موضوع: کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
نوع فایل های ضمیمه: word (قابل ویرایش) و PDF تعداد صفحه: 28
کد محصول: 1000-1-26
توضیحات: این مطلب شامل مقدمه ای بر نانوتکنولوژی و کاربردها، انواع تقویت کننده های نانویی، غشاهای جاروب کننده اکسیژن، سیستم های عدم تحرک آنزیمی، چشم اندازهای بالقوه بیونانوکامپوزیت ها برای کاربردهای بسته بندی غذا، اثرات استفاده از این تکنولوژی بر کاهش ضایعات محصولات غذایی و خطرات ناشی از این کاربردها می باشد.
قابل استفاده برای دروس: اصول بسته بندی مواد غذایی، اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، صنایع گوشت وشیلات، اصول مهندسی صنایع غذایی 1 و2
قیمت (تومان): 4950
با توجه به محدودیت بانک ملی برای پرداخت های اینترنتی کمتر از 5000 تومان لطفا برای خرید از کارت های صادر شده توسط بانک ملی ایران استفاده نفرمایید.
دانلود پروژه صنایع غذایی - کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی