پودر آهن می تواند به صورت الکترولیتیکالی یا با هیدروژن به محصولات ذرت آسیاب شده اضافه شود همانند ذرت نرم شده یا مواد غذایی به عنوان یک جزء غذایی در حدود 40 میلی گرم آهن یا مقدار کمتر یا آهن تفکیک نشده غنی شد و در طول 56 روز بدون هیچ بو یا طعم ناسازگار مضر مورد آزمایش قرار گرفتند در همان حد مشابه سولفات آهن به مواد غذایی بدون تفکیک شدن آن اضافه شد، اما در این حالت مقداری از طعم و بوی محصولات ذخیره شده تغییر یافته بود. وقتی که سطح آهن به 200 میلی گرم افزایش یافت هر منبع آهن نتیجه ای مشابه این می داشت. سبوس ذرت های غذایی غنی شده با 40 یا 200 میلی گرم چه سولفات آهن تثبیت شده و یا با آهن ساده شده هیچ گونه نشانه ای از تغییر شکل محسوس دیده نشده.
رژیم های کم آهن به عنوان یک مشکل تغذیه ای عمده در ایالت متحده شناخته می شود. این عمدتاً خود را به شکل آنمی در کودکان و زنان نشان می دهد. مقالات بسیار نوشته شده در این زمینه بیانگر این است که رژیم غذایی باید دارای ذخیره ی کافی آهن باشد و اینکه منبع آهن چگونه باید تامین گردد. در سال 1972 کمیته غنی کردن محصولات پخته شده آردی و آرد گندم که هیچ منبع آهن خاصی برای غنی کردن همه ی آردها و محصولات آردی باشد. گزارش خود را به فراهم کردن اطلاعات در مورد وضعیت اقتصادی و عملکرد ترکیبات آهن با حداقل در نظر گرفتن آهن محدود کرده بودند. هنوز این موضوع به عنوان یک بحث مشکل و متناقض و نیازمند به مطالعات اختصاصی در نظر گرفته می شود. آنها همچنین بحث استحاله آهن را به علت علاقه خودشان و قیمت پایین آن گزارش کرده بودند و آهن را به عنوان یک منبع خوب برای غنی کردن آرد و دیگر محصولات مشابه در نظر گرفته بودند. نتایج مطالعات بیولوژیک استحاله آهن بسیار گسترده است که احتمالا به خاطر یک ارتباط بین سایز خود و واقعی آن است.
سولفات آهن به علت قیمت نسبتا پایین آن و قابلیت جذب بالای آن به عنوان نمک آهن انتخابی برای نان و محصولات پخته شده آردی که در آنها زندگی غلافی به عنوان یک فاکتور در نظر گرفته نمی شود.
سوال در مورد فعالیت بیووزیک آهن به شکل وسیع و پیچیده به وسیله کمیته ی Ad Hoc در نظر گرفته شده بود که این نیازمند مطالعات بیشتری در آینده است. بعضی از همکاران در مورد جذب انواع مختلف آهن مطالعه کرده اند در جایی که استفاده از اورتوفسفات آهن تقریبا پایین است می توان از سولفات آهن استفاده کرد ، همچنین به وسیله این گروه ثابت شد که قابلیت جذب سولفات آهن در حد نسبی می باشد اما مطالعات اخیر ، بیشتر ان را به طور ریز تر بررسی کرده است.
آرد ذرت ، مواد غذایی ذرت دار و فارینا سالها ی سال به وسیله ی آهن غنی شدند. سطح مواد اضافه شده 13mg/lb بود در 1973 FDA پیشنهاد کرد که استاندارد آرد به حد 40 mg/lb افزایش یابد و همچنین سطح غنی سازی فارینا به 130mg/lb افزایش یابد.مطالعات در مورد غنی سازی آرد و غلات ادامه داشت . این مطالعات به پدیده جذب و اضافه کردن آهن به مواد غذایی توجه دارد.ما یک مطالعه را در مورد تعیین میزان تفکیک اجزاء و ویژگی های ثابت ذرت انبار شده (ذخیره شده) و غذاهای ذرت دار انجام دادیم که دارای مقدار متفاوت تقویت شده به وسیله ی منبع آهن از 40 تا 200 میلی گرم/پوند بود.
شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود تحقیق غنی سازی محصولات ذرت آسیاب شده خشک با آهن