فهرست -------------------------------------------شماره صفحه
چکیده............................................................ 4
آشنایی با فرآیند بسته بندی میوه و سبزی تاره.......................5
نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت مواد غذایی......................... 6
عملکرد بسته بندی..................................................7
انواع ظروف بسته بندی.............................................8
مزایای کیسه های پلاستیکی عبارتند از...............................10
مزیت های مهم کیسه های توری عبارتند از..........................10
سینی های مصرفی...............................................11
انواع مواد بسته بندی..............................................11
انواع کاغذهای متداول در بسته بندی.................................12
شرایط واردات سبزیجات و میوه جات بسته بسته بندیبندی شده..................15
کلام پایانی.........................................................22
پایان .............................................................23
بسته بندی سبزیجات و میوه با سرمایه کم