فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد ساختمان نشاسته

اختصاصی از فی فوو تحقیق در مورد ساختمان نشاسته دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد ساختمان نشاسته


تحقیق در مورد ساختمان نشاسته

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 5

 

ساختمان نشاسته

در پارانشیم کلروفیلی ( کلرانشیم ) ، پلاستها تولیدکننده آمیلوپلاست میباشند که دانه های نشاسته در آنها تشکیل میشود. در طول فرآیند فتوسنتز ، دانه نشاسته در روز تولید شده و درصد آن در برگها بالا میرود و در شب به مصرف گیاه میرسد و اضافات آن در آمیلوپلاست ذخیره میگردد . دانه های نشاسته در پلاستها بر حجمشان افزوده شده به اندازه ای که غشای پلاست را پاره میکند و در اغلب گونه ها طبقات متحدالمرکز در اطراف یک نقطه به نام ناف بوجود می آورد و علت آن اختلاف در میزان جذب آب لایه های مختلف میباشد.

نشاسته دارای فرمول شیمیایی [C6(H2O)5]n  میباشد که توسط آنزیم آمیلاز به دو واحد گلوکز تبدیل میگردد. اسیدهای رقیق نیز باعث تجزیه نشاسته به دو واحد گلوکز میگردد . دانه نشاسته در آب سرد و الکل غیــرقابل حل بوده و حالت سوسپــانسیون به خود میگیرد و در آب گرم 70 درجه سانتیــگراد متورم شده و دانه های آن ترکیده و حالت ژله ای و چسبنده ایجاد میگردد . نشاسته در اثر تجزیه ناقص تبدیل به گلوکز ، مالتوز و دکسترین میشود . نشاسته از دو زنجیره اصلی و شاخه های فرعی تشکیل شده است به زنجیره اصلی آن آمیلوز میگویند که در آب محلول بوده و 20 درصد از ساختمان شیمیایی نشاسته را تشکیل میدهد و اتصالات حلقه های کربنی آن  α(1®4)  میباشد . شاخه های فرعی آن آمیلوپکتین نام دارد که در آب نامحلول بوده و 80 درصد ساختمان شیمیایی نشاسته را تشکیل میدهد و اتصالات حلقه های کربنی آن α(1®4)  بوده اما اتصالات حلقه های کربنی آمیلوپکتین به آمیلوز از نوع α(1®6)  میباشد.

معرف رنگی دانه های نشاسته لوگل بوده که آنرا به رنگ آبی تا بنفش در می آورد . نکته قابل توجه آنکه ید موجود در معرف لوگل با زنجیره اصلی آمیلوز ترکیب میشود .

ساختمان کربوهیدرات ها نشاسته یا سلولز است.

 ساختمان نشاسته به دوصورت خطی و حلقوی است،نوع حلقوی آن را آمیلو پکتین می نامند.

طیور آنزیم لازم برای هضم سلولز را ندارند و از دیگر کربوهیدراتها استفاده می کنند.

کربوهیدراتها به دو گروه قندها و غیر قندها تقسیم می شوند :

قندها: شامل مونوسا کاریدها و الیگوساکاریدها  می شوند.

غیر قندها: شامل پلی ساکاریدها (نشاسته) و کربوهیدراتهای مرکب می شوند و ساده ترین آنها گروه مونوساکاریدها هستند.

کربوهیدراتها انرژی لازم را برای طیور فراهم می کنند منابع مهم کربوهیدراتها در تغذیه ذرت، کندم، مایلو و ... می باشد.

پلی‌ساکاریدها ، پلیمر منوساکاریدها هستند. از نظر تنوع ، در ساختمان ممکن آنها ، بخصوص در اندازه زنجیر و انشعاب ، قابل مقایسه با پلیمرهای آلکنی هستند، ولی طبیعت در ساختن چنین پلیمرهایی بسیار محافظه‌کار است. سه تا از فراوانترین پلی ساکاریدها ، سلولز ، نشاسته و گلیکوژن می‌باشند که از منومر گلوکز مشتق شده‌اند

، نشاسته ، پلی گلوکوزی با پیوند استالی α است و ساختمانهای متفاوتی دارد. به عنوان ماده غذایی در گیاهان ذخیره می‌شود و مانند سلولز ، بسادگی توسط محلول اسیدی ، به گلوکز تفکیک می‌شود. منابع اصلی نشاسته ، ذرت ، سیب زمینی ، گندم و برنج هستند. آب داغ ، باعث متورم شدن دانه‌های نشاسته شده، آن را به دو جز اصلی آمیلوز (20%) و آمیلوپکتین (80%) تفکیک می‌کند.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد ساختمان نشاسته
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.