فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک

اختصاصی از فی فوو دانلود گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک


دانلود گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک

 

مشخصات این فایل
عنوان: چاپ و تولید پلاستیک
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات :  119

این گزارش کارآموزی درمورد چاپ و تولید پلاستیک می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک

پلاستیک در صنعت بسته بندی
پلاستیک خود به تنهایی امتیازی است بسیار بزرگ برای صنعت بسته بندی و البته این ممتاز بودن به هیچ وجه بی دلیل نیست. صنعت بسته بندی با توجه به نوع مشتریان خود، همواره در تلاش بوده تا از مواد اولیه سخت و سفت و انعطاف پذیری همچون بطری های شیشه ای، قوطی ها و بشکه های فلزی و جعبه های چوبی، رو به مواد انعطاف پذیری همچون پلاستیک بیاورد. روی آوری صنعت بسته بندی به بسته بندی های انعطاف پذیر همه ساله حدود 6%رشد دارد و  البته رشد مصرف پلاستیک در بسته بندی حداقل 50% بیشتر از دیگر انواع مواد اولیه برای این صنعت می باشد. البته در چند سال اخیر، بسته بندی های کاغذی و کارتنی نیز رشد خوبی داشته اند ولی فعلا پلاستیک حرف اول را می زند. گفتنی است که رشد کاغذ و کارتن تقریباً منحصر به بسته بندی های متوسط از نظر اندازه می شود. با تمامی اقدامات انجام شده برای کاهش میزان مصرف پلاستیک در تولید محصولات مختلف، پلاستیک هنوز هم در حال رشد تولید و حتی ازدیاد فاصله خود با دیگر انواع مواد اولیه برای بسته بندی است. در اوایل دهه 1980 میزان تقاضا برای پلاستیک تنها 22% از تمامی مواد خام را تشکیل می داد ولی امروزه و با توجه به رشد.....(ادامه دارد)

 کیسه های پرکاربرد
محصولات زیادی شامل پلاستیک ها، نمک، موادغذایی، کودها و پودرهای مختلف در کیسه های پلی اتیلنی بسته بندی می شوند که گاه وزن آنها تا kg50 می رسد. از این رو این کیسه ها بایستی استحکام بسیار خوبی داشته باشند. بسته بندی های فوق نیز در خطوط تولید پر سرعت انجام می شوند. فیلم های پلی اتیلنی ویژه این کاربردها بایستی استحکام خوبی در برابر پارگی، سوراخ شدن، و ترک زایی تنشی محیطی داشته باشند. ضخامت کیسه های معمول 150 تا 200 میکرون بوده و آمیخته ای از چند پلی اتیلن هستند که جزء اصلی آن پلی اتیلن کم چگال است و سایر اجزاء عبارتند از پلی اتیلن کم چگال خطی (تا 30%) و پلی اتیلن میان چگال یا پرچگال (تا 20%) البته با تغییر و سخت شدن شرایط استانداردها اکنون استفاده از پلی اتیلن های دو قله ای یا چند لایه ها نیز مطرح است.
2-9-2 فیلم های کشیدنی
این فیلم ها به طور عمده برای حفظ قطعات و محصولات بر روی پالت ها استفاده شده و قبل از بسته بندی یا به هنگام آن فیلم کشیده و سپس دور پالت پیچیده می شود. فیلم های کشیدنی فقط به خودشان می چسبند  و به سایر اجسام نمی چسبند. از این رو جدا کردن آن ها آسان است و محصول را تمیز نگاه می دارند......(ادامه دارد)

فیلم های بهداشتی
بیشترین کاربرد این فیلم ها در لایه پشتی پوشک و نوار بهداشتی است. نمونه های ساده و ا رزان این فیلم ها از جنس پلی اتیلن کم چگال یا آمیخته آن با نوع کم چگال خطی به قطر 20 تا 25 میکرون است. که به صورت دمشی تولید می شود. به علت در تماس بودن فیلم با پوست، برای افزایش جریان هوا زیر فیلم و کاهش عرق کردن و حساسیت، معمولاً روی آن، طرحی گرم کوبی می شود تا سطح فیلم صاف نباشد و یک تکه به بدن نچسبد.
اما اکنون به طور عمده در دنیا فیلم های معروف به فیلم نفس کش مصرف می شود که اجازه تعریق را به بدن داده و روی پوست بدن انسان حساسیت ایجاد نمی کند. این فیلم ها حدود 50% کربنات کلسیم با دانه بندی از پیش تعریف شده دارند، که اجازه عبور بخار آب رامی دهد. میزان WVTR این فیلم ها بسته به کاربرد از 10000 تا 20000 گرم بر.....(ادامه دارد)

