فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره اعتیاد مجازی-معضل

اختصاصی از فی فوو تحقیق درباره اعتیاد مجازی-معضل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره اعتیاد مجازی-معضل


تحقیق درباره اعتیاد مجازی-معضل

فرمت فایل:  Image result for word ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ

حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده )

تعداد صفحات فایل: 12

کد محصول : 001Shop

فروشگاه کتاب : مرجع فایل 


 

 قسمتی از محتوای متن 

 

اعتیاد مجازی

تکنولوژی و خصوصاً کامپیوتر و اینترنت، علاوه بر مزایایی که دارند، بی­گمان پدیدآورنده مشکلات جدید یا تشدید کننده مشکلات قدیمی نیز می­باشند. ویژگی­های منحصر به فرد اینترنت از جمله سهولت دسترسی به آن، 24 ساعته بودن، سادگی کار، هزینه پایین، گمنام ماندن کابران در آن و...، همگی موجب استقبال عظیم مردم در سراسر جهان از آن شده است. این خصوصیات، علاوه بر آنکه از یک طرف از قابلیت­های اینترنت محسوب می­شوند، از طرف دیگر از معایب آن نیز شمرده می‌شوند. یکی از مشکلاتی که اینترنت پدید آورده است، اعتیاد مجازی یا اعتیاد به این شبکه عظیم جهانی است که دارای تأثیرات رفتاری ـ روانی بسیار مضری بر روی کاربران می­شود.

شکی نیست که اینترنت پیشتاز انقلاب صنعتی جدید است. یک تکنولوژی جدید، همانند یک رابطه جدید است؛ یعنی در ابتدا جذاب و سرگرم­کننده است؛ اما نهایتاً نیازمند صرف انرژی و زمان فراوان برای حفظ آن هستیم. من نسبت به وعده تکنولوژی مبنی بر بهبود کیفیت زندگی تردید دارم و هنوز هم از اینکه کامپیوتر و اینترنت این قدر اسراف کننده زمان هستند، در تعجبم. من این حقایق را از مصاحبه، مطالعه و درمان هزاران فردی که به کلینیکم مراجعه کرده­اند، دریافته­ام. به نظر واضح می­رسد که اینترنت می­تواند مورد حسن استفاده یا سوءاستفاده به صورت اعتیادآور قرار بگیرد. عوامل روان­شناختی فراوانی بر قدرت و جذابیت اینترنت دلالت دارند. به نظر می­رسد که همان ویژگی­هایی که تشکیل­دهنده قدرت اینترنت هستند، همگی دارای قابلیت اعتیادآور هم باشند.

تکنولوژی و خصوصاً کامپیوترها و اینترنت، در بهترین حالت به آسانی مورد سوءاستفاده یا استفاده بیش از حد قرار می­گیرند و در بدترین حالت، اعتیادآور می­گردند. ترکیب ویژگی­های محتوای تحریک­آمیز، سهولت دسترسی، آسانی، هزینه پایین، تحریک برانگیزی بصری، خودمختاری و گمنامی، منجر به یک تجربه روان­شناختی شدیداً فعال می­شود. به عبارت دیگر، این تکنولوژی حالت زندگی و عشق ورزیدن ما را تحت تأثیر خود قرار می­دهد. حرف من این است که برخی از این تأثیرات واقعاً منفی­اند و احتمالاً موجب تأثیرات منفی روان­شناختی نیز خواهند شد. اینترنت و دیگر فن­آوری­های دیجیتال، آخرین نمونه از مجموعه «پیشرفت­ها»ی جهان ما هستند که دارای تأثیرات منفی ناخواسته­ای هم می­باشند. تجربه مشکلات کار کردن با فن­آوری­های ناشناخته و جدید، بسیار دیرینه است؛ ما تعداد بی­شماری از چیزهای نو و جدید دیده­ایم که اثرات ناخواسته و غیرمنتظره زیان­آوری داشته­اند. داروی تالیدو مید، پی­وی­سی، پی­سی­بی­ها ،انرژی اتمی، سوخت­های فسیلی و حتی تلویزیون را به یاد بیاورید که در کنار آسودگی­ها و بهبودی­های علی­الظاهر بی­خطر، در سایه خاصیت کمک کننده و افزاینده رفاه، دارای اثرات مضری نیز بوده­اند. برخی از این اثرات مضر، آشکار و فاجعه­آمیز هستند و برخی دیگر موذیانه­تر و نامحسوس­تر.

