دسته بندی : کارآموزی و کار ورزی
فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ )
حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده )
تعداد صفحات فایل: 42
کد محصول : 002Shop
قسمتی از محتوای متن
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
شیر
10
ترکیبات شیر
10
عوامل موثر در ترکیبات شیر
10
نژاد
11
فصل
11
سن
11
نسبت ویت
11
حالت قلیایی و اسیدی
12
شیر معمولی و غیر مرضی
12
استاندارد شیر
13
شیر حرارت ندیده
13
شیر پاستوریزه
13
شیر استرلیزه
13
شیر استرلیزه UHT
13
روش آزمون
14
تعیین مقدار چربی شیر
14
تعیین اسیدیته شیر
14
تعیین درصد ماده خشک
15
تعیین دانسیته شیر
15
جستجوی تقلبات در شیر
16
پنیر
17
تعیین مقدار چربی پنیر
19
تعیین اسیدیته پنیر
19
تعیین مقدار Ph پنیر
20
تعیین درصد ماده خشک
20
تعیین نمک پنیر
21
تعیین پروتئین پنیر
22
خامه
23
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران
24
تعیین مقدار اسیدیته خامه
24
تعیین مقدار چربی خامه
24
کره
25
استاندارد کره پاستوریزه
26
ویژگی های عمومی
26
ویژگی های شیمیایی
26
تعیین اسیدیته کره
27
تعیین رطوبت کره
27
تعیین مواد باقیمانده شیر
28
تعیین درصد نمک کره
29
تععین چربی کره
29
دوغ
29
تعیین مقدار چربی دوغ
29
تعیین مقدار اسیدیته دوغ
30
تعیین ماده خشک دوغ
30
تعین میزان نکم دوغ
31
ماست
31
تعیین اسیدتیه
31
تعیین PH ماست
31
تعیین درصد چربی
32
تعیین ماده خشک
32
شیر:
ترکیبات شیر:
شیر غذایی بسیار کامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. ترکیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشکیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین، گلوبولین) لاکتوز، اسیدلاکتیک، اسیدسیتریک و مواد معدنی می باشد. جدول زیر ترکیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد.
متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.
پس از پرداخت، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.
« پشتیبانی مرجع فایل »
همچنان شما میتوانید قبل از خرید، با پشتیبانی فروشگاه در ارتباط باشید، یا فایل مورد نظرخود را با تخفیف اخذ نمایید.
ایمیل : Marjafile.ir@gmail.com
پشتیبانی فروشگاه : پشتیبانی مرجع فایل دات آی آر
پشتیبانی تلگرام و خرید
پروژه کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات