فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان


دانلود مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان

 

مشخصات این فایل
عنوان: تاثیر تغذیه بر سلامت روان
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 19

این مقاله درمورد تاثیر تغذیه بر سلامت روان می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان می خوانید :

شیوه گردآوری اطلاعات:
برای جمع آوری اطّلاعات در مورد موضوع مذکور به علّت به روز بودن و وجود مطالبی نو و پروژه هایی علمی و متناسب با دنیای امروز،بیشتر سعی شده از دنیای اطّلاعات یعنی اینترنت استفاده شود.امّا وجود کتاب هایی برای جمع آوری مطالب کلیشه ای نیز لازم است.
بیشتر مطالب این تحقیق از سایت ها و وب سایت های مرتبط با تغذیه ی تهیّه و بازنویسی گردیده است امّا همان طور که گفتیم از کتب علمی معتبر نیز برای جمع آوری اطّلاعات استفاده نمودیم.
ضمناً برای استفاده از نظر افراد متخصص در علم تغذیه به مرکز تحقیقات تخصصی تغذیه استان خراسان رضوی مراجعه کردیم.
ابزار جمع آوری اطلاعات:
بشردرطول تاریخ همیشه توجّه زیادی به سلامتی و داشتن بدنی آماده داشته است و دستیابی به آمادگی جسمانی را بدون حضور تغذیه مطلوب میسر ندانسته است.چه بسیار افرادی که در اثر سوءتغذیه و تغذیه نامناسب به دام مرگ افتادند.بشر پس از مشاهده این وضع حتی در افرادی که از نظر ظاهری تغذیه مناسبی دارند، به فکرچاره افتاد و در صدد ایجاد راه کارهایی برای دوری از بیماری های جسمی و روانی برآمد.پس از مطالعات و تحقیقات بسیار آن ها به این نتیجه رسیدند که یگانه عاملی که از بروز بیماری ها جلوگیری می کند،تغذیه مناسب است و اینگونه شد که روند تحقیق ادامه یافت و بشر توانست با اطلاعات به دست آمده،خود را از دام بسیاری از بیماریها برهاند.
با زیاد شدن غذاهای صنعتی و عوامل ایجاد کننده مختلف بیماری های مختلف در دنیای امروز،و در نتیجه زیاد شدن مرگ و میر در قرن حاضر،بشربه فکر بنیادی کردن علم تغذیه افتاد و بدین ترتیب تغذیه به عنوان علمی مستقل و تازه تأسیس به دانشگاه ها راه یافت که مهم شمردن آن،نقطه اوج این علم بود.
بدین ترتیب راه برای تحقیق در مورد این موضوع باز شد و اینگونه شد ما هر روزه شاهد تبلور گونه ای جدید از این علم و یاراه کاری جدید برای بالا بردن سطح سلامت هستیم.

نتایج پژوهش :
توصیه هایی در مورد تغذیه
1. به منظور تأمین ایمنی و سلامت غذا،غذای فرآورده شده را استفاده نمایید.
2. غذا را به طور کامل بپزید.
3. غذای پخته شده را فوراً مصرف کنید.
4. .غذای پخته شده را با دقّت ذخیره کنید.
5. غذای پخته شده را به منظور مصرف دوباره کاملاً حرارت دهید.
6. از کنار هم قرار دادن غذای خام و پخته جلوگیری کنید.
7. به طور مستمر دست ها را بشویید.
8. کلیّه سطوح آشپزخانه را همواره تمیز نگه دارید.
9. غذای مصرفی را از گزند و دسترس حشرات،جوندگان و دیگر حیوانات دور کنید.
10. از آب سالم استفاده کنید.
تغذیه علمی است که فراتر از تصّور،درزندگی ما کاربرد دارد و کلید سلامتی چه از نظر جسمی و چه از نظر روانی است و همچنین یگانه عامل ایجاد کننده بیماری نیز همین تغذیه (نامناسب)است.اگر به بدن خود نگاه کنیم،خواهیم دید که فقط تغذیه است که باعث رشد و کمال بدن ما شده است،حال با کمی فکر می توان فهمید که اگر در این ساختمان آسیب پذیر(بدن)از مصالح نامناسب یعنی تغذیه نامناسب استفاده شود،چه پیش می آید؟
بله چنین بدنی یا در همان اوّل مقاومت خود را از دست داده و یا در روبرو شدن با اولین زلزله یعنی بیماری ،خود را بدست بیماری می دهد.پس با این استدلال می توان نتیجه گرفت که تغذیه است که تندرستی و یا بیماری افراد را مشخّص می کند.
همان طور که گفتیم،تغذیه امری است که باید هر روز مورد توجّه قرار گیرد زیرا ما به طور معمول حدّاقل روزی سه بار تغذیه می کنیم و این خود نشان دهنده اهمیّت تغذیه است.

تغذیه مناسب تغذیه ای است که در آن فرد بتواند تمام مواد مغذّی از پروتئین و ویتامین ها گرفته تا کربوهیدرات ها و مواد معدنی را به دست آورد.
همان گونه که در فصل بندی کتاب مشاهده کردید،نه تنها تغذیه و سلامتی با هم مرتبط اند،بلکه این دو مورد ضلع سومی هم دارند که آن ورزش است.بله ورزش هم به عنوان امری مؤثّر در علم تغذیه حضور دارد و در همه کتاب هایی که با این موضوع نگارش یافته اند،ورزش هم جایی برای خود دارد.تغذیه باعث تأمین سوخت بدن می شود و ورزش و هر فعالیّتی از این قبیل هم باعث سوزاندن این انرژی می شود.پس می توان مشاهده نمود که تغذیه و ورزش رابطه ای مستقیم دارند و دو امر جدایی ناپذیرند و اگر ورزش از مثلّث سلامتی(تغذیه-تندرستی-ورزش)حذف شود،تعادل این رابطه به هم می خورد و اینجاست که افرادی چاق می شوند و بعضی از لاغری مفرط رنج می برند و به طور مشترک به بیماری های شناخته شده و ناشناس که همه در اثر سوءتغذیه بوجود می آیند،دچارمی شوند.
پس نتیجه گیری کلی این است که تغذیه عاملی است که در زندگی همه افراد چه پیر چه جوان چه در بعد روانی و چه در بعد جسمی راه دارد.توجّه به این مهم راهگشای سلامتی جامعه و عدم توجّه هم عاملی برای ایجاد بیماری می شود.
امید است همه ملّت ها توجّه به این علم را در زمره فعّالیّت های خود قرار دهند و دیگر شاهد مرگ و میر مردم چه در کشورهای جهان سوم و چه در کشورهای پیشرفته در اثر سوءتغذیه نباشیم!
ان شاءالله
پرتئینها در بدن انسان 7 وظیفه مهم انجام می دهند که عبارتند از:
1-    تغذیه سلولها 2- تنظیم اعمال سلولها 3- شرکت در ساختمان سلول 4- حمل ونقل مواد 5- تسریع اعمال شیمیایی بدن( کاتالیزور) 6-تأمین نیروی دفاعی بدن در مقابل بیماریها( آنتی بادی) 7 – شناسایی و تشخیص در ترکیب پروتئین ها هیدروژن، اکسیژن کربن و ازت بکار رفته است همین ازت پروتئین هاست که در تولید نیرو اهمیت بسزایی دارد و برای بدن بسیار با ارزش می باشد که نوجوانان وجوانان بسیار به آن نیاز دارد زیرا دارای فعالیت زیادی هستند...

بخشی از فهرست مطالب مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان

پیشگفتار
چکیده
مقدّمه
پرسش پژوهش
هدف از پژوهش
شناخت تغذیه
تعریف کلی تغذیه
متابولیسم بازال(6(
حال متابولیسم بازال چیست؟
تشریح تغذیه
شیوه گردآوری اطلاعات:
ابزار جمع آوری اطلاعات:
نتایج پژوهش :
پروتئین: اساس رشد مناسب نوجوانان
 مقدار پروتئین مورد نیاز
پیشنهادات:
چند نکته در مورد اقتصاد و تغذیه



دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تاثیر تغذیه بر سلامت روان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.