
توصیف طرح:
کارگاهی برای تولید بالشتکی ویبراتور که برای درست کردن آن وسیله خاصی لازم نیست فقط یک ساعت ، یک دستگاه ویبراتور و یک بالشتک مناسب، میزان تولید ماهانه این کالا 120عدد است.
این کارگاه به صورت شراکتی راه اندازی خواهد شد .ویژگی مهم بالشتکی این است که در وقت مقرر در زیر سر فرد می لرزد.
امکان سنجی
ناشنوایان گروهی از افراد اجتماع هستند که اکثراً در فعالیت های عادی جامعه شرکت دارند و مانند بقیه به مدیریت زمان نیاز دارند.
برای بیدار نمودن ناشنوایان قبلاً ساعت ویبراتور طراحی شده است اما قیمت آن نسبتاً بالا است (حدود 000/250ریال) بالشتکی که ما طراحی کرده ایم با حدود 50% قیمت ساعت ویبراتور قابل فروش است لذا انتظار می رود این کالا مورد استقبال ناشنوایان قرار گیرد.
گزارش بازدید
ما جهت بازدید دو مکان را انتخاب کردیم
1-ساعت کیمیا دو مکان را انتخاب کردیم
2-مرکز آموزشی سوم شعبان به منظور تحقیق در ارتباط با میزان استقبال ناشنوایان از بالشتک ویبره.
گزارش 1
ساعت سازی کیمیا در حاشیه بلوار فلاحی واقع بود متراژه مغازه حدود 15متر مربع بود.فضای مغازه به دو قسمت تقسیم شده بخشی جهت فروش و بخش دیگر جهت تعمیرات.
در قسمت تعمیرات چیدمان ابزار کار و میزکار بگونه ای بود که از فضا حداکثر استفاده شده بود.
در این واحد علاوه بر موسس یک نفر دیگر هم مشغول به کار بود که به طور تجربی به کار ساعت سازی آشنا شده بود. ارتباط کاری آنها بسیار صمیمانه و محیط بکار از نظافت و بهداشت مناسبی برخودار بود.
موسس از درآمد خود راضی بود و مکان کسب و کار خود را رهن و اجاره کرده بود ایشان به خوشرویی به سوالات ما پاسخ گفت.
گزارش 2
مرکز آموزشی سوم شعبان در سال 1383تاسیس شده است.
دانش آموزان پذیرش شده در این مرکز از نظر ضریب هوشی با دانش آموزان عادی تفاوتی ندارند و به همین دلیل از سیستم آموزشی معمولی برای آنان استفاده می شود تنها تفاوت در این است که این دانش آموزان ناشنوا هستند و معلمین دروس خود را بیشتر به زبان اشاره بیان می کنند البته گاهی هم دانش آموزان با لب خوانی دروس را دریافت می کنند. در این مرکز علاوه بر کلاسهای تئوری کلاسهای مهارتی نیز با جدیت تشکیل می شود و مورد استقبال آنان قرار می گیرد ما با گروهی از آنان به صحبت پرداختیم و با کمک مربیان در ارتباط با بالشتک ویبراتور برای آنان توضیحاتی دادیم به نظر آنان این وسیله کاربردی و جالب بود.
اخذ مجوز
ما در ابتدا قصد داریم کسب و کار خود را به صورت خانگی راه اندازی کنیم لذا نیازی به اخذ مجوز نداریم ، اما برای توسعه در آینده در این مورد تحقیق کردیم.
تولید بالشتک ویبراتور کاری است که تاکنون صورت نگرفته است .اما چون قطعه اصلی آن ساعت است به صنف ساعت سازان تماس گرفتیم برای راه اندازی کارگاه می توان از آنها درخواست مجوز کرد. شرایط اخذ مجوز طبق اطلاعات واصله از صنف مذکور به شرح زیر است:
طبق اظهارات مسئول اتحادیه مذکور پروانه کسب به دو صورت موقت و دائم صادر گردد. کسانی که قصد دارند برای بار کارگاهی راه اندازی کنند تقاضای پروانه کسب موقت می کنند.مدارک مورد نیاز عبارتند از :
- فتوکپی شناسنامه از تمام صفحات یک سری
- عکس 12عدد
- فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی
- قولنامه بنگاه با مهر اتحادیه بنگاه معاملات یا اصل سند و مراجعه صاحب ملک
- فرم تقاضای پروانه کسب
- فیش واریزی حق عضویت
مدارک ذکر شده به اتحادیه تحویل داده می شود و پس از تشکیل پرونده فرم های ویژه برای مراجعه به ادارت شهرداری، نیروی انتظامی و دارایی دریافت و به ادارات مذکور مراجعه و پاسخ نامه ها را دریافت و به اتحادیه ها تحویل داده می شود.اتحادیه نیز جهت استعلام نظر اداره نظارت بر امکان اقدام و در صورت تائد پروانه موقت جهت متقاضی صادر می شود.
بعد از سه سال در صورت ادامه فعالیت واحد کاری باید اخذ مجوز پروانه کسب دائم اقدام نمود. مدارک لازم و اقدامات مشابه اخذ پروانه موقت است حق ورودی و عضویت سالانه براساس آیین نامه پیوست توسط اتحادیه تعیین
و اخذ می گردد.
شامل 15 صفحه Word
دانلود کارآموزی