حتی پیشرفت­های در ظاهر بی­خطر، همانند آسانسور، کنترل­های از راه دور، کارت­های اعتباری، ظرفشویی­ها و وسایل حمل و نقل، همگی دارای آثار ناخواسته زیانباری هم هستند. همه آن­ها در زمان و انرژی صرفه­جویی می­کنند، اما انرژی­ای که آن­ها صرفه­جویی می­کنند، ما را از استفاده از اعضای فیزیکی بدنمان، آن طور که برای استفاده طراحی شده­اند، باز می­دارند. ما در کوتاه مدت، خودمان را راحت و آسوده می­کنیم و یک سبک زندگی کم تحرک را برمی­گزینیم.
تکنولوژی خارج از مقوله اخلاق است؛ ذاتاً خوب یا شر نیست، بلکه تأثیری است در شیوه زندگی ما. آمریکایی­ها تکنولوژی را دوست دارند؛ اما این اعتماد و تعهد کورکورانه آن­ها، همانند یک تعصب مذهبی است. شاید اکثر ما تکنولوژی را به خاطر وعده­هایی که برای آینده می­دهد دوست داریم؛ این وعده یک امروز بهتر و یک فردای طولانی­تر است که ما را مسحور شنیدن خبرهایی از چیزهای جدید و بهتر می­کند.
ما درعصری زندگی می­کنیم که تکنولوژی کامپیوتر و دیجیتال همواره در مرز کارهای بزرگ ـ شیوه­های جدید و بهتر انجام دادن کارها ـ قرار دارند و البته در برخی موارد هم این شیوه­ها صحیح هستند. در این عصر، هرچیز در عرض یکی دو سال کهنه و قدیمی می­شود. کامپیوتر و اینترنت ادعای ساده­تر کردن، آسان­تر کردن و در نتیجه ارضاکننده­تر کردن زندگی ما را دارند، اما واقعیت به این سادگی­ها هم نیست.

مردم به­طور فیزیکی و روانی در­طول قرن­ها به بسیاری از رفتارها و اصول، پای­بند و وابسته شده­اند. این الگوی گریزناپذیر، منعکس کننده یک مزیت علی نیست، بلکه از یک الگوی هدایت شده برای استفاده تشکیل شده است که دائماً در حال گسترش است، به طوری که بر زندگی ما اثر منفی می­گذارد. حوزه­های کلیدی زندگانی که تحت تأثیر قرار می­گیرند، ازدواج­ها، روابط استخدام و موقعیت مالی حقوقی هستند.
این واقعیت که موادی همچون الکل و دیگر مواد مخدر، ایجادکننده نوعی وابستگی و اعتیاد فیزیکی و یا روانی هستند مورد پذیرش قرار گرفته است. همچنین رفتارهای معینی مثال قمار، غذاخوردن، کار کردن، ورزش کردن، خرید کردن و اعمال جنسی نیز دارای اعتیاد بالقوه می­باشند و این حقیقت، اخیراً مورد تأیید بیشتری قرار گرفته است. مثلاً ثابت شده است که کارکرد گریزناپذیر این رفتارها می­تواند اثراتی همچون اثرات مواد مخدر، الکل و دیگر مواد اعتیادآور داشته باشد. این فرآیندهای مشابه، در برخی ابعاد اینترنت نیز نمود دارند.


  متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.

 
/images/spilit.png

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره اعتیاد مجازی-معضل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.