنشی
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 9

این مقاله در مورد پادشاهان هخامنشی می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله پادشاهان هخامنشی

کوروش دوم ( کوروش بزرگ یا کوروش کبیر ۵۷۶-۵۲۹  ق . م)
کوروش دوم ،شاه پارسی ، به‌خاطر بخشندگی‌ ، بنیان گذاشتن حقوق بشر ، پایه گذاری نخستین امپراتوری چند ملیتی و بزرگ جهان، آزاد کردن برده‌ها و بندیان، احترام به دین‌ها و کیش‌های گوناگون، گسترش تمدن و غیره شناخته شده‌است. کوروش نخستین  شاه ایران و بنیان‌گذار دورهٔ شاهنشاهی ایرانیان می‌‌باشد.

بردیا
بَردیا نام پسر کوچکتر کوروش بزرگ هخامنشی و برادر کمبوجیه دوم بود. (521 ق . م ) کوروش بزرگ ، دربسترمرگ ،بردیارابه فرماندهی استان‌های خاوری شاهنشاهی ایران گماشت. کمبوجیه دوم پیش ازرفتن به مصرازآنجا که از احتمال شورش برادرش می‌ترسید دستور کشتن بردیا را داد. مردم از کشته شدن او خبر نداشتند و در سال 522 ق . م  شخصی به نام گئوماته مغ خود را به دروغ بردیا نامید و بر کوهی نزدیک شهر ایرانی پیشیاوادا اعلام شاه بودن کرد. در متون ....(ادامه دارد)

آرشام
آرشام نام پدربزرگ  داریوش بزرگ پادشاه هخامنشی بوده است. آرشام نامی است از زبان پارسی باستان به معنای دارنده دست نیرومند.....(ادامه دارد)

داریوش بزرگ
پسر ویشتاسپ ملقب به داریوش بزرگ یا داریوش اول، سومین پادشاه هخامنشی بود. وی با کمک دیگر نجبای پارسی با کشتن فرزند کوروش بزرگ  بردیا  که به عنوان  مغ گئومات بر تخت نشسته بود سلطنت را به خاندان هخامنشی بازگرداند. پس ازآن شورشهای داخلی را سرکوب کرد. نظام شاهنشاهی رااستحکام بخشید وسرزمینهایی چند به شاهنشاهی الحاق کرد. آغاز ساخت پارسه (تخت جمشید) در زمان پادشاهی او بود. از دیگر  کارهای او حفر ترعه‌ای بود که دریای سرخ را به رود نیل و از آن طریق به دریای مدیترانه پیوند می‌داد. مقبرهٔ او در دل کوه رحمت در مکانی به نام نقش رستم در مرودشت شیراز است . شهرت او در غرب ....(ادامه دارد)

رکسانه
رُکسانه یا رُخسانه یا روشنک دختر کوهورتانوس ساتراپ (والی) باختر (بلخ٬ در افغانستان امروزی) که اسکندر مقدونی  به وى عشق می ورزید و او را در سال ۳۲۷ ق.م  بزنی گرفت.

اسکندر و رکسانه
باختر آخرین ساتراپی ایران بود که به تسخیر اسکندر درآمد و در آن زمان کوهورتانوس والی آن بود و از ولایات ممتاز ایران بشمار می رفت. او از اسکندر فرمانبردارى کرد و اسکندر وى را بحکومت ابقاء داشته از سه پسرش دو نفر را براى خدمت در لشکر مقدونی طلبید و حاکم مزبور پسر سوم خود را هم به اختیار اسکندر گذاشت. کوهورتانوس خواست ضیافتی براى اسکندر با تجملات مشرق‌زمین بدهد و با این مقصود سی نفر از دختران خانواده‌هاى درجه اول سغدیان را باین ضیافت طلبید. دختر خود والی هم جزو آنها بود. این دختر از حیث زیبایی و لطافت مثل و مانند نداشت و بقدرى دلربا بود که در میان آنهمه دختران ....(ادامه دارد)

رکسانه اسکندر را در لشگرکشی اش به هند در ۳۲۶ ق.م. همراهی کرد. وی پس از مرگ ناگهانی اسکندر در بابل در ۳۲۳ ق.م. از او فرزندی بنام اسکندر چهارم بدنیا آورد. پس از مرگ اسکندر٬ رکسانه و پسرش قربانی دسیسه های سیاسی امپراتوری اسکندر شدند. رکسانه٬ استاتیرا بیوهٔ دیگر اسکندر و دریپتیس خواهر استاتیرا را بقتل رساند. از آن پس المپیاس مادر اسکندر از رکسانه و پسرش حمایت می کرد تا اینکه المپیاس بدست کساندر بقتل رسید. کساندر چون دید که اسکندر پسر اسکندر، بزرگ شده و در مقدونیه گفتگو ازین است که او را از محبس بیرون آورده بر تخت بنشانند، از عاقبت این کار ترسید و نابودی خود را در آن می دید. بنابراین به گلوسیاس رئیس محبس نوشت که سر رکسانه و اسکندر را ببرد و تن آنها را پنهان دارد و چنان کند که اثرى از این دو قتل نماند. این امر اجرا شد و رکسانه و پسرش در حدود ۳۰۹ ق.م زهر داده شدند.....(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله پادشاهان هخامنشی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.