فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش ویژه درباره بتن

اختصاصی از فی فوو دانلود گزارش ویژه درباره بتن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش ویژه درباره بتن


دانلود  گزارش ویژه درباره بتن

پس از انتخاب مجریان پروژه ها پس از طی مراحل مقدماتی برگزاری مناقصه ‏ سوابق کاری و کیفیت عملکرد ‏ بررسی و از کارفرمایان استعلام می گردد ؛ و با توجه به رتبه بندی شرکت و تناسب توانایی پیمانکار و پروژه ، انتخاب انجام می شود ؛ چنان که در آخرین همایش انجمن بتن ایران – ضمن توجه جدی به پروژه های بتنی اصفهان – پروژه های نقاط غیر همسطح دفاع مقدس ، به عنوان پروژه ی منتخب در سطح کشور به لحاظ کیفیت بتن در اجرا و طراحی اعلام شد .

در خصوص مصالح مصرفی ، علاوه بر کنترل مصالح توسط کمیته ی مصالح و انتخاب مصالح مناسب تر از بین مصالح موجود در معادن محدوده ی اصفهان ، پیمانکاران اقدام به ارائه ی طرح اختلاط بتن می نمایند و پس از اصلاحات لازم و تایید آزمایشگاه ، اقدام به تولید بتن می شود . در ضمن در حین عملیات بتن ریزی هم نمونه ی بتن گرفته می شود و پس از بررسی مقاومت نمونه در آزمایشگاه ، سلامت عملکرد در طرح اجرا نیز کنترل می شود .»

مهندس صلواتی همچنین با اشاره به این که شهرداری اصفهان تأکید ویژه ای بر رعایت استانداردهای بتن دارد . اطهار داشته که در پروژه های عمرانی شهر ، کنترل مستمر بر روی کیفیت مصالح بتن محدوده های استداندارد انجام می شود ، و در صورت خروج از مشخصات فنی ، ابتدا با راهکارهای اصلاحی نسبت به رفع نقص اقدام می شود ؛ و در صورت کارساز نبودن ، اقدام به تخریب می شود .

وی با اشاره به این که سیمان مصرفی در پروژه های شهرداری ، عموماً از دو کارخانه سیمان اصفهان و سیمان سپاهان تهیه می شوند ، تصریح کرده است : « در خصوص کیفیت سیمان کارخانه های فوق الذکر ، در مواردی با افت کیفیت سیمان موجه بوده ایم ، که پس از بررسی های آزمایشگاهی ، اقداماتی در طرح اختلاط به عمل آمده ، تا تاثیر آن به حداقل برسد .»

مهندس صلواتی ، تشکیل کمیته ای در استانداری برای کنترل کیفیت مصالح تولیدی ، ایجاد انگیزه در ناظران ساختمان ها برای حضور دائم و کنترل مستمر ، الزامی شدن آزمایش های کیفیت بتن و مصالح در کلیه ی پروژه های شخصی و خصوصی ، جلوگیری از فعالیت تولید کنندگان فاقد صلاحیت ، و تهیه ی مستمر طرح اختلاط بتن توسط تولید کنندگان کارخانه ای و کارگاهی ، و کنترل و تایید این طرح ها از سوی ناظران را به عنوان راهکارهایی برای بهبود وضعیت موجود پیشنهاد و توصیه کرده ؛ و اصلاح روش ارجاع نظارت پروژه های خصوصی سطح شهر به ناظران و استمرار داشتن آموزش های عملی ناظران و کلیه ی مجریان ساختمان را مورد تأکید قرار داده است .