مشخصات دستگاه تولید پلاستیک :
شرکت هانی چاپ دستگاه تولید پلاستیک که به اسکترودر معروف است را در سال 79 خریداری کرد دستگاه، تولید فیلم سه لایه پلی اتیلن را به روش دمشی بر عهده دارد. منظور از سه لایه این است که از لایه های مختلف بیرونی میانی و درونی تشکیل یافته که در هر لایه سیستم مارپیچی جداگانه دارد که طبق توضیحات قبلی فقط در لایه میانی میتوان به غیر از مواد پلی اتیلن نیز مواد مستربچ مخلوط کرد که شیری بودن رنگ پلاستیک های لبنی بدین دلیل است که از مستربچ شیری رنگ که گرانول رنگی  است استفاده کرد و یا رنگ های دیگر برای کارهای دیگر. پلاستیک سه لایه محکم تر  است و به دلیل کم بودن آلودگی در آن نیز وزارت بهداشت برای شیر و دوغ و موادغذایی آن را مجاز دانسته است.
دستگاه ساخت هند تحت شرکت windsor آلمان می باشد  که دست اول در سال 79 از هند خریداری شد.  دستگاه دارای دو قالب تولید می باشد. قالب اول که از عرض 120-50 سانتی متر و با ضخامت 35-300 میکرون را می تواند تولید کند و تا قالب دوم که بیشتر برای شرینگ همان بسته بندی نهایی محصول که جهت پرس کردن محصول با پلاستیک برای کمتر جا گرفتن استفاده می شود از عرض 120-30 سانتی متر و
ضخامت 300- 30میکرون  به ما می دهد . برای شیر و دوغ نیز ضخامت 90 میکرون را وزارت بهداشت مجوز داده است دستگاه به طور متوسط ساعتی 100 کیلوگرم پلاستیک تولید می کند......(ادامه دارد)

آشنایی با روشهای چاپ
طبقه بندی روشهای چاپ در چند گروه معین، موجب می شود که بدون سرگردانی در انواع و اقسام ماشین آلات و تفاوت آنها از نظر ابعاد، کاربرد، تجهیزات جانبی و سطح اتوماسیون و ... بتوانیم درک روشنی از مفهوم چاپ و ساختار همه ماشین های چاپ به دست آوریم.
این طبقه بندی می بایست بر  اساس اساسی ترین مشخصات روشهای چاپ و نیز به صورتی منطقی و پذیرفتنی ارائه شود.
در بعضی متن ها، اغلب در متن های غیر  تخصصی، روشهای چاپ به صورتی بیان شده اند که از ارتباط منطقی برخوردار نیستند و عبارات و اصطلاحات به کار رفته در آن طبقه بندی ها به گونه ای است که از دقت کافی برخوردار نیست. برای مثال از چاپ الکلی و ژلاتینی و ... به عنوان روش های چاپ سخن به میان می آید.
چنین طبقه بندی هایی باعث سردرگمی خواننده می شود، زیرا ملاک و معیاری را برای طبقه بندی ارائه نمی دهند و بدین ترتیب با ردیف کردن انواع ماشین ها و یا حتی برخی ویژگی های یک روش چاپی، به گمان خود روشهای چاپ را طبقه بندی می کنند.
پیش از این که به معرفی روش های مختلف چاپ بپردازیم، مناسب است تعریفی از چاپ ارائه شود......(ادامه دارد)

برش و دوخت :
از جمله عملیاتهای که بعد از چاپ و یا لمینیت و قبل از تحویل به مشتری برای بسته بندی کالای  خود انجام می گیرد برش و دوخت پلاستیک است.
در قسمت برش با توجه به دستگاه های بسته بندی کالا که در کارخانه های تولیدی  احتیاج به بسته بندی پلاستیک را دارند موجود می باشد رول ها نیز از قسمت طول برش می خورند. دو دستگاه برش طولی در شرکت هانی چاپ وجود داشت که رول ها را از عرض 120 سانتی متر تا 3 سانتی متر بستگی به احتیاج مشتری برش می زنند. دستگاه برش رول به رول می باشد یعنی بعد از برش نیز رول پلاستیک به ما می دهد.
دستگاه های دوخت بعد از عملیات برش به کار گرفته می شوند که رول پلاستیک را به صورت کیسه در می آورند با توجه به نیاز مشتری مانند کارخانجات دستمال کاغذی که کیسه های نوار بهداشتی و یا پوشک نیز باید به صورت کیسه به آنها تحویل داده شود. اما کارخانه های لبنی و یا موادغذایی پفک و یا چیپس و غیره نیز پلاستیک به صورت رول  می گیرند و دستگاه های اتوماتیک بسته بندی در همان لحظه بعد از پر کردن پلاستیک دوخت می زنند. دستگاه های دوخت از لحاظ نوع متفاوت بوده بغل دوز که از بغل دوخت می زند و یا مرکز دوز و یا ته دوز می باشد. شرکت هانی چاپ یک دستگاه مرکز دوز و.....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک

مقدمه 2
معرفی واحد7
فعالیت کارورز9
فصل اول 11
بخش اول : آشنایی با ساختار بسپارها 12
بخش دوم : فیلم پلی اتیلن50
بخش سوم : مشخصات دستگاه تولید پلاستیک90
فصل دوم93
چاپ 94
فصل سوم 112
برش و دوخت113
نتیجه 114
منابع و مأخذ


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی چاپ و تولید پلاستیک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.