غلات پف داده شده در تنور منحصرا از کل دانه برنج یا ذرت ساخته می شوند ،یا از مخلوطی از دانه های این دو ،زیرا برنج و ذرت ذاتا در حضور حرارت بالا مقدار مناسبی از رطوبت پف میکنند دانه ها با نمک ،آب و مالت مخلوط میشوند و سپس با فشار پخته میشوند . بعد از پخته شدن دانه ها آنها را سرد کرده و عمل درجه بندی ،مغز دانه خشک و ملایم میشود .مغز دانه بعد پس از این مرحله برای اینکه کمی پهن شود به صورت لوله های ورقه ای در می آید . مغز دانه ها دوباره خشک میشوند و در تنور پف داده میشوند که به یک نسبت مناسب بین رطوبت مغز دانه و دما نیاز دارد . بعد از پف دادن ،غلات سرد میشوند و توسط ویتامینها تقویت میشوند (اگر ضروری باشد) وبارها تحت اثر آنتی اکسیدانها قرار می گیرند تا نازکی خود را حفظ کنند . پس محصول نهایی بسته بندی میشود.
غلاتی که کل دانه ریز میشوند :
گندم (گندم سفید)اساساً برای ساختن غلاتی که کل دانه ریز میشود کار برد دارد . اقدامات پیچیده ای که در تهیه غلاتی که دانه آنها ریز میشود وجود دارد عبارتند از پاک کردن دانه، پختن، سرد کردن وملایم کردن ،ریز کردن ، به فرم بیسکویت در آوردن، پختن بیسکویت،و بسته بندی . یک دیاگرام کلی در رابطه با ریز کردن غلات قبلا در شکل 6-2-9-9 نشان داده شده است . به طور نمونه بخشی با آب و روغن و مقدار زیادی آب در دمای کم انجام میشود و زیر دمای جوش در فشار اتمسفر . ظرف پخت معمولاً دارای سبدهای افقی که به اندازه کافی بزرگ هستند و می توانند 50بوشل(36 لیتر) از گندم مرطوب را نگه دارند. بخار به صورت مستقیم برای گرم کردن دانه به آب تزریق میشود. بعد از اینکه سیکل پخت کامل شد آب داخل ظرف خشکانده می شود و گندم پخته شده از ظرف خارج می شود و به قسمت سرد کن برده می شود که سطح خشک گندم و کا هش دما تا سطح دمای محیط و به این شکل فرایند پخت پایان می یابد.
شامل 7 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله درباره غلات پف داده شده در تنور