بررسی وضعیت موجود تولید و به کارگیری بتن های آماده :

استفاده از بتن آماده ، به دلایل متعدد متضمن حصول به کیفیت بهتر و بالاتری در ساخت و سازهای بتنی ست و مورد تأیید و توصیه ی کارشناسان و اهل فن می باشد ؛ این توصیه گاه حتی تا آنجا پیش می رود که عنوان می شود بهتر است برای حصول به حداقل کیفیت ها و استانداردهای پیش بینی شده ، اجرای بتن در محل کارگاه های ساختمانی ، به جز در موارد و حالات ویژه ممنوع گردد . و استفاده از بتن آماده ، جایگزین سایر انواع بتن ریزی ها و بتن سازی ها شود . به منظور ارزیابی دقیق تر ، در این بخش ، موضوع را از منظر چند دیدگاه کارشناسی و پاسخ های مدیران دو موسسه ی تولید بتن آماده بررسی می کنیم :

در رابطه با بتن آماده ، نظر مهندس پسران بهبهائی از این قرار است :

« می توان گفت استفاده از بتن آماده ، یکی از بهترین روش ها در عرضه ی بتن دارای کیفیت مناسب می باشد ؛ مشروط بر آن که ضوابط قانونی تدوین شده برای استاندارد کردن کارگاه های تولید این نوع بتن به مرحله ی اجرا در آیند . اکنون پس از گذشت حدود دو سال از اجباری شدن استاندارد بتن آماده ، شمار معدودی از این تولید کنندگان موفق به کسب مجوز شده اند .

موانع موجود بر سر راه ارتقای کیفیت بتن آماده را می توان بدین شرح دسته بندی کرد :

الف) فاصله ی زیاد برای حمل بتن از محل تولید به محل مصرف

ب) استفاده نکرده تعدادی از کارگاه های تولید بتن آماده از سیمان به میزان لازم و مورد نیاز .

ج) استفاده نکردن تعدادی از کارگاه ها از شن و ماسه ی استاندارد.

د)تعریف نشدن جایگاه و حضور نداشتن مسوول فنی و ذیصلاح در واحدهای تولیدی بتن آماده .

هـ )ارائه نشدن آموزش های لازم به تولید کنندگان بتن آماده و رانندگان وسایل نقلیه ی ویژه ی حمل این محصول ؛ به ویژه در ارتباط با افزایش اسلامپ بتن و مدت زمان حمل فرآورده .

و) به کارگیری پمپ های فرسوده و ناکار آمد .

در پایان ، تأکید می شود که توسعه ی این بخش و حمایت از آن در جهت رفع موانع ، می تواند کمک موثری در راستای ارتقای کیفی بتن باشد .»

به موارد ذکر شده توسط مهندس پسران بهبهائی ، باید این نکته را هم افزود که در زمینه ی تولید بتن آماده ، بیست و دو کارگاه در سطح استان مجوز فعالیت دریافت کرده اند که در حال حاضر از این تعداد ، یازده کارگاه دایر و فعال می باشند .

از این یازده کارگاه نیز شش واحد در اداره ی استاندارد دارای پرونده هستند و از سوی بازرسان این اداره مورد بررسی قرار گرفته اند . گفتنی است در حال حاضر برای تاسیس کارگاه تولید بتن ، تأییدیه ی اداره استاندارد مورد نیاز است ؛ اما کارگاه های موجود ، برای تمدید پروانه ی فعالیت نیازی به تأییدیه ی اداره استاندارد ندارند و بنا به گزارش کمیته ی بهبود و کنترل بتن ، نظارتی بر فعالیت و تولیدات کارگاه های موجود اعمال می شود ، چندان سختگیرانه نیست .

برای آگاهی بیشتر از چگونگی تولید بتن آماده در شهر و استان اصفهان و عوامل دخیل در آن دیدگاه های آقای علی حاج رسولیها ، مدیر بنیاد بتن استان اصفهان ( وابسته به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ) را نیز جویا شدیم که وی در پاسخ به این درخواست ، ضمن ذکر سابقه ای از موضوع ، مسائل و عوامل دخیل  در تولید بتن آماده در آن واحد تولیدی را بدین شرح برشمرده است :

شامل 103 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش ویژه درباره بتن